Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Nokia telefonok szoftverfrissítésével kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása

Hozzászólás Szerző: potter55 »

lewi írta:hali.nekem nokia n95 van.rm 159.sw:v 14.0.001.nokia sw frisitövel néztem,és ezt irja ki a legujabb swnek az is.de a legujabb az rm 159re az a v35.mi lehet a gond hogy nekem azt nem jelzi ki?
Ezt olvasd el.
Szolgáltatós a telefon és arra későn vagy ki sem adják az új szoftvereket.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
HSbrigi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5610
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: HSbrigi »

Sziasztok!
Tegnap csináltam szoftverfrissítést a telemen, 5610-em van. A problémám azzal van, hogy mikor visszaállítottam a biztonsági mentést, az üzeneteket nem állította vissza, pedig elvileg a másolatfájl az üzenetek mentését is tartalmazza. Pedig elég fontos lett volna :(
Valakinek esetleg valami ötlet?
előre is köszi

Ja és még egy észrevételem van, amire nem tudom a magyarázatot. Az üzeneteknél a bejövő és kimenő üzenetek időpontjai egy óra csúszásban vannak, és akárhogy állítgatom a telefon időzónáját, nyári időszámítás stb, sehogy sem tudom szinkronba hozni őket. Mindig megmarad az egy óra eltérés. :roll:
x6 _O_
dusan84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n70

Hozzászólás Szerző: dusan84 »

sziasztok.Az lenne a bajom hogy softot frissítettem a nokia 5800 xm-készülékemen.Már az első bekapcsolásnál is gyanus volt a dolog ,hogy csak sokadik próbálkozásra sikerűlt beindítani,azóta kétszer is kifagyott,és alig akar be jönni az hogy pin kod beutés.Hogy tudom vissza állítani a gyári szoftot? azzal ugyanis semmi gondom ne volt.Vagy mi lehet a probléma?Kösz a válaszokat
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

dusan84 írta:sziasztok.Az lenne a bajom hogy softot frissítettem a nokia 5800 xm-készülékemen.Már az első bekapcsolásnál is gyanus volt a dolog ,hogy csak sokadik próbálkozásra sikerűlt beindítani,azóta kétszer is kifagyott,és alig akar be jönni az hogy pin kod beutés.Hogy tudom vissza állítani a gyári szoftot? azzal ugyanis semmi gondom ne volt.Vagy mi lehet a probléma?Kösz a válaszokat
Házilag nem tudsz visszafelé frissíteni. Ahhoz box kel, és némi kp. Próbáld meg újra frissíteni.

És 1 kérdést légyszí csak 1 helyre. A másikat töröltem.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
dusan84
Újonc
Újonc

laci64 írta:
dusan84 írta:sziasztok.Az lenne a bajom hogy softot frissítettem a nokia 5800 xm-készülékemen.Már az első bekapcsolásnál is gyanus volt a dolog ,hogy csak sokadik próbálkozásra sikerűlt beindítani,azóta kétszer is kifagyott,és alig akar be jönni az hogy pin kod beutés.Hogy tudom vissza állítani a gyári szoftot? azzal ugyanis semmi gondom ne volt.Vagy mi lehet a probléma?Kösz a válaszokat
Házilag nem tudsz visszafelé frissíteni. Ahhoz box kel, és némi kp. Próbáld meg újra frissíteni.
pont nem rég frissítettem újra.Lehet az a baj hogy nem formáztam frissítés előtt?most jelenleg el se jutok odáig hogy beüssem a pint.Valami megoldás?Vagy segíthet a reset meg a többiek?
potter55
Moderátor
Moderátor

dusan84 írta: pont nem rég frissítettem újra.Lehet az a baj hogy nem formáztam frissítés előtt?most jelenleg el se jutok odáig hogy beüssem a pint.Valami megoldás?Vagy segíthet a reset meg a többiek?
Próbáld meg azt, amit írtál, hogy formázol és után újrarakod megint.
Ha utána se jó akkor vigyed be a Nokiához és mond meg, hogy nem sikerült a frissítés és ők megcsinálják, hogy jó legyen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

dusan84
Újonc
Újonc

potter55 írta:
dusan84 írta: pont nem rég frissítettem újra.Lehet az a baj hogy nem formáztam frissítés előtt?most jelenleg el se jutok odáig hogy beüssem a pint.Valami megoldás?Vagy segíthet a reset meg a többiek?
Próbáld meg azt, amit írtál, hogy formázol és után újrarakod megint.
Ha utána se jó akkor vigyed be a Nokiához és mond meg, hogy nem sikerült a frissítés és ők megcsinálják, hogy jó legyen.
Még annyi hogy hogy tudom így kikapcsolt helyzetbe formazni?

érdekes ,kivettem a mem karit és azonnal indult a teló:D
potter55
Moderátor
Moderátor

dusan84 írta: Még annyi hogy hogy tudom így kikapcsolt helyzetbe formazni?

érdekes ,kivettem a mem karit és azonnal indult a teló:D
Hard reset = kikapcsolt állapotban: zöld, piros, kamera és bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre addig, amíg ki nem írja, hogy "Írja be a pin kódot" ! (ennél is le kell menteni mindent, mert törli ami fent van a telefonon) (idézet innét).
Akkor a kártyán van valami, ami nem tetszett neki. Rakd vissza a kártyát és formázd.

delizoli
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78

Hozzászólás Szerző: delizoli »

Sziasztok!

Sajnos én is figyelmetlen voltam, és csak utánna olvastam végig a dolgokat, miután már frissítettem a telefont (N78), és eltűnt belőle a magyar nyelv.
Ugye mostmár hiába írtam át a product code-t, nem tudok vele mit kezdeni, mert most 30.014-es verzió került rá, és nem talál frissebbet. Bevittem telefonos szervízbe, de azt mondták, hogy így már ők sem tudnak vele mit kezdeni, mert visszafelé nem megy a dolog.
Leszedtem a Phoenixet is, viszont a leírásban írja, hogy régebbi szoftvert nem lehet rá visszatenni, csak ugyanolyat, vagy frissebbet. Nos frissebbet nem találtam, a megegyezőben pedig nincs Euro vagyis magyar nyelv.

Kérdésem, hogy lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ha valaki tud olyan szervízt, ahol ezt megcsinálják nekem (természetesen pénzért) akkor megköszönném ha megosztaná...

Köszönöm előre is a válaszokat!
potter55
Moderátor
Moderátor

delizoli írta:Sziasztok!

Sajnos én is figyelmetlen voltam, és csak utánna olvastam végig a dolgokat, miután már frissítettem a telefont (N78), és eltűnt belőle a magyar nyelv.
Ugye mostmár hiába írtam át a product code-t, nem tudok vele mit kezdeni, mert most 30.014-es verzió került rá, és nem talál frissebbet. Bevittem telefonos szervízbe, de azt mondták, hogy így már ők sem tudnak vele mit kezdeni, mert visszafelé nem megy a dolog.
Leszedtem a Phoenixet is, viszont a leírásban írja, hogy régebbi szoftvert nem lehet rá visszatenni, csak ugyanolyat, vagy frissebbet. Nos frissebbet nem találtam, a megegyezőben pedig nincs Euro vagyis magyar nyelv.

Kérdésem, hogy lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ha valaki tud olyan szervízt, ahol ezt megcsinálják nekem (természetesen pénzért) akkor megköszönném ha megosztaná...

Köszönöm előre is a válaszokat!
Keresd meg Macika tagot pü-ben ő tud ebben az ügyben segíteni.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverfrissítés”