Nos mivel látom, hogy mostanában nem sokan frissítenek S40-es BB5-öst, ezért megválaszolok magamnak, mivel sikerült helyrepofozni a vasat.Mcrazy írta:Sziasztok!
Bocsi, ha nem ide kellett volna írnom, de a következő a problémám.
Frissítettem egy 6233-at Jaffal. A frissítés sikeresen lefutott ( last fw 5.60), de a galéria (hangok, témák, videok, stb) tök üres.
Feltöltöttem hangokkal, beállítottam a megfelelő profilhoz a megfelelő csengést, stb, de sajna kikapcsolás után
elveszik minden beállítás. Visszaáll az alap hangra és beállításra minden.
Van-e erre valami megoldás? Talán újra kéne sw-zni ?
Köszönöm a segítőkész hozzászolásokat!
Sajnos a JAF nem teszi fel normálisan (vagy talán sehogy) a cnt fájlt és ezért marad üres a galéria, stb.
Phoenixel újra flash-eltem a telcsit és most már minden ok.
Még egy észrevétel. Nálam régen fent volt a Phoenix, de letöröltem. Próbáltam feltenni a legújabb verziót, de nem telepedik fel normálisan. Már töröltem a registry-ből és a mappák közül is mindent ami kapcsolatos volt vele, de így sem jártam sikerrel. Úgy látszik valahol valami mégis visszamaradt.
Ezt a problémát is sikerült megoldani újratelepítés nélkül úgy, hogy virtualbox-al létrehoztam egy új Xp-t és oda már fel tudtam telepíteni a Phoenixet. Minden tökéletesen működött virtuális gépen is.
Üdv: Mcrazy