Füles,fejhallgató,fülhallgató:melyiket vegyük?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Füles,fejhallgató,fülhallgató:melyiket vegyük?
ha valakit érdekel. az Auchanban a Sennheiser mx 170-es füles most akciós áron van, 1490-ért.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Nem nagyon láttam itt senkit aki Panasonic fülest használna, pedig valóban nagyon jól szol.
Én eddig az N95-8GB zene vezérlőjével használtam, most ezt raktam át az N8-hoz is.
Én eddig az N95-8GB zene vezérlőjével használtam, most ezt raktam át az N8-hoz is.
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
- bikepank
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 XM Red
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok tud valaki ajánlani olyan fülest ami a HTC Desire készülékhez jó!(agybadugos és lehet vele a számkat léptetni előre hátra,ill a rádióállomásokat is lehet léptetni)
Köszönöm!!
Köszönöm!!
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
HTC Desire készülékhez talán a RC E160 lessz az igazibikepank írta:Sziasztok tud valaki ajánlani olyan fülest ami a HTC Desire készülékhez jó!(agybadugos és lehet vele a számkat léptetni előre hátra,ill a rádióállomásokat is lehet léptetni)
Köszönöm!!
Ezzel lehet zenét léptetni tudtommal és stereo.
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A mono fülesnél 2, a sztereónál 3 szál van.Ha viszont, a headsetben van mikrofon is, akkor a 3-nál is több szál szükséges.bgergo93 írta:Az energiát a telóról nyalja, de a sima headsetnél is három kábelnek kell mennie? mert sztem ott csak kettő megy.
Viszont, sajna az új fülesekben nem ritkán szinte hajszál vékonyságúak az egyes szálak, a szigetelésük egy vékony lakk réteg, tehát szabad szemmel szinte megkülönböztethetetlenek.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
E52höz keresek olyan NOKIA gyári fülhallgatót (3.5mm jack), ami tudja vezérelni a gyári zenelejátszót (PLAY / PAUSE / STOP / << / >>). Na most a dolog nem ilyen egyszerű, mert nekem csak maga a 'vezérlő' része kéne, tehát a füles az lehet a legigénytelenebb is. Más szóval egy kábel, amit egyik végén beledugok a telefonba, a másik végén meg van egy kis panel, kb 10-15 cm hosszú. A kis panelen vannak a gombok és egy másik jack aljzat. Lényegében egy hosszabbító, amibe a saját fülesemet be tudom dugni és lezárt billentyűzettel is tudok zenét hangosítani/váltani.
N73hoz volt hasonlóm, de annak ilyen elbaszott soktüskés-lapos csatlakozója volt még, nem 3.5-es jack.
ápdét: valami ilyemire gondoltam: http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok ... s-45-ad-54
N73hoz volt hasonlóm, de annak ilyen elbaszott soktüskés-lapos csatlakozója volt még, nem 3.5-es jack.
ápdét: valami ilyemire gondoltam: http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok ... s-45-ad-54
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Én alapban ilyent kaptam a telómhoz, de azt nem tudom, hogy az E52-t tudja-e kezelni. Ugyanis ennek nem 3, hanem 4 érintkező van a dugóján, meg benne van a mikrofon is. Én a helyedben bemennék egy GSM boltba, de a megvásárlás előtt kipróbálnám, hogy műxik-e rajta.hetes írta:E52höz keresek olyan NOKIA gyári fülhallgatót (3.5mm jack), ami tudja vezérelni a gyári zenelejátszót (PLAY / PAUSE / STOP / << / >>). Na most a dolog nem ilyen egyszerű, mert nekem csak maga a 'vezérlő' része kéne, tehát a füles az lehet a legigénytelenebb is. Más szóval egy kábel, amit egyik végén beledugok a telefonba, a másik végén meg van egy kis panel, kb 10-15 cm hosszú. A kis panelen vannak a gombok és egy másik jack aljzat. Lényegében egy hosszabbító, amibe a saját fülesemet be tudom dugni és lezárt billentyűzettel is tudok zenét hangosítani/váltani.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Üdv! Tud valaki olyan fülhallgató-adaptert, amivel lehet a zenelejátszót kezelni? Vagy hogy hol lehet ad-54-et szerezni, mert az jó lenne, csak sehol nem találok, meg már mindenhol befejezték az eladását. Vagy jó olyan fülhallgató és irányítós egyben, ahol a fülhallgató az nem agybadugós.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt még elvileg lehet kapni AD-54-et.kovacadam írta:Üdv! Tud valaki olyan fülhallgató-adaptert, amivel lehet a zenelejátszót kezelni? Vagy hogy hol lehet ad-54-et szerezni, mert az jó lenne, csak sehol nem találok, meg már mindenhol befejezték az eladását. Vagy jó olyan fülhallgató és irányítós egyben, ahol a fülhallgató az nem agybadugós.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 7 times
Köszi, de sztem ezt kihagyom, 4000azért, hogy aztán háromnegyed év után megint tönkremenjen... Legtöbb helyen ennyibe kerül a fülessel együtt... Akkor már veszek egy olyan fülhallgatót, ami azért tovább bírja, bár azt sajnálom, hogy nem lesz hozzá irányító, de majd akkor a widget.potter55 írta:Itt még elvileg lehet kapni AD-54-et.kovacadam írta:Üdv! Tud valaki olyan fülhallgató-adaptert, amivel lehet a zenelejátszót kezelni? Vagy hogy hol lehet ad-54-et szerezni, mert az jó lenne, csak sehol nem találok, meg már mindenhol befejezték az eladását. Vagy jó olyan fülhallgató és irányítós egyben, ahol a fülhallgató az nem agybadugós.