PC Suite

PC-re telepíthető telefonokkal kapcsolatos programok témái
hattila11
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 3600
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: PC Suite

Hozzászólás Szerző: hattila11 »

Köszi Laci
colomb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6300

Hozzászólás Szerző: colomb »

Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van hogy felteszem a Pc-suitet és akkor működik de gépresi után aztírja hogy nincs kapcsolattipus de nekem van bluetooth meg usb-is.
Jokimo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 11 Pro
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Jokimo »

Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam megfelelő topikot. A telefonom (N73) C meghajtóján szeretnék turkálni. Milyen PC-s programmal tudom ezt megtenni? Konkrétan a Resource mappárol lenne szó. Köszi a segítséget!
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

Jokimo írta:Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam megfelelő topikot. A telefonom (N73) C meghajtóján szeretnék turkálni. Milyen PC-s programmal tudom ezt megtenni? Konkrétan a Resource mappárol lenne szó. Köszi a segítséget!
Adatátvitel módban csatlakoztasd a telód és legyen bekapcsolva a rejtett mappák megjelenítése. Vagy hackeld és akkor tudod a mobilon nézni.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

colomb írta:Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van hogy felteszem a Pc-suitet és akkor működik de gépresi után aztírja hogy nincs kapcsolattipus de nekem van bluetooth meg usb-is.
Tedd fel a legfrissebb Pc-suitot
(előtte távolítsd el a régit van a letöltések között (is) kimondottan ehhez eltávolító)
esetleg próbáld másik usb slotban is.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Jokimo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 11 Pro

Hozzászólás Szerző: Jokimo »

Csubakka456 írta:
Jokimo írta:Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam megfelelő topikot. A telefonom (N73) C meghajtóján szeretnék turkálni. Milyen PC-s programmal tudom ezt megtenni? Konkrétan a Resource mappárol lenne szó. Köszi a segítséget!
Adatátvitel módban csatlakoztasd a telód és legyen bekapcsolva a rejtett mappák megjelenítése. Vagy hackeld és akkor tudod a mobilon nézni.

Köszi a választ! A telóm meg van hackkelve. Igazából arról lenne szó, hogy felraktam a MobilHex-et és magyarosítottam egy programot. Minden magyar lett, ahogy szerettem volna, de van még egy plugin, amit szintén lefordítottam, de nem engedi bemásolni és felülírni az eredetivel. A program nem fut, mert akkor ugye nem engedi felülírni. Természetesen a CappsOff is aktív, úgyhogy passz. Arra gondoltam, hogy esetleg PC-ről sikerülne felülírni. Amúgy érdekes a dolog, mert a C\resource\plugins mappában van több plugin is és mindet engedi felülírni csak azt az egyet nem, amit én szeretnék. Az Advanced Device Lock progit írtam át és ennek van egy felugró ablaka, ami kéri a kódot. Ezt nem engedi felülírni. Van esetleg ötleted, vagy valaki másnak? A Pc-m meg szarakszik, mert hiába állítom be, hogy mutassa a rejtett fájlokat és hiába okézom le, mindig visszaáll arra, hogy rejtett. Ezt sem értem. Van valami más program amivel lehet turkálni a telefon C meghajtó rejtett mappáiban?
Potyi70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem:
Eddig remekül működött a PC suite, azonban a 2 utolsó használatkor (1 hónapon belül) a biztonsági mentésnél nem állít vissza minden adatot (csak a címjegyzék, naptár, sms tételeit szoktam menteni). Az első próbálkozás során csak sms-eket állított vissza, a második alkalommal sms+névjegyzék. A naptár rész egyik alkalommal sem ment... Találkozott már valaki hasonló problémával? Van más megoldás a PC-re mentéshez? Köszi
panderson
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: panderson »

Sziasztok!

Elég idegesítő problémába ütköztem kedvenc E65-m használata közben:

Firmware frissítés után nem tudom szinkronizálni a telefont az Outlook-al.

Paraméterek:
E65 FWv2-ről FWv3-ra frissítve (mindkét esetben magyarra van állítva)
1x backup a céges laptopon a legújabb Nokia PC Suite-al (Content Copier)(Win xp sp3)
1x backup a céges PC-n a legújabb Nokia PC Suite-al (Content Copier) (Win vista sp1)
1x backup a régi FW alól a memóriakártyára (a telefon beépített alkalmazásán keresztül)
USB összeköttetés mindkét gép esetén
Outlook 2002

Forgatókönyv:
1. Biztonsági mentés után FW-t frissítettem.
2. A memóriakártyáról visszaállítanám, de hibaüzenet nélkül kijelenti, hogy a Telefon újraindul (nem baj, nem is bíztam ebben)
3. Laptopon a Content Copier-el visszaállítom csak a Névjegyzéket, Naptárat és Jegyzeteket; hiba nélkül zárul a folyamat
4. Szinkronizálnám ugyanazon a gépen, de a telefon közben az 1882. névjegynél kiírja, hogy Rendszerhiba, a PC Sync csak ennyit: Waiting for Nokia E65 - 1882 of 3767
5. Sebaj megkeresem a telefonon az 1882. névjegyet (még szerencse, hogy írja, mert véletlenül sem egyezik az Outlook számozásával) és kitörlöm az 1881.,82. és 83. névjegyet
6. Szinkronizálás, eredmény ugyanaz, mint a 4. pontban.
7. PC-ről visszaállítom csak a névjegyzéket; hiba nélkül zárul a folyamat.
8. Szinkronizálás a laptoppal, eredmény: most a 2253 névjegynél jön elő Rendszerhiba

Letöröltem a névjegyzéket a mobilról (Névjegyzék > Kijelölés > Mind > Törlés) és rászinkronizáltam az Outlook-ról PC Sync-el, simán vitt mindent, DE a névjegyekhez tartozó képeket és a csoportokat természetesen nem.

Tudja valaki hogy találhatnám meg a bűnös névjegyet???
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

Potyi70 írta:Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem:
Eddig remekül működött a PC suite, azonban a 2 utolsó használatkor (1 hónapon belül) a biztonsági mentésnél nem állít vissza minden adatot (csak a címjegyzék, naptár, sms tételeit szoktam menteni). Az első próbálkozás során csak sms-eket állított vissza, a második alkalommal sms+névjegyzék. A naptár rész egyik alkalommal sem ment... Találkozott már valaki hasonló problémával? Van más megoldás a PC-re mentéshez? Köszi
sw. frissítés után....
Azóta én külön programot használok, de csak a Névjegyzéket szoktam lementeni.
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
Potyi70
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: Potyi70 »

sw. frissítés után....
Azóta én külön programot használok, de csak a Névjegyzéket szoktam lementeni.
Akkor értem, mert nálam is software frissítés után jelentkezett :evil:
Ezt, hogy lehet kivédeni :?2: A névjegyzéket még le tudom menteni (pl.: memkari "vcf"), de a naptár, üzenet adatainak mentését mivel tudom kiváltani :?3: Köszi
Válasz küldése

Vissza: “PC-s programok”