PC Suite
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: PC Suite
Sziasztok.
Elnézést kérek először is. Mert kérdezni szeretnék tőletek,és amit kérdezni szeretnék az nem ide tartozik. Azt szeretném kérdezni,hogy a Nokia Software Updater-t hol tudom letölteni a magyar verziót? Köszönöm szépen előre is a választ. És mégegyszer elnézést,hogy olyat kérdeztem ami nem ide való.
Elnézést kérek először is. Mert kérdezni szeretnék tőletek,és amit kérdezni szeretnék az nem ide tartozik. Azt szeretném kérdezni,hogy a Nokia Software Updater-t hol tudom letölteni a magyar verziót? Köszönöm szépen előre is a választ. És mégegyszer elnézést,hogy olyat kérdeztem ami nem ide való.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!Beci írta:Sziasztok.
Elméletileg, a PcSuite felajánlja a letöltést. Ha mégsem, akkor a nokia.hu oldalon megtalálható.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Sziasztok!
Nokia Suite-al szeretném menteni a telefonomat, mert változatlan firmware-verziószám mellett szeretném újrarakni phoenixel a telómat.
A kérdés az hogy az alábbi beállítással megmaradnak-e a telepített programjaim (pl Skype, Szótárnyelvek, stb) és a felvett wifi hotspotok adatai (ssid-k jelszavak) ?

illetve a memóriakártyán mit ért? a beépített E:-t vagy az SD-kártyát az F:-en?
A programjaimat az E:-re telepítem javarészt.
Nokia Suite-al szeretném menteni a telefonomat, mert változatlan firmware-verziószám mellett szeretném újrarakni phoenixel a telómat.
A kérdés az hogy az alábbi beállítással megmaradnak-e a telepített programjaim (pl Skype, Szótárnyelvek, stb) és a felvett wifi hotspotok adatai (ssid-k jelszavak) ?

illetve a memóriakártyán mit ért? a beépített E:-t vagy az SD-kártyát az F:-en?
A programjaimat az E:-re telepítem javarészt.
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Gondolom alapból a beépített tárhelyről csinál alapból, mert az SD kártya azthiszem nem jár mellé és alapból nincs benne. De hülyeséget nem akarok mondani.
Szerintem megmaradnak a programok, de én a biztonság kedvéért a dokumentumokat is bejelölném, hátha valamelyik program naplófájlait annak nézi.
A WiFi adatokat viszont nem garantálom, hogy megtartja.
Szerintem megmaradnak a programok, de én a biztonság kedvéért a dokumentumokat is bejelölném, hátha valamelyik program naplófájlait annak nézi.
A WiFi adatokat viszont nem garantálom, hogy megtartja.

-
- Újonc
Szép napot és BUEK,
Uj vagyok a forumon és rögtön segitséget szeretnék kérni töletek.
Màr néhàny napja kinlodok az XP-s gépemröl eltàvolitani a Nokia PC Suite, Nokia Suite, Nokia Software Updater programokat de sikertelenül...
Folyton az "...older version of Nokia Connectivity Cable Driver..." hibaüzenetet kapom, tehàt valoszinü ezt a drivert nem sikerül sehogy sem letakaritanom a gépröl, és nem települ ùjra egyik program sem.
Nem tudom még hova irhatta be magàt, pedig màr a registry-ben is kitakaritottam minden Nokia-s hivatkozàst (ccdcmb, nmwcd, stb.) söt a WINDOWS/system32-ben is jàrtam, de sajnos nem oldodik meg a gond.
Az operàcios rendszer ùjratelepitése gondolom megoldanà a dolgokat, de ezt szeretném elkerülni.
Bàrmilyen ötlet vagy ùtbaigazitàs nagy segitség lehet.
Elöre is köszönöm.
Màr néhàny napja kinlodok az XP-s gépemröl eltàvolitani a Nokia PC Suite, Nokia Suite, Nokia Software Updater programokat de sikertelenül...
Folyton az "...older version of Nokia Connectivity Cable Driver..." hibaüzenetet kapom, tehàt valoszinü ezt a drivert nem sikerül sehogy sem letakaritanom a gépröl, és nem települ ùjra egyik program sem.
Nem tudom még hova irhatta be magàt, pedig màr a registry-ben is kitakaritottam minden Nokia-s hivatkozàst (ccdcmb, nmwcd, stb.) söt a WINDOWS/system32-ben is jàrtam, de sajnos nem oldodik meg a gond.
Az operàcios rendszer ùjratelepitése gondolom megoldanà a dolgokat, de ezt szeretném elkerülni.
Elöre is köszönöm.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Csak tippeket tudok adni: Próbáld ki a revo uninstallert, vagy itt van külön a kábel driver, telepítsd fel és utána próbáld eltávolítani.espero1 írta:Szép napot és BUEK,
Elöre is köszönöm.

-
- Újonc
Köszönöm a vàlaszt.
Màr probàltam ùjratelepiteni a kàbel drivert, de nem fogadja el, mert azt mondja, hogy telepitve van a gépen...
Megnézem a revo uninstallert is, de a gond az, hogy màr semmi kàbel driver, vagy Nokiàs modem esetleg alkalmazàs nem szerepel abban a listàban amiböl törölni lehetne...
A registry-ben sincs màr elvileg semmi Nokiàs cucc, de valahol csak meg kell bùjjon valami, ami nem engedi az ùjratelepitést...
Nem tudom mivel lehetne még probàlkozni?
Elöre is köszönöm.
Màr probàltam ùjratelepiteni a kàbel drivert, de nem fogadja el, mert azt mondja, hogy telepitve van a gépen...
Megnézem a revo uninstallert is, de a gond az, hogy màr semmi kàbel driver, vagy Nokiàs modem esetleg alkalmazàs nem szerepel abban a listàban amiböl törölni lehetne...
A registry-ben sincs màr elvileg semmi Nokiàs cucc, de valahol csak meg kell bùjjon valami, ami nem engedi az ùjratelepitést...
Nem tudom mivel lehetne még probàlkozni?
Elöre is köszönöm.
-
- Újonc
Természetesen. Söt CCleaner-el és egyéb ilyen szofttal is takaritottam többször is, de valahol marad még mindig valami Nokia Connectivity Cable driver-ra vonatkozo bejegyzés... de hol?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
És ha megpróbálod újra feltelepíteni a programot, és utána törölni?espero1 írta:Természetesen. Söt CCleaner-el és egyéb ilyen szofttal is takaritottam többször is, de valahol marad még mindig valami Nokia Connectivity Cable driver-ra vonatkozo bejegyzés... de hol?