LG G3

LG márkájú készüléktípusok témái
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: LG G3

Hozzászólás Szerző: moco »

kakuk100 írta:Mi lenne ha belső memóriába mentenéd a képeket és csak később raknád át a kártyára? Akkor is szürkülne? Majd én is figyelek erre, de még nem tapasztaltam eddig. Ha így is szürkül akkor sajnos csak a formázás marad azt hiszem. Én is 3x csináltam tegnap. AV20E rom jött a telcsimre és csak a harmadik formázásnál lett jó. Képzelheted mit szentségeltem. :yes:
De az nem normális állapot így. Még van egy 32 gigás kártyám, az S4-be, átpakolom azt próbából...de állatul nincs kedvem most formázni. Olyan jól belaktam mindent.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

moco írta:
kakuk100 írta:Mi lenne ha belső memóriába mentenéd a képeket és csak később raknád át a kártyára? Akkor is szürkülne? Majd én is figyelek erre, de még nem tapasztaltam eddig. Ha így is szürkül akkor sajnos csak a formázás marad azt hiszem. Én is 3x csináltam tegnap. AV20E rom jött a telcsimre és csak a harmadik formázásnál lett jó. Képzelheted mit szentségeltem. :yes:
De az nem normális állapot így. Még van egy 32 gigás kártyám, az S4-be, átpakolom azt próbából...de állatul nincs kedvem most formázni. Olyan jól belaktam mindent.
Persze nem normális állapot. Hátha a 32 gigás jó lesz.Formázni a kártyát ne felejtsd el hátha az is segít. Szerintem ez egy egyedi hiba lehet, még nem hallottam ilyenről.Drukkolok, hogy ne kelljen formázni a tecsit.
These users thanked the author kakuk100 for the post:
moco (2014-12-16 kedd 13:00:58)
Rating: 2.63%
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

kakuk100 írta:Persze nem normális állapot. Hátha a 32 gigás jó lesz.Formázni a kártyát ne felejtsd el hátha az is segít. Szerintem ez egy egyedi hiba lehet, még nem hallottam ilyenről.Drukkolok, hogy ne kelljen formázni a tecsit.
Igen, a kártyákat mindig formázom. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

moco írta:
kakuk100 írta:Persze nem normális állapot. Hátha a 32 gigás jó lesz.Formázni a kártyát ne felejtsd el hátha az is segít. Szerintem ez egy egyedi hiba lehet, még nem hallottam ilyenről.Drukkolok, hogy ne kelljen formázni a tecsit.
Igen, a kártyákat mindig formázom. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz :)
Szerintem mindketten tudjuk hogy mi lesz. Formázás :sad:
nagyix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 gold HTC ONE2 M8
Nem: Férfi
Has thanked: 50 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: nagyix »

moco írta:Létezik az, hogy a Géhárom kicsinálja a memóriakártyákat? Ez már a 3. kártya, ami egy darabig jó, utána olyat produkál, hogy nem fényképez (kártyára mentem a fényképeket), vagy ha igen, akkor elkezd a kép beszürkülni.
Ha a belső memóriát használom fénykép mentésre, akkor nincs gond.
Nem akarom leformázni a telót :( :( :( pedig szerintem nem lenne rossz.
Na ilyen. Megcsinálja a képet, utána elkezd beszürkülni az egész.
Hali!
Nekem nem rég egy 64 Gb kártyát csinált ki a telcsi! :oops:
Fotók, zenék, minden oda lett!
Semmi nem kezeli azóta a kártyát, mehetett a kukába! :duhos2: :censored: :angry:
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

nagyix írta:
moco írta:Létezik az, hogy a Géhárom kicsinálja a memóriakártyákat? Ez már a 3. kártya, ami egy darabig jó, utána olyat produkál, hogy nem fényképez (kártyára mentem a fényképeket), vagy ha igen, akkor elkezd a kép beszürkülni.
Ha a belső memóriát használom fénykép mentésre, akkor nincs gond.
Nem akarom leformázni a telót :( :( :( pedig szerintem nem lenne rossz.
Na ilyen. Megcsinálja a képet, utána elkezd beszürkülni az egész.
Hali!
Nekem nem rég egy 64 Gb kártyát csinált ki a telcsi! :oops:
Fotók, zenék, minden oda lett!
Semmi nem kezeli azóta a kártyát, mehetett a kukába! :duhos2: :censored: :angry:
Szia!
Tudom, eső után köpönyeg....... Ami elromolhat, az meg is teszi, ez ellen nem tudsz tenni semmit. De egy kis veszteségcsökkentő mentés, legalább az adataid megmaradnak. Ami fontos, tessék gépre menteni rendszeresen. :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

hát elég jó ez a liliput. (azért még van mit javitani) ;) pénteken raktam fel ugyi,vannak dolgok amik nem tetszenek,majd megszokom,gyors, és sookal jobban fut mint,4,4 aksi rendben idáig, ram kezelés jobb,és ami nekem fontos,root nélkül van screenrecord, ez nagy jó pont nálam.lg pc suittal tettem fel lilputot.

https://www.youtube.com/watch?v=-vWlEtRUI1w
These users thanked the author Limahl for the post:
robert07 (2014-12-21 vas. 12:50:08)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

Limahl írta:hát elég jó ez a liliput. (azért még van mit javitani) ;) pénteken raktam fel ugyi,vannak dolgok amik nem tetszenek,majd megszokom,gyors, és sookal jobban fut mint,4,4 aksi rendben idáig, ram kezelés jobb,és ami nekem fontos,root nélkül van screenrecord, ez nagy jó pont nálam.lg pc suittal tettem fel lilputot.

Azt hogy oldottad meg, hogy x hőmérsékleten ne vegyen vissza a proci? Engem csak ez tart vissza root hiányában :) Köszi!
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

robert07 írta:
Limahl írta:hát elég jó ez a liliput. (azért még van mit javitani) ;) pénteken raktam fel ugyi,vannak dolgok amik nem tetszenek,majd megszokom,gyors, és sookal jobban fut mint,4,4 aksi rendben idáig, ram kezelés jobb,és ami nekem fontos,root nélkül van screenrecord, ez nagy jó pont nálam.lg pc suittal tettem fel lilputot.

Azt hogy oldottad meg, hogy x hőmérsékleten ne vegyen vissza a proci? Engem csak ez tart vissza root hiányában :) Köszi!
sehogy,nálam ilyen nem volt,minden gyári,root nélkül :D hagyni köll ,ahogy van :D
https://www.youtube.com/watch?v=tKDq6i4q3Q4

http://kepfeltoltes.hu/view/141221/Scre ... es.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/view/141221/Scre ... es.hu_.png
Samsung galaxy s7 edge
Tomasz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3
Has thanked: 36 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Tomasz »

Sziasztok.Szeretném megkérdezni,hogy használja e valaki közületek a quick circle tokot és mennyire van megelégedve vele.
Eredetihez hol lehet hozzájutni illetve mennyiért?
Válasz küldése

Vissza: “LG”