itt is lehet kutakodni

én már ezer ,éve ezt használom,persze prot,átlátszó,vagy bármi,de csak fizetösben.,és minden,face,névjegyzék,stb,stb,robert07 írta:A gyári naptárral nem lehet valamit mookolni, hogy átlátszó legyen a widgetje? Vagy esetleg jó alternatíva? Köszi!
Root-ot tudsz hozzá?csoliver írta:Felraktam a v20E-t. Nagyon jól sikerült frissítés. Teljesen NoBrand és nincs semmi akadás vagy ilyesmi. Végre a Google GPS is flottul megy.Az első normális Lollipop verzió.
nics még,csak fözetekben. de már teszt verza alatt az xposed art is.kakuk100 írta:Root-ot tudsz hozzá?csoliver írta:Felraktam a v20E-t. Nagyon jól sikerült frissítés. Teljesen NoBrand és nincs semmi akadás vagy ilyesmi. Végre a Google GPS is flottul megy.Az első normális Lollipop verzió.
Köszi szépen! Légyszi ha lesz majd írd meg.Limahl írta:nics még,csak fözetekben. de már teszt verza alatt az xposed art is.kakuk100 írta:Root-ot tudsz hozzá?csoliver írta:Felraktam a v20E-t. Nagyon jól sikerült frissítés. Teljesen NoBrand és nincs semmi akadás vagy ilyesmi. Végre a Google GPS is flottul megy.Az első normális Lollipop verzió.
Mi lenne ha belső memóriába mentenéd a képeket és csak később raknád át a kártyára? Akkor is szürkülne? Majd én is figyelek erre, de még nem tapasztaltam eddig. Ha így is szürkül akkor sajnos csak a formázás marad azt hiszem. Én is 3x csináltam tegnap. AV20E rom jött a telcsimre és csak a harmadik formázásnál lett jó. Képzelheted mit szentségeltem.moco írta:Létezik az, hogy a Géhárom kicsinálja a memóriakártyákat? Ez már a 3. kártya, ami egy darabig jó, utána olyat produkál, hogy nem fényképez (kártyára mentem a fényképeket), vagy ha igen, akkor elkezd a kép beszürkülni.
Ha a belső memóriát használom fénykép mentésre, akkor nincs gond.
Nem akarom leformázni a telót![]()
![]()
pedig szerintem nem lenne rossz.
Na ilyen. Megcsinálja a képet, utána elkezd beszürkülni az egész.