Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Mazsiba71 írta:Igen azt raktam rá.Azzal müködött rendesen és ment minden.
Úgy látszik az MGG bezavart valamit. Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszateszed.Én is pár napja feltettem az MH8- at, de semmi sem működött rendesen.Szerencsére a reset-ek után sikerült visszatenni a mentésemet, de többeknek téglásította a telcsijét. Szerencsémre én megúsztam.
Mazsiba71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mazsiba71 »

kakuk100 írta:
Úgy látszik az MGG bezavart valamit. Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszateszed.Én is pár napja feltettem az MH8- at, de semmi sem működött rendesen.Szerencsére a reset-ek után sikerült visszatenni a mentésemet, de többeknek téglásította a telcsijét. Szerencsémre én megúsztam.
Az MGG tényleg valamit csinált!Vissza raktam és minden működik rendesen.Nekem marad így többet nyúlok hozzá. :D
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

Mazsiba71 írta:
kakuk100 írta:
Az MGG tényleg valamit csinált!Vissza raktam és minden működik rendesen.Nekem marad így többet nyúlok hozzá. :D
Persze ha jól működik ne nyúlj hozzá. Reméljük ha majd valamikor új romot teszel fel nem lesz probléma.
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

az MGG/MH8 romokkal nagyon nem jo valami,xda-n nagyon sokan,koztuk rommerek is panaszkodnak,hogy furcsa dolgokat tapasztalnak.
Az egyik legfontosabb ilyen,hogy sokat valtozott a kernel,illetve hogy a SElinux status permissive-rol enforce-ra valtozott,ami(ehhez mar en sem sokat konyitok) gyakorlatilag lehetetlenne teszi a nrmalis rootolast.
Chainfire ugyan megcsinalta a legujabb rootot,de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.
Eddig tomoren ennyi az uj rom :(
Dolgoznak rajta,de a Samu nagyon belenyult az uj firmwarekbe.
Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
These users thanked the author hunhool for the post:
moco (2013-09-09 hétf. 12:44:54)
Rating: 2.63%
Google Nexus5 32gb Black
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

hunhool írta:az MGG/MH8 romokkal nagyon nem jo valami,xda-n nagyon sokan,koztuk rommerek is panaszkodnak,hogy furcsa dolgokat tapasztalnak.
Az egyik legfontosabb ilyen,hogy sokat valtozott a kernel,illetve hogy a SElinux status permissive-rol enforce-ra valtozott,ami(ehhez mar en sem sokat konyitok) gyakorlatilag lehetetlenne teszi a nrmalis rootolast.
Chainfire ugyan megcsinalta a legujabb rootot,de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.
Eddig tomoren ennyi az uj rom :(
Dolgoznak rajta,de a Samu nagyon belenyult az uj firmwarekbe.
Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
Én is olvastam és leírtam ide is, de vajon mi ezzel a Samu célja? Ha ilyeneket fognak csinálni sokan elpártolnak tőle. Állítólag az LG mostanában kihoz egy szuper telcsit ami mindenben lehagyja az S4 et, az LG G2. Remélem csak véletlen volt ez a baleset és nem ismétlődik meg.
oszika21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxy s4 gt-i9500
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: oszika21 »

Sziasztok!

Van jelentősége annak,hogy a netről vagy a telóról szedem le a programot ami épp kell?

Tehát ha a netről szedem akkor csak rárakom a telóra és telepítem,de ha telóról töltöm le a play áruházból akkor úgy is ingyenes vagy vesz le valamit?

A másik,hogy van különbség a neten lévő progik és a play-ban lévők között?
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

oszika21 írta:Sziasztok!

Van jelentősége annak,hogy a netről vagy a telóról szedem le a programot ami épp kell?

Tehát ha a netről szedem akkor csak rárakom a telóra és telepítem,de ha telóról töltöm le a play áruházból akkor úgy is ingyenes vagy vesz le valamit?

:bye1: Ha az áruházból töltöd le a programokat, oda van írva, ha fizetős, mennyibe kerül.
Továbbá, ha onnan töltesz le programot, az frissíti is magát, ha van újabb verzió belőle.
Ha a netről szeded le, ott neked kell utána lesni mindig, hogy van-e frissítés.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

hunhool írta:....de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.....Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
Na ebbe estem én is bele, de már root nélkül is ezt csinálta. Kivételesen mielőtt frissítettem, nem is volt rootolva a teló.
A visszaállítás-próbálkozásnál pedig totál betojt a kütyü.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
oszika21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: samsung galaxy s4 gt-i9500
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: oszika21 »

moco írta:
oszika21 írta:Sziasztok!

:bye1: Ha az áruházból töltöd le a programokat, oda van írva, ha fizetős, mennyibe kerül.
Továbbá, ha onnan töltesz le programot, az frissíti is magát, ha van újabb verzió belőle.
Ha a netről szeded le, ott neked kell utána lesni mindig, hogy van-e frissítés.

Köszi,de nem ez volt a kérdés lényege.:/
Hanem hogy szedi a netet a számlámról avagy nem ha ingyenes?
és külömbözik vagy nem?
mbalazs81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SAMSUNG N910FXXU1COJ3
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mbalazs81 »

moco írta:
hunhool írta:....de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.....Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
Na ebbe estem én is bele, de már root nélkül is ezt csinálta. Kivételesen mielőtt frissítettem, nem is volt rootolva a teló.
A visszaállítás-próbálkozásnál pedig totál betojt a kütyü.
Volt a szervízfutár nálad, sikerült meggyógyítani négyeskét?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”