Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: hunhool »

reddoors írta: Igen , pár nap után a I9505XXUBMGA rom bizonyult a legjobbnak. Mindenképpen érdemes resetelni a telefont frissítés után , mert nekem reset nélkül elég siralmas volt az akksi idő. Most messze a legjobb ezzel a rommal , az új modemmel klasszisokkal jobb , stabilabb , erősebb az LTE hálózat. Olyan helyen is van stbil LTE ahol az I9505XXUBMEA rommal csak minimális térerő volt. Ez az LTE egy nagyon jó találmány , olyan gyors a net , hogy még mindig csak csodálkozom.... :).
Hát azt mondom, hogy a mai viszonyok között már nem szabad nem LTE képes készüléket venni. Ég és föld a különbség.

A memóriakezelés is sokkal jobb lett, belső tárhely 9.23 GB előtte azt hiszem 9.12 GB volt .
hát igen az LTE nagyon ott van.
sokat gondolkodtam én is hogy váltsak e,de megérte.nem.is kellett ráfizetnem a t-mobile EE cserére(sim).
azért kiváncsi lennék hogy mi modem és modem között a különbség(mármint hogy miket változtatnak benne,stb)
anno s2/3-nál lehetett a csatlakozást,hálozatot mokkolni a build.prop-ban,nem tudom itt is lehet és van e értelme egyáltalán.
most nekem is a legújabb stock rom van fenn+domination light theme,a legújabb EE rom modemjével...tesztelem pár napig,ha semmi extra,megy vissza a slimbean :D
Google Nexus5 32gb Black
kepo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kepo »

Köszönöm a válaszokat.Szóval kaphatnék egy limket ehhez a romhoz.A teló független. I9505XXUBMGA köszönöm
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

hunhool írta:
reddoors írta: Igen , pár nap után a I9505XXUBMGA rom bizonyult a legjobbnak. Mindenképpen érdemes resetelni a telefont frissítés után , mert nekem reset nélkül elég siralmas volt az akksi idő. Most messze a legjobb ezzel a rommal , az új modemmel klasszisokkal jobb , stabilabb , erősebb az LTE hálózat. Olyan helyen is van stbil LTE ahol az I9505XXUBMEA rommal csak minimális térerő volt. Ez az LTE egy nagyon jó találmány , olyan gyors a net , hogy még mindig csak csodálkozom.... :).
Hát azt mondom, hogy a mai viszonyok között már nem szabad nem LTE képes készüléket venni. Ég és föld a különbség.

A memóriakezelés is sokkal jobb lett, belső tárhely 9.23 GB előtte azt hiszem 9.12 GB volt .
hát igen az LTE nagyon ott van.
sokat gondolkodtam én is hogy váltsak e,de megérte.nem.is kellett ráfizetnem a t-mobile EE cserére(sim).
azért kiváncsi lennék hogy mi modem és modem között a különbség(mármint hogy miket változtatnak benne,stb)
anno s2/3-nál lehetett a csatlakozást,hálozatot mokkolni a build.prop-ban,nem tudom itt is lehet és van e értelme egyáltalán.
most nekem is a legújabb stock rom van fenn+domination light theme,a legújabb EE rom modemjével...tesztelem pár napig,ha semmi extra,megy vissza a slimbean :D
Ma erőteljes :) használat mellett I9505XXUBMGA ROM , folyamatos WIFI vagy LTE , +élő háttérkép , 4 email fiók + állandó közösségi fiók szinkronizálás stb. még mindig kb. 22 % akksi. Szerintem elmenne normál , vagy gyenge használat mellett 2 napig is . Meglepően jó az akksi, a telefon is :) , nekem is pozitív csalódás eddig.
A netezés LTE hálózaton meg leírhatatlan. Székesfehérvár 100%-ban lefedett , tökéletes a T-Mobile LTE hálózata.
Kép
Huawei MATE 9 Android 7
hunhool
3. szint
3. szint

és milyen az lte sebesség? melyik szolgáltatónak,és hol van egyáltalán?
augusztusban megyek haza,kiváncsi lennék van e különbség az itteni és az otthoni között.
Google Nexus5 32gb Black
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

hunhool írta:és milyen az lte sebesség? melyik szolgáltatónak,és hol van egyáltalán?
augusztusban megyek haza,kiváncsi lennék van e különbség az itteni és az otthoni között.
Én T-Mobile-nál vagyok. Itt a térkép és a lefedettség az LTE hálózatról.
Nem kell semmit várni a dolgokra :).
http://www.t-mobile.hu/uzleti/ugyinteze ... ettseg/lte
These users thanked the author reddoors for the post:
hunhool (2013-07-24 szer. 22:21:48)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
kepo
Újonc
Újonc

Találtam rá a I9505XXUBMGA romot.Flashelés után ugyanúgy a régi.Elakadtam.Tényleg szeretném újrarakni gyárira.köszönöm
hunhool
3. szint
3. szint

kepo írta:Találtam rá a I9505XXUBMGA romot.Flashelés után ugyanúgy a régi.Elakadtam.Tényleg szeretném újrarakni gyárira.köszönöm
mi az hogy régi?mi? ha odinnal flashelted és minden simán ment akkor lehetetlen hogy a régi rom maradjon fent.
jo lenne ha bővebben írnád hogy mit,hogyan csináltál...képpel esetleg,mert így lehetetlen segíteni.
Google Nexus5 32gb Black
kepo
Újonc
Újonc

Megoldottam.Az volt a probléma,hogy a amerikai versionnal rootoltam és az átírta a kernelét.Nagy nehezen találtam gyári kernelt.Ráflasheltem meg a legújabb firmwaret is.+ óra munka volt,de megy.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

kepo írta:Megoldottam.Az volt a probléma,hogy a amerikai versionnal rootoltam és az átírta a kernelét.Nagy nehezen találtam gyári kernelt.Ráflasheltem meg a legújabb firmwaret is.+ óra munka volt,de megy.
Szerintem mielőtt nekiállsz a dolgoknak olvass egy keveset mert így könnyen elcseszed a telefonod . Nem gond, ha megteheted , hogy veszel egy másikat...
Néha már rossz olvasni ezeket a fejetlen dolgokat. :)
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Hivatalosan Magyarország : XEH - Hungary GT-I9505 I9505XXUBMGA I9505OXXBMG3
Huawei MATE 9 Android 7