1 fájlos ? 3 fájlos? mert nem mindegy ám, máshogy kell ezt is azt is.nokia5130XpressMusic írta:Leszedtem ezt a ROM-ot, és csatlakoztattam is az Odinhoz a telefont, olyan sorrendben csináltam, mint ahogy le van írva. Annál a lépésnél, hogy a Message ablakban megjelenik az <1> setup connection... üzenet, és onnan nem megy tovább, semmit nem csinál. Vártam 15 percet, és levettem a telót, működik, nem lett tégla. A ROM lehet rossz? Honnan szedjek akkor jó ROM-ot? Amit belinkeltél laci 64 az jó?
Samsung Galaxy Mini (S5570) - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung Galaxy Mini (S5570) - trükkök, modding, romolás
Samsung galaxy s7 edge
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Igen, én is azt használom. 2 lehetőség van, az egyik, hogy másik usb-re teszed. A másik drasztikusabb, de volt, amikor nekem is csak így ment. Mikor rányomsz a start gombra, megjelenik 4 felírat. Akkor kihúzod, és gyorsan viszadugod az usb kábelt a telefonba. Win 7-el volt egy időszak, amikor csak így ment nekem is.nokia5130XpressMusic írta:Leszedtem ezt a ROM-ot, és csatlakoztattam is az Odinhoz a telefont, olyan sorrendben csináltam, mint ahogy le van írva. Annál a lépésnél, hogy a Message ablakban megjelenik az <1> setup connection... üzenet, és onnan nem megy tovább, semmit nem csinál. Vártam 15 percet, és levettem a telót, működik, nem lett tégla. A ROM lehet rossz? Honnan szedjek akkor jó ROM-ot? Amit belinkeltél laci 64 az jó?
- These users thanked the author laci64 for the post:
- nokia5130XpressMusic (2012-08-20 hétf. 13:21:15)
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
laci64 írta:Igen, én is azt használom. 2 lehetőség van, az egyik, hogy másik usb-re teszed. A másik drasztikusabb, de volt, amikor nekem is csak így ment. Mikor rányomsz a start gombra, megjelenik 4 felírat. Akkor kihúzod, és gyorsan viszadugod az usb kábelt a telefonba. Win 7-el volt egy időszak, amikor csak így ment nekem is.nokia5130XpressMusic írta:Leszedtem ezt a ROM-ot, és csatlakoztattam is az Odinhoz a telefont, olyan sorrendben csináltam, mint ahogy le van írva. Annál a lépésnél, hogy a Message ablakban megjelenik az <1> setup connection... üzenet, és onnan nem megy tovább, semmit nem csinál. Vártam 15 percet, és levettem a telót, működik, nem lett tégla. A ROM lehet rossz? Honnan szedjek akkor jó ROM-ot? Amit belinkeltél laci 64 az jó?
Igazad volt, másik USB bejött, azt a ROM-ot raktam fel amit elsőnek belinkeltem, nagyon jó ez a 2.3.6. Köszönöm a segítséget.
- laci64
- Moderátor
Ezzel köszönd.nokia5130XpressMusic írta:Igazad volt, másik USB bejött, azt a ROM-ot raktam fel amit elsőnek belinkeltem, nagyon jó ez a 2.3.6. Köszönöm a segítséget.

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
Megvolt. Gépre hogy tudnám USB-n csatlakoztatni a telót? Mert tölteni tölti, csak háttértárként nem csatlakozik. Frissítés után factory resetet recovery módban nem csináltam.laci64 írta:Ezzel köszönd.nokia5130XpressMusic írta:Igazad volt, másik USB bejött, azt a ROM-ot raktam fel amit elsőnek belinkeltem, nagyon jó ez a 2.3.6. Köszönöm a segítséget.![]()
- laci64
- Moderátor
Elméletileg redőnyt le, és ott katt az usb csatlakozásra. Tehát automatikusan nem fog.nokia5130XpressMusic írta:Megvolt. Gépre hogy tudnám USB-n csatlakoztatni a telót? Mert tölteni tölti, csak háttértárként nem csatlakozik. Frissítés után factory resetet recovery módban nem csináltam.
kis gombbal!

-
- 1. szint
Nem jön elő így se, az a baj.laci64 írta:Elméletileg redőnyt le, és ott katt az usb csatlakozásra. Tehát automatikusan nem fog.nokia5130XpressMusic írta:Megvolt. Gépre hogy tudnám USB-n csatlakoztatni a telót? Mert tölteni tölti, csak háttértárként nem csatlakozik. Frissítés után factory resetet recovery módban nem csináltam.
- laci64
- Moderátor
Az usb hibakeresés ki van pipálva?nokia5130XpressMusic írta:Nem jön elő így se, az a baj.
kis gombbal!

-
- 1. szint
Nincs, de mikor kivolt asszem akkor se csatlakozott, lehet hogy majd factory resetet kell csinálnom.laci64 írta:Az usb hibakeresés ki van pipálva?nokia5130XpressMusic írta:Nem jön elő így se, az a baj.
- laci64
- Moderátor
Legyen kipipálva.nokia5130XpressMusic írta:Nincs, de mikor kivolt asszem akkor se csatlakozott, lehet hogy majd factory resetet kell csinálnom.
kis gombbal!