nem hiszem ,hogy gond lenne,ugyan úgy recovery,datafactoryreset.Lewis0214 írta:Ja meg még annyit, hogyha rootolt a telefonom, és én egy olyan romot akarok rátenni odinnal (az új 4.2.2-es verziót) ami már ki van rootlva és meg van úgy csinálva, hogy ne jelezze rootoltnak akkor azzal semmi baja nem lehet a telefonnak, ugye?
Továbbá CWM vagy TWRP nélkül, hogy lehet full wipe-ot csinálni? Gondoltam az új rendszer előtt kitörölnék minden felhasználói adatot (TitaniumBackup fent van és minden mentve is van)
Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
Samsung galaxy s7 edge
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
A felhasználói adataidat tudod törölni anélkül, hogy a recoverybe belépnél: ha a fennlévő romot akarod teljesen visszaállítani "gyárira", válaszd a beállításokban a Fiókok/Mentés és visszaállítás/Gyári adatok viszaállítása menüpontot. Ez teljesen ledarálja a belső tárhelyedet.Limahl írta:nem hiszem ,hogy gond lenne,ugyan úgy recovery,datafactoryreset.Lewis0214 írta:Ja meg még annyit, hogyha rootolt a telefonom, és én egy olyan romot akarok rátenni odinnal (az új 4.2.2-es verziót) ami már ki van rootlva és meg van úgy csinálva, hogy ne jelezze rootoltnak akkor azzal semmi baja nem lehet a telefonnak, ugye?
Továbbá CWM vagy TWRP nélkül, hogy lehet full wipe-ot csinálni? Gondoltam az új rendszer előtt kitörölnék minden felhasználói adatot (TitaniumBackup fent van és minden mentve is van)
- Lewis0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
- Has thanked: 3 times
És melyik recovery-t ajánljátok? CWM vagy TWRP? A CWM-et régebben használtam Ace-n, de láttam van ez a TWRP is. Melyik a jobb?
UDAPTE: Úgy néztem a TWRP jobb. Jobban össze van szedve mint a CWM. Szóval elkezdtem azt felrakni.
Ha pedig belemegyek a Wipe menübe és kijelölöm az ÖSSZESET (system, data, és minden ami csak van) azzal akkor teljesen leformázom a telót, ugye? És ezek után mehet rá a teljesen új ROM?
UDAPTE: Úgy néztem a TWRP jobb. Jobban össze van szedve mint a CWM. Szóval elkezdtem azt felrakni.
Ha pedig belemegyek a Wipe menübe és kijelölöm az ÖSSZESET (system, data, és minden ami csak van) azzal akkor teljesen leformázom a telót, ugye? És ezek után mehet rá a teljesen új ROM?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
sokkal egyszerübb recovery-ből wipe-olni hisz ugyis onnan fogod telepíteni az új romot. Ettől függetlenül nem kell minden egyes romcserénél wipe-olni.Lewis0214 írta:És melyik recovery-t ajánljátok? CWM vagy TWRP? A CWM-et régebben használtam Ace-n, de láttam van ez a TWRP is. Melyik a jobb?
A formázás meg azért rossz kifejezés mert nem törli az androidot a hard reset hanem gyári állapotra állítja vissza tehát olyan lesz mintha akkor kapcsolnád be elősször.
- Lewis0214
- 1. szint
Igazából odinból fogom telepíteni az új romot. Az új 4.2.2-es verziót. (Egyelőre) nincs szükségem a turbózott romokra. Szóval maradnak az eredetiek.Segal írta:sokkal egyszerübb recovery-ből wipe-olni hisz ugyis onnan fogod telepíteni az új romot. Ettől függetlenül nem kell minden egyes romcserénél wipe-olni.Lewis0214 írta:És melyik recovery-t ajánljátok? CWM vagy TWRP? A CWM-et régebben használtam Ace-n, de láttam van ez a TWRP is. Melyik a jobb?
A formázás meg azért rossz kifejezés mert nem törli az androidot a hard reset hanem gyári állapotra állítja vissza tehát olyan lesz mintha akkor kapcsolnád be elősször.
Viszont ha a recovery-ben mindent kijelölök (system, data, cache...stb.) akkor a wipe után minden olyan lesz, mintha először kapcsoltam volna be a telefont? Tehát se root, se felhasználó által telepített program, semmi? Csak a teljesen szűz android rendszer?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
igen minden olyan lesz de ha odinba 3 fájlos romot telepítesz akkor az automatikusan megcsinálja ugyanezt magyarul hogy kérni fog tőled mindent újra a telefon. Ergó tökfölösleges neked előtte megcsinálni.Lewis0214 írta: Igazából odinból fogom telepíteni az új romot. Az új 4.2.2-es verziót. (Egyelőre) nincs szükségem a turbózott romokra. Szóval maradnak az eredetiek.
Viszont ha a recovery-ben mindent kijelölök (system, data, cache...stb.) akkor a wipe után minden olyan lesz, mintha először kapcsoltam volna be a telefont? Tehát se root, se felhasználó által telepített program, semmi? Csak a teljesen szűz android rendszer?
Ha 1 fájlos a rom akkor alapesetbe nem csinálja de egy bepipálás és már állít vissza mindent az is. Ettől függetlenül 1 fájlos verziónál nem is kötelező a hard resetelés te döntheted el hogy épp szeretnéd e vagy sem a telefon tökéletesen fog működni akkor is ha nem csinálod meg.
- mys84
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Note 2
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 3 times
hy
én most ezt töltöm innen szedtem http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2250824
I9505XXUBMF2-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim.rar
ha jól értelmezem ez rootolt rom és kivannak szedve belőle egy pár felesleges apps!odinba betallózom a Pda ba és kész!
én most ezt töltöm innen szedtem http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2250824
ha jól értelmezem ez rootolt rom és kivannak szedve belőle egy pár felesleges apps!odinba betallózom a Pda ba és kész!
samsung galaxy note 2 XXDME6
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
igen ,odin pda ,de irva van.mys84 írta:hy
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- Lewis0214
- 1. szint
Ahogy utána olvastam ez a XXUBMF2 verzió nem új. Csak ki van szedve belőle a felesleges cucc.
UPDATE:
Az a Deodexed verzió amiről én beszéltem
Nem a sima Odex. Bocsánat.
Ellenben van benne magyar nyelv? Pontosan nem tudom hol adták ki, de azt hiszem Romániában.
UPDATE:
Az a Deodexed verzió amiről én beszéltem

Ellenben van benne magyar nyelv? Pontosan nem tudom hol adták ki, de azt hiszem Romániában.