Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Lewis0214 írta:
Segal írta:
Lewis0214 írta:Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
Az egyik xml fájlba kell a Hex kódot átírni a statusbarhoz.
És melyikben?
itt nezz korul:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2263664
Google Nexus5 32gb Black
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Már van root a legújabb rendszerhez!
csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy rom root és romcsere elött a mentett dolgokat, telefonszámok, mentett játékállások, illetve feltelepített játékokat hogyan tudom elmenteni, valamint olvastam valahol, ha a Galaxy S4-et regeljük akkor extra tárhelyet kapunk.
Hol kell regelni a Samsung Galaxy S4-et?
Ti melyik Romot ajánljátok? Bocs a sok kérdésért sokat olvasgatok, de már nem bírom ki hogy ne rootoljak. :D
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

csuri04 írta:Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy rom root és romcsere elött a mentett dolgokat, telefonszámok, mentett játékállások, illetve feltelepített játékokat hogyan tudom elmenteni, valamint olvastam valahol, ha a Galaxy S4-et regeljük akkor extra tárhelyet kapunk.
Hol kell regelni a Samsung Galaxy S4-et?
Ti melyik Romot ajánljátok? Bocs a sok kérdésért sokat olvasgatok, de már nem bírom ki hogy ne rootoljak. :D
Ha rootolsz, akkor utána leszeded a Titanium Backup-ot. Ezzel a programokból/játékokból tudsz mentést csinálni. És teljes mentést csinál. Tehát nem kell vacakolni az apk fájl-al majd megint.
csuri04
1. szint
1. szint
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy átolvastam a Samsung S4 GYIK azon belül is jobban az I9505-re koncentrálva.Nagyon jó leírás de mégis lenne kérdésem.

1. Samsung Galaxy S4 I9505 rom cseréje ODIN segítségével pontnál az lenne a kérdésem, hogy rootolás után ha frissítem a romot valamilyenre akkor utána újra kell rootolnom a frissebb romot?

2. Mindenképp rootolni fogok, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy rootolás nélkül is az Odinal rálehet tenni mondjuk frissebb romot?

3. CWM recovery vagy TWRP jobb?
Valamint a CWM recovery miért hasznos?

4.olvastam hogy az efs.fájl kimentése nagyon ajánlatos, azt csak root után tehetem meg csak?

5. Gyári állapot visszaállitása esetén elegendő egy gyári rom rátétele Odinal szolgáltatós s4 esetén, pl.én telenoros vagyok.

6. Szükségese e a fentiek elvégzése elött formázni a telefont.

7. A sammobilon vannak romok bőven melyik a megfelelő számomra az I9505-belül, mire figyeljek oda.
Köszi a választ.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

csuri04 írta:Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy átolvastam a Samsung S4 GYIK azon belül is jobban az I9505-re koncentrálva.Nagyon jó leírás de mégis lenne kérdésem.

1. Samsung Galaxy S4 I9505 rom cseréje ODIN segítségével pontnál az lenne a kérdésem, hogy rootolás után ha frissítem a romot valamilyenre akkor utána újra kell rootolnom a frissebb romot?

2. Mindenképp rootolni fogok, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy rootolás nélkül is az Odinal rálehet tenni mondjuk frissebb romot?

3. CWM recovery vagy TWRP jobb?
Valamint a CWM recovery miért hasznos?

4.olvastam hogy az efs.fájl kimentése nagyon ajánlatos, azt csak root után tehetem meg csak?

5. Gyári állapot visszaállitása esetén elegendő egy gyári rom rátétele Odinal szolgáltatós s4 esetén, pl.én telenoros vagyok.

6. Szükségese e a fentiek elvégzése elött formázni a telefont.

7. A sammobilon vannak romok bőven melyik a megfelelő számomra az I9505-belül, mire figyeljek oda.
Köszi a választ.
1 igen újra kell majd rootolnod
2 igen rá lehet de mivel írtad hogy lenne lementenivalód ezért azt tedd meg előtte mert ha 3 fájlos a rom amit fel szeretnél tenni az formázza a telefont!! (az 1 fájlos csak akkor ha direkt bepipálod hogy formázzon)
3 anyám mi a második nem ismerem de jó lesz az első azt ismerem és mindent tud ami kell
4 igen root után az első dolog legyen mert ha romolás után elvész az gáz, nagy gáz.
5 igen elég de attól még látni fogja a szervizes hogy Odinnal volt romcserélve tehát szervíz előtt a számlálót is nullázni kell
6 tökfölösleges mivel az Odin ugyis formázni fogja ha meg 1 fájlos esetleg a rom akkor semmi baj nem lesz ha nem formázod
7 mindig be van linkelve ide is a legfrissebb jó de tulajdonképpen arra kell figyelni hogy XX vagy XW-vel kezdődjön a rom neve. (kivéve persze ha kifejezetten telenorosat keresel)
Szaki14
Újonc
Újonc
Nem:
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Szaki14 »

Beállítottam a telefont, hogy ha videót nézek, de elfordulok akkor állítsa meg a videót. Na de nekem egyáltalán nem áll meg a videó, csak akkor ha a telefont tejesen lefordítom, vissza fordítom akkor pedig újra se indítja... Már most ha elfordulok neki meg kellene állítania a videót (nem pedig akkor mikor lefordítom) és ha vissza nézek akkor újra indítja. Valaki ebben tudna segíteni, hogy mi lehet a hiba vagy mit csináljak? =/ Előre is köszönöm.
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

Szaki14 írta:Beállítottam a telefont, hogy ha videót nézek, de elfordulok akkor állítsa meg a videót. Na de nekem egyáltalán nem áll meg a videó, csak akkor ha a telefont tejesen lefordítom, vissza fordítom akkor pedig újra se indítja... Már most ha elfordulok neki meg kellene állítania a videót (nem pedig akkor mikor lefordítom) és ha vissza nézek akkor újra indítja. Valaki ebben tudna segíteni, hogy mi lehet a hiba vagy mit csináljak? =/ Előre is köszönöm.
Ez a dolog csak akkor működik ha elegendő fény van és a telefon lát téged.
Na meg persze ha be van kapcsolva :D
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

Én úgy tudom hogy a TWRP már nem gombokkal műkődik hanem érintős felületet kapott viszont funkcióiban megegyezik a CWM recoveryvel
These users thanked the author dilajoska for the post:
moco (2013-06-09 vas. 08:53:32)
Rating: 2.63%
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

dilajoska írta:Én úgy tudom hogy a TWRP már nem gombokkal műkődik hanem érintős felületet kapott viszont funkcióiban megegyezik a CWM recoveryvel
Na ezt én sem tudtam, köszi az infót. :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”