Soha nem is hasonlítanám össze a kettőt.
Egyelőre igencsak.Lewis0214 írta:Igen. A VDH kellene nekem. De arra ezek szerint akkor még várhatok :/Macika írta: Magyar biztos hogy van benne, az összes EU-ba szánt ROM-ban van, szerintem Te a magyar CSC-re gondolsz (XEH, TMH, PAN, VDH valamelyike). Az pedig szinte biztos, hogy nincs benne.
A helyes CSC-re a GPRS/SMS/MMS küldés/fogadás miatt van szükség.
meg persze bele is azt rakhat utólag amit akar.moco írta:Úgyis rootolod a telefonod, akkor meg meg is van oldva a nem magyar progik kigyomlálgatása. Fogod és szépen kitörlöd azokat a progikat, amikre nincs szükséged. PERSZE ÉSSZEL, mert ha olyat törölsz, akkor annyi.
Na a HDR mint olyan, nincs.moco írta:GT-I9505 Germany 2013 May 4.2.2 I9505XXUBMEA I9505OXABMEAreddoors írta:Az új frissítésről : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-6170.php
Megoldották az App2sd-t.
http://www.hotfile.com/dl/225799876/c76 ... T.zip.html
New Camera firmware with HDR video
Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
Smart Pause Toggle
Move Apps to SD Card
Semi-transparent status bar
New Icons in Settings
Secure boot status in “About Phone”
Increased display legibility
Szóval akkor csak kamu a HDR?moco írta:Na a HDR mint olyan, nincs.
"The camera app has been updated with a new HDR video feature, which was missing from the Galaxy S4 but not its competitors."
Nem igazán tetszik, hogy félig átlátszó lett a statusbar. A teljesen átlátszó szebb volt szerintem.
Ha Odinnal felteszed a megfelelő CSC-t, utólag, akkor is jó. A korábbi modelleknél ez nem jött be, ezen viszont simán lecseréltem, majd kiválasztottam a XEH-t, install, és ok minden. Remélhetőleg ezzel a ROM verzióval is megy.Macika írta: Egyelőre igencsak.
Úgy szokott lenni, hogy ha már EGYSZER 4.2.2-re kiadták a VDH CSC-t, akkor abból már ki lehet bányászni és átrakni egy újabb 4.2.2 verzióba, akár külföldibe is, de ameddig csak 4.1.2, 4.2.1 van belőle, addig nincs mit tenni.
ma direkt rákerestem arra a youtube-os videóra amin pár napja néztem az újdonságokat és akkor nem tünt fel de így most direkt keresve egyből feltünt a maybe szó tehát ezekszerint ők is csak tippelték a HDR-t és gondolom utánna az első tényként lehozta a többi meg követte...Lewis0214 írta:Szóval akkor csak kamu a HDR?moco írta:Na a HDR mint olyan, nincs.
"The camera app has been updated with a new HDR video feature, which was missing from the Galaxy S4 but not its competitors."
Nem igazán tetszik, hogy félig átlátszó lett a statusbar. A teljesen átlátszó szebb volt szerintem.
Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
Odinos romnál már telepítés előtt még a számítógépen is kicserélhető a csc bár igaz elég macera.BlackOps írta:Ha Odinnal felteszed a megfelelő CSC-t, utólag, akkor is jó. A korábbi modelleknél ez nem jött be, ezen viszont simán lecseréltem, majd kiválasztottam a XEH-t, install, és ok minden. Remélhetőleg ezzel a ROM verzióval is megy.Macika írta: Egyelőre igencsak.
Úgy szokott lenni, hogy ha már EGYSZER 4.2.2-re kiadták a VDH CSC-t, akkor abból már ki lehet bányászni és átrakni egy újabb 4.2.2 verzióba, akár külföldibe is, de ameddig csak 4.1.2, 4.2.1 van belőle, addig nincs mit tenni.
Ez ami a VDH-hoz kell: I9505_CSC_VFGAMDC
És melyikben?Segal írta:Az egyik xml fájlba kell a Hex kódot átírni a statusbarhoz.Lewis0214 írta:Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
Ott lehet a probléma, hogy azt hittem (mentségem, nem szoftvereztem még 9505-öt), nincs még kint XEH 4.2.2.BlackOps írta:Ha Odinnal felteszed a megfelelő CSC-t, utólag, akkor is jó. A korábbi modelleknél ez nem jött be, ezen viszont simán lecseréltem, majd kiválasztottam a XEH-t, install, és ok minden. Remélhetőleg ezzel a ROM verzióval is megy.Macika írta: Egyelőre igencsak.
Ez ami a VDH-hoz kell: I9505_CSC_VFGAMDC