Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Nyilván tudom, hogy az Ace nem ér fel egy S4-hez. Sőt, talán még a Galaxy S közelében sincs. Az Ace akkora, mint a SGS4-nek a kijelzője. Inkább valamivel kisebb :D
Soha nem is hasonlítanám össze a kettőt.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Lewis0214 írta:
Macika írta: Magyar biztos hogy van benne, az összes EU-ba szánt ROM-ban van, szerintem Te a magyar CSC-re gondolsz (XEH, TMH, PAN, VDH valamelyike). Az pedig szinte biztos, hogy nincs benne.
A helyes CSC-re a GPRS/SMS/MMS küldés/fogadás miatt van szükség.
Igen. A VDH kellene nekem. De arra ezek szerint akkor még várhatok :/
Egyelőre igencsak.

Úgy szokott lenni, hogy ha már EGYSZER 4.2.2-re kiadták a VDH CSC-t, akkor abból már ki lehet bányászni és átrakni egy újabb 4.2.2 verzióba, akár külföldibe is, de ameddig csak 4.1.2, 4.2.1 van belőle, addig nincs mit tenni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

moco írta:Úgyis rootolod a telefonod, akkor meg meg is van oldva a nem magyar progik kigyomlálgatása. Fogod és szépen kitörlöd azokat a progikat, amikre nincs szükséged. PERSZE ÉSSZEL, mert ha olyat törölsz, akkor annyi.
meg persze bele is azt rakhat utólag amit akar.
A legegyszerübb a recovery-s telepítés ott aztán tényleg szabadkezet kap az ember kis tudással is lehet bűvészkedni de nagyobbal viszont gyakorlatilag bármit megcsinálhat. Ettől függetlenül az Odin-os megoldás is jó csak ott ugye jön a gyári szemét amit lehet gyomlálni, rootolni kell, sz*rul néz ki stb.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

moco írta:
reddoors írta:Az új frissítésről : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-6170.php
Megoldották az App2sd-t.
GT-I9505 Germany 2013 May 4.2.2 I9505XXUBMEA I9505OXABMEA
http://www.hotfile.com/dl/225799876/c76 ... T.zip.html

New Camera firmware with HDR video
Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
Smart Pause Toggle
Move Apps to SD Card
Semi-transparent status bar
New Icons in Settings
Secure boot status in “About Phone”
Increased display legibility
Na a HDR mint olyan, nincs.
"The camera app has been updated with a new HDR video feature, which was missing from the Galaxy S4 but not its competitors."
Nem igazán tetszik, hogy félig átlátszó lett a statusbar. A teljesen átlátszó szebb volt szerintem.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Lewis0214
1. szint
1. szint

moco írta:Na a HDR mint olyan, nincs.
"The camera app has been updated with a new HDR video feature, which was missing from the Galaxy S4 but not its competitors."
Nem igazán tetszik, hogy félig átlátszó lett a statusbar. A teljesen átlátszó szebb volt szerintem.
Szóval akkor csak kamu a HDR?

Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Macika írta: Egyelőre igencsak.

Úgy szokott lenni, hogy ha már EGYSZER 4.2.2-re kiadták a VDH CSC-t, akkor abból már ki lehet bányászni és átrakni egy újabb 4.2.2 verzióba, akár külföldibe is, de ameddig csak 4.1.2, 4.2.1 van belőle, addig nincs mit tenni.
Ha Odinnal felteszed a megfelelő CSC-t, utólag, akkor is jó. A korábbi modelleknél ez nem jött be, ezen viszont simán lecseréltem, majd kiválasztottam a XEH-t, install, és ok minden. Remélhetőleg ezzel a ROM verzióval is megy.
Ez ami a VDH-hoz kell: I9505_CSC_VFGAMDC
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Lewis0214 írta:
moco írta:Na a HDR mint olyan, nincs.
Szóval akkor csak kamu a HDR?

Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
ma direkt rákerestem arra a youtube-os videóra amin pár napja néztem az újdonságokat és akkor nem tünt fel de így most direkt keresve egyből feltünt a maybe szó tehát ezekszerint ők is csak tippelték a HDR-t és gondolom utánna az első tényként lehozta a többi meg követte...
Az egyik xml fájlba kell a Hex kódot átírni a statusbarhoz.
BlackOps írta:

Ha Odinnal felteszed a megfelelő CSC-t, utólag, akkor is jó. A korábbi modelleknél ez nem jött be, ezen viszont simán lecseréltem, majd kiválasztottam a XEH-t, install, és ok minden. Remélhetőleg ezzel a ROM verzióval is megy.
Odinos romnál már telepítés előtt még a számítógépen is kicserélhető a csc bár igaz elég macera.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Segal írta:
Lewis0214 írta:Azt, hogy ne legyen átlátszó a status bar (vagy félig átlátszó), hogyan lehet megcsinálni?
Az egyik xml fájlba kell a Hex kódot átírni a statusbarhoz.
És melyikben?
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

Sziasztok!
Egy barátnőm 9500-as telcsiére feltettünk egy kínai Rom-ot. Azóta ki-be kapcsol magától állandóan.. Minden Wippe megvolt és visszatettük az előző romot, de hiába nem változott semmi. Van valami ötlet, hogy mit kéne csinálni?
:tomatoes:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

BlackOps írta:

Ott lehet a probléma, hogy azt hittem (mentségem, nem szoftvereztem még 9505-öt), nincs még kint XEH 4.2.2.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”