Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Lewis0214 írta:Nem tud valaki valami jó PC vezérlőt? Olyat mint a Remote Desktop például, de azzal nem tudtam összecsatlakozni.
Vagy egy jó távirányító programot? Mint a WatchOn vagy a Smart Remote, de utóbbinál csak 1 TV-t lehet hozzárendelni egy gyártótól.
Jump desktop tökéletesen megy a win rdp-re. persze ahoz a géped is megfelelően be kell állítani.
nem telefonhoz kapcsolódó appokat inkább ITT kérjél.
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

hertert írta:Létezik valami megoldás a szolgáltatós bejelentkező bizbasz letiltására vagy némítására legalább?
köszi
rootolással egész biztosan megoldható vagy romcserével ha felraksz egy függetlent. Ideiglenesen persze mindkettő garivesztéssel jár de visszacsinálható.
Ha garivesztés nélkül szeretnél némaságot akkor egész egyszerűen kikapcsolás előtt állítsd némára a telefont vagy csak ne kapcsold ki éjjelre hanem csak offline módba tedd.
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

vagy csak egyszerűen leveszed a rendszerhangerőt 0-ra :D
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Lewis0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4 [GT-I9505]
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: Lewis0214 »

Valaki tud nekem ezekben segíteni?
1. Találtam ezt a szoftvert: Unlockroot
Ez elég ahhoz, hogy rootoljam a Galaxy S4 (GT-I9505) 4.2.2 android rendszerű telefonomat?

2. Hogyan használhatnám a Lookout Premium verziót örökké? Láttam az Account oldalon, hogy az ingyenes Premium verzió Június 15.-én lejár. Ezután csak az ingyes verziót lehet használni. Tehát nem lesz benne személyes adatvédelem, böngésző védelem és a többi. Szeretem ezt a programot, szóval hogyan használhatnám a teljes verziót?
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Lewis0214 írta:Valaki tud nekem ezekben segíteni?
Ez elég ahhoz, hogy rootoljam a Galaxy S4 (GT-I9505) 4.2.2 android rendszerű telefonomat?

2. Hogyan használhatnám a Lookout Premium verziót örökké? Láttam az Account oldalon, hogy az ingyenes Premium verzió Június 15.-én lejár. Ezután csak az ingyes verziót lehet használni. Tehát nem lesz benne személyes adatvédelem, böngésző védelem és a többi. Szeretem ezt a programot, szóval hogyan használhatnám a teljes verziót?
1. Nem elég Odin kell hozzá meg a romverziódhoz passzoló kernel.
2. Pl megveszed...
Lewis0214
1. szint
1. szint

Segal írta:
Lewis0214 írta:Valaki tud nekem ezekben segíteni?

1. Nem elég Odin kell hozzá meg a romverziódhoz passzoló kernel.
2. Pl megveszed...
1. tudsz hozzá linket adni vagy telepítési útmutatót?
2. nyilván azért kérdeztem, mert nem szeretném megvenni :) egyébként is a lookout month vagy year account-ot kínál. Tehát csak ideig-óráig lehet előfizetni rá.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Lewis0214 írta:1. tudsz hozzá linket adni vagy telepítési útmutatót?
2. nyilván azért kérdeztem, mert nem szeretném megvenni :) egyébként is a lookout month vagy year account-ot kínál. Tehát csak ideig-óráig lehet előfizetni rá.
1 Az s3 és sz S3 modding téma első hozzászólásába részletesen le van írva mit hogy kell csinálni az Odin-os rész a lényeg a számodra de a többi is hasznos lehet azt olvasd el. Kernelt meg nem tudok neked linkelni egyrészt mert nem tudom melyik verzió van a telefonodon másrészt mert az S4-et annyira nem követem de XDA-n 1000% hogy van hozzá.
2 Sajna mindent nem lehet törni lehet hogy van hozzá nem tudom viszont ha esetleg nincs akkor kénytelen leszel megbarátkozni a gondolattal.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Oké értem. Köszi.

Egyébként az létezik, hogy egy S3 és egy S4 telefon nem tud csak bluetooth-on keresztül kommunikálni? Úgy értem ami van a reklámokban, hogy csak a hátát egymás elé tesszük és meg is osztottuk a képet vagy amit akartunk. Vagy a WiFi Direct/S Bean stb funkciókkal kellene, hogy összekapcsolódjon. De például a Group Play sem működik a két telefon között. Ez létezik?

Melyik a legjobb akkumulátor kímélő program? Amivel jócskán meg lehet növeli egy akku élettartamát. Tudom, wi-fi, net, gps ne menjen állandóan stb. De melyik a legjobb ilyen program ami visszafogja az akkumulátor használatot? Lehetőleg olyan, amihez még nem kell rootolni.
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Lewis0214 írta:Oké értem. Köszi.

Egyébként az létezik, hogy egy S3 és egy S4 telefon nem tud csak bluetooth-on keresztül kommunikálni? Úgy értem ami van a reklámokban, hogy csak a hátát egymás elé tesszük és meg is osztottuk a képet vagy amit akartunk. Vagy a WiFi Direct/S Bean stb funkciókkal kellene, hogy összekapcsolódjon. De például a Group Play sem működik a két telefon között. Ez létezik?

Melyik a legjobb akkumulátor kímélő program? Amivel jócskán meg lehet növeli egy akku élettartamát. Tudom, wi-fi, net, gps ne menjen állandóan stb. De melyik a legjobb ilyen program ami visszafogja az akkumulátor használatot? Lehetőleg olyan, amihez még nem kell rootolni.
A Group Play azért nem megy mert az S4 már a 2.0-át használja. Ha az S3 megkapja a hivatalos 4.2.2.-őt akkor az is meg fogja kapni és menni fog.
Mivel én nem használtam soha akksikímélőt abba nem tudok segíteni szerintem sokkal többet ér egy jó főzött rom egy megfelelő kernellel.
Lewis0214
1. szint
1. szint

Oké.

Azt, hogy ki írt új üzenetet, miért nem jelzi ki a zárolt képernyőn? Azt, hogy kitől van nem fogadott hívásom azt kiírja, de hogy kitől kaptam új üzenetet azt nem. Miért? Hogyan tudom beállítani?
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”