Macika írta:reddoors írta:Honnan veszel te ilyen hülyeségeket?

Mondom! -hagyjuk már egymást mert kezd 1-2 dolog az agyamra menni ....
Pedig teljesen igaza van.
Tudod, védtelek mindig, sok évvel ezelőtt még a terminalon, de mostanában vannak érdekes, védhetetlen állításaid.
A Quadrant egyprocesszoros gépekre készült, RÉGÓTA nem frissítik már.
Majd ha valami normális programmal teszteled a készülékeket, leállok beszélgetni veled erről.
Addig nem.
De most mi egyprocesszoros gépekről beszélünk, nem kettő , négy , vagy franc tudja hány magos processzorokhoz írtam a viszonyítást.
Én azt írtam ,de leírom még egyszer , HOGY a kategóriájában versenyző mezőnyben ami egy halom Sony Ericsson és egy halom régebbi típusú 1illetve 1,4Ghz-es mezőnybe csúfos eredményt ért el. Ez lehet az elég hanyagul optimalizált rendszer miatt ami a samsungtól egyáltalán nem meglepő.
Az általatok említett programok sem mondhatók naprakésznek , ezeket kb. 5hónapja nem frissítik.
A telefontesztek/tesztelők a mai napig előszeretettel alkalmazzák. A GSMarena.com-on ahol talán a világ legjobb és legsokoldalúbb tesztek készülnek.
Ha már szóba hoztad , jómagam 4 kétmagos procival szerelt telefont használtam huzamosabb ideig HTC Sensation , LG 2X , LG 3D és most GS2. A tesztprogram tökéletesen felállította a rangsort amit használat során érezni is lehet. És rajtam kívül még a telefonos "világ" is igazol.
Engem nem kell védeni , hiszen a saját szememnek , tapasztalataimnak , és a telefon mindennapi használatban nyújtott mutatóiban hiszek amit a tesztprogram igazol, még ha elavult is. Én inkább ajánlom nektek is több típus kipróbálását , akkor össze tudnátok hasonlítani ezeket az eredményeket típus/típus között.
A jó vételre ár/értékre meg azt írtam, hogy (SZERINTEM) jelenleg még jobb vétel a SE NEO. Mégpedig azért mert , jobb kijelzője, jobb kamera, minőségibb készülékház, és az 1Gh-es processzor ellenére gyorsabb működés, és sokkal szebb. Az ára kb. 5ezer Ft-al alacsonyabb.