Meddig kéne nyomni a bekapcs. gombot, hogy elinduljon a Downloadmódból? Már két perce nyomom.

Közben lehúztam és visszadugtam a gépre és végül csak sikerült.
Páromnak Ezt tettem fel, és nagyon adja.funky71 írta:Sziasztok!
2.3.6 rom van a telón. Melyik romra érdemes frissíteni?
És ezt hpgy kell feltenni? Odinnal vagy recoveryből? Előtte kell wipe data factory reset?tnorbi írta:Páromnak Ezt tettem fel, és nagyon adja.funky71 írta:Sziasztok!
Letölteni se tudom. Tudnál dobni egy direkt linket mind a kettőre?funky71 írta:És ezt hpgy kell feltenni? Odinnal vagy recoveryből? Előtte kell wipe data factory reset?tnorbi írta:Páromnak Ezt tettem fel, és nagyon adja.funky71 írta:Sziasztok!
1. Wipe data , cache , dalvik cache (recommended)funky71 írta:És ezt hpgy kell feltenni? Odinnal vagy recoveryből? Előtte kell wipe data factory reset?tnorbi írta:Páromnak Ezt tettem fel, és nagyon adja.funky71 írta:Sziasztok!
probáld aksi ki, odin indit, összedug,nyomi download mod,aksi be,hátha bejön a download . mondjuk nemtudom mit csinált vele? de ha a bootloadert nyirta ki akkor azon csak szerviz segit.mys84 írta:Sziasztok!
Kellene egy kis segítség,haverom romolt,vmit elszúrt,mert csak fekete a kijelző nem lehet bekapcsolni jiggel sem lehet download modba rakni,mit lehet csinálni vele????