sing69 írta:Sziasztok!
Most raktam fel a Semaphore JB 2.0.3 (2.0.6) kernelt, de recovery modban nem tudok romot felrakni. Mit csináljak most? Milyen romot rakjak fel?
milyen rom ra raktad a jb kernelt? jb re?
Most raktam fel a Semaphore JB 2.0.3 (2.0.6) kernelt, de recovery modban nem tudok romot felrakni. Mit csináljak most? Milyen romot rakjak fel?
gingerbreadem volt eddig, most akarom frissíteni vmi újabbraLimahl írta:sing69 írta:Sziasztok!
sing69 írta:gingerbreadem volt eddig, most akarom frissíteni vmi újabbraLimahl írta:sing69 írta:Sziasztok!
robert07 írta:hali! gs1 téma halott, hátha itt is tudtok segíteni, bocsi nekem egyesem van.
az a helyzet hogy ICS van fent. a romban lév zenejátszó egy hulladék. Power amp-sejön be nekem. a gyári 2.2/2.3 zenelejátszó kelle nekem nagyon! hogy tudnám ráteremteni?? 2.3nál meglehetett oldani Nitrality-vel de icsen nem.csinál semmit.
köszi ha tudtok vmit mondani!
JB-s Devil kernelhez milyen romot ajánlanátok, ami stabil és gyors?
Még új vagyok ebben a témában, tudnál vmi jó kombót adni, amivel normálisan működik a telefon?Limahl írta:sing69 írta:Sziasztok!
JB-s Devil kernelhez milyen romot ajánlanátok, ami stabil és gyors?
te kernelhez választasz rom-ot? forditva szokás