Nagyobb vadra vadászokLimahl írta:Dehogy bántalak
Majd egyszer próbáld ki
Nekem már nem lesz SGS2m
ozt miért nem? soha ne mond hogy soha

Nagyobb vadra vadászokLimahl írta:Dehogy bántalak
Majd egyszer próbáld ki
Nekem már nem lesz SGS2m
ozt miért nem? soha ne mond hogy soha
tnorbi írta:Nagyobb vadra vadászokLimahl írta:Dehogy bántalak
Majd egyszer próbáld ki
Nekem már nem lesz SGS2m
ozt miért nem? soha ne mond hogy sohaMegvárom a 3at... Szerintem már nincs értelme beruházni egy SGS2re... :/
rom toolbox -> rom manager ->Miui mintberry edition ->hungarian translation pack 2.2.10robert07 írta:hmm magyar nyelvet hogy tudok varázsolni erre a MIUI-ra?![]()
köszi!
Nekem összekuszálódott a 24es :/ Ment vissza a 17 vagy melyikszutty írta:rom toolbox -> rom manager ->Miui mintberry edition ->hungarian translation pack 2.2.10robert07 írta:hmm magyar nyelvet hogy tudok varázsolni erre a MIUI-ra?![]()
köszi!
Igaz nem a 2.2.24-hez van de szerintem jó hozzá, mivel én is a 2.2.10 es magyarról frissitettem ezt és jó lett, csak 1-2 helyen (módositott alkalmazások) kinai betűk voltak.
Zenét hallgattam, leszálltam a buszról és egyszer csak elhallgatott... Kikapcsolt/lefagyott a teló, nem reagált. Kivettem az aksit, aztán meg csak a kernel nevéig ment el :/ Aksira a 2.10 nálam jobb volt. Ha nem nyomkodom, nagyon jó, viszont nyomkodásnál mintha jobban merülne a többinélnikolanero írta:Miben kuszálódott össze MIUI Mintberry 2.2.24? Nálam is fent van, csak az NSTools ugrott szét 1 kicsit. Nektek milyen az akku fogyasztása, úgy tűnik mintha jobban merítené a telefont, mint a Mitra 6.2? Én a Gamerz romra telepítettem, lehet kellene 1 szűz telepítés és úgy fel. Amúgy eddig ez a legjobb rom szerintem.
Ziegekommand írta:Hali!
Bnöm telefonja ált. két hetente be szokott hülyülni, belassul és a programoknál is eldönti, h elindul, utána fagy ki, vagy gondolkodik, vagy csak kifagy... Volt már h a hálózatot is ledobta, billzárat magára tette, feloldás után kezdte elöröl...
Mi lehet a ludas?
Próbáltam mindenféle fajta fözött romot, kernelt.... most sima rootolt gyári rom van JVU, meg Sema 2.5
Esetleg vmeik program ökörködhet? titaniumból vannak visszapakolva mindig...
Dalvik cache meg minden törlés elöferdül mindig...
Annyi van, h függetlenitett lett, mert alapjáraton Telenor függö, most meg Tré-mobil kártya van benne...
Esetleg vmi ötlet, mit próbáljak ki?
Nagy Köszönet Elöre Is!!