Köszönöm előre is a segítséget
A Google Play Services zabálja. AppOps program G.P. Serv. felébresztést és ébrentartást kikapcsolni.Gino írta:Hello.
Amióta feltettem a 5.0.1 azóta lezabálja a ellemet!
Reggel leveszem a töltőről és már 14-kor lemerül!
Valami ötlet
ROOT kell hozzá sajnosfireman írta:A Google Play Services zabálja. AppOps program G.P. Serv. felébresztést és ébrentartást kikapcsolni.Gino írta:Hello.
Valami ötlet
46-50 órát megy el nekem.Gino írta:Hello.
Valami ötlet
Azota egyéb fejlemény? Épp készültem rootolni, de most inkább mégsem teszem... Én decemberben vasaroltam, úgyhogy inkább várok kicsit a mutatvannyal, és amúgy is 3 év garanciaval. Talán megoldjak a king root-ot, és ha csak ideiglenesen is, de lesz rajta root jog, és kitakarithatom, ami nekem nem kell. Üdv!Macika írta:Hétfőn érkezik a garanciafutár a készülékemhez, egyik napról a másikra megszűnt bal felül érzékelni a kijelző, pont ott, ahol a lehúzott redőnynél a WiFi-t lehet(ne) ki/be kapcsolni).
Soha nem esett, nem ütődött, nem ázott.
Áldom az eszemet, hogy gyári garisat vettem és nem mentem bele semmiféle huncutságba ROM-olás és rootolás terén...
https://www.dropbox.com/s/j4qmntvl3sg73qz/P7090034.jpg
Szombaton este magától megjavult, de már nem tudtam visszamondani a futárt.duce79 írta:Azota egyéb fejlemény? Épp készültem rootolni, de most inkább mégsem teszem... Én decemberben vasaroltam, úgyhogy inkább várok kicsit a mutatvannyal, és amúgy is 3 év garanciaval. Talán megoldjak a king root-ot, és ha csak ideiglenesen is, de lesz rajta root jog, és kitakarithatom, ami nekem nem kell. Üdv!Macika írta:Hétfőn érkezik a garanciafutár a készülékemhez, egyik napról a másikra megszűnt bal felül érzékelni a kijelző, pont ott, ahol a lehúzott redőnynél a WiFi-t lehet(ne) ki/be kapcsolni).
Soha nem esett, nem ütődött, nem ázott.
Áldom az eszemet, hogy gyári garisat vettem és nem mentem bele semmiféle huncutságba ROM-olás és rootolás terén...
https://www.dropbox.com/s/j4qmntvl3sg73qz/P7090034.jpg
Az első az volt.duce79 írta:Egyébként megnezte a knoxot?