Samsung Galaxy S5

Samsung márkájú készülékek témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: Samsung Galaxy S5

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tnorbi írta:
Limahl írta:most 2 napig volt szerencsém 1 hez :D nem rossz,kijelző szép,fényképező okés nagyon,szoval jó teló ez,DE ;) én ezt a gyári samu kénézetet rühellem,minden samus telomon az volt az elsö,hogy ezért csereéltem fözet romra,itt ugyi gari buktával tehetem meg,köszönöm nem,az a gyári kinézet förtelem,izlésficamosok készitik az tuti :D 1 napig nem tudom elviselni sajna,hideg ráz töle,megnéztem nyomkodtam,okés de ilyen áron nem kell. :( ha megoldanák gari gondot lehet vennék is,de igy ilyen hozzáállásal samu ,nálam felejtös. meg mindig a párosak sikerültek jobbra elödjüknél,gs2 ,gs4,tán majd s6 :yes: bár szerintem nem samuzok tovább ,unalmas.
Igen, ez a legnagyobb probléma... Sajnos minden gyártót meg lehet unni, nem tudnak kijönni frissebb kinézettel, ez az egyik veszte az Iphone-nak is. Nem értem igazán, hogy miért nem lehet megoldani a színezést... Ha ikonokat nem is, legalább a színüket, vagy valami. Redőny nagyon unalmas, bár az S5-é valahogy nem olyan rossz. :D Ízlésficam. :cool1: Viszont ha minden évben váltogatnák, akkor meg lehet, hogy vásárlót vesztenének, ha a frissítés nem tetszik az illetőnek... Egy idő után viszont a legszebb is megunható. Amikor témázgattam, a sajátomat is meg tudtam unni. :D
látod pont ezt vették el ezzel a zazu knox-al,gs 3 amon ha megunom ,wanam,stb és ugy szinezem,állitom,ahogy épp aznapi kedvem tartja :D de már nincs ez,vagy van,de gari nincs,nem tetszik,igen én szeretem varriálni,ha épp ez,vagy az nem tetszik.laptopomat is varriállom,mint rendszergazda ugyi,megvettem,enyém,had csináljam már.nem frankó samu most,nem teló terén,hanem ezen a téren,én megszoktam,nem nézem samu ocsmányságát,mert egyszerüen nem tudom azt a kinézetet,megszokni,elfogadni. ha valami nem kell,samus xarság,ugyan ad töröljem már,ne eröltesse rám,winfos se teszi,gépen,szép is lenne. :D szoval nem tetszik ezekért.
Samsung galaxy s7 edge
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Limahl írta:....meg mindig a párosak sikerültek jobbra elödjüknél,gs2 ,gs4,tán majd s6 :yes: ....
Szerintem is.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:Nem értem igazán, hogy miért nem lehet megoldani a színezést...
Erre rém egyszerű a válasz egyrészt a vásárlók nagy része (kb 90%) szarik rá még ha lehetne akkor sem tudná hogy lehet egyszerűen csak használja a telefonját úgy ahogy kapta (röhej de még egy launchert se cserél rajta...)
Másrészt ha ez nem lenne elég ok a Samsungnak ez csak plusz munka lenne minden egyes romba belerakni, főleg a verzióváltásoknál, plusz több helyet foglalna a rom, ha kiválasztana a felhasználó egy nem akksibarát szint akkor jobban merülne a telefon, benchmarkokba is 1-2 pontal kevesebb jöhetne ki meg még biztos van vagy 100 ok így hírtelen ennyi jutott az eszembe. Nem véletlen nem játszik ezzel egyik gyártó sem.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:
Erre rém egyszerű a válasz egyrészt a vásárlók nagy része (kb 90%) szarik rá még ha lehetne akkor sem tudná hogy lehet egyszerűen csak használja a telefonját úgy ahogy kapta (röhej de még egy launchert se cserél rajta...)
Másrészt ha ez nem lenne elég ok a Samsungnak ez csak plusz munka lenne minden egyes romba belerakni, főleg a verzióváltásoknál, plusz több helyet foglalna a rom, ha kiválasztana a felhasználó egy nem akksibarát szint akkor jobban merülne a telefon, benchmarkokba is 1-2 pontal kevesebb jöhetne ki meg még biztos van vagy 100 ok így hírtelen ennyi jutott az eszembe. Nem véletlen nem játszik ezzel egyik gyártó sem.
Na igen. Az külön vicces, amikor a buszon látom az embernél a legújabb Samsungot és a kezdőképernyő olyan, mint első bekapcsoláskor. :D Minden ikon, widget gyári elrendezésben. :D
tnorbi
6. szint
6. szint

moco írta:
Limahl írta:....meg mindig a párosak sikerültek jobbra elödjüknél,gs2 ,gs4,tán majd s6 :yes: ....
Szerintem is.
Most látom, nincs S5-öd? :shock:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

tnorbi írta:
Segal írta:
Na igen. Az külön vicces, amikor a buszon látom az embernél a legújabb Samsungot és a kezdőképernyő olyan, mint első bekapcsoláskor. :D Minden ikon, widget gyári elrendezésben. :D
Ugyanez megvan évtizednyi idő óta, az alap Nokia SMS és csengőhang használatával is...

Merem állítani, 10-ből 4 ember nem nyúl hozzá a gyári beállításokhoz semmiben, maximum kirak pár widgetet vagy ikont!

Bár ahogy terjed az okostelefon és egyre több fiatal szokja meg fiatalon a mobiltechnikát, ez az arány fokozatosan fog változni, csökkenni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint

Na, most felpezsdülnek az S5 eladások. :D
Kép
tenkjuh
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tenkjuh »

Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
fireman
2. szint
2. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: fireman »

tnorbi írta:Na, most felpezsdülnek az S5 eladások. :D
Ki az a ronaldo?
These users thanked the author fireman for the post:
robert07 (2014-08-07 csüt. 20:10:04)
Rating: 2.63%
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tenkjuh írta:Elolvasva az eddig hozzászólásokat úgylátom nem túl sokan használtok /használunk ilyen telót . Nekem nagy váltás volt iphone 3Gs után ! :-)
Sokat vaccilálltam,de Lg g3 nem igazán azt hozta amit vártam,erösebb verzájára meg hiába várok,nem fog az nálunk kijönni,úgy hogy ma egyenlöre,vagy kettőre :D én is megjöttem 1 ideig ide.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”