Ne beszélj többesszámbatnorbi írta:Azt hiszem ezt kihagyjuk.

Gyanítom, hogy a legfontosabb újítás az lesz benne, hogy becsukja a kiskaput, amit kihasználva rootolni lehetett a korábbi verziókat...Segal írta:Ne beszélj többesszámbatnorbi írta:Azt hiszem ezt kihagyjuk.![]()
![]()
![]()
Szerintem azt már becsukták.Macika írta:Gyanítom, hogy a legfontosabb újítás az lesz benne, hogy becsukja a kiskaput, amit kihasználva rootolni lehetett a korábbi verziókat...Segal írta:Ne beszélj többesszámbatnorbi írta:Azt hiszem ezt kihagyjuk.![]()
![]()
![]()
Én nem teljesen értem annak az előnyét... Szép és jó, hogy 10%-al kiírja a 10 napot, de gondolom ha felhívsz valakit, az pár napba is kerülhet.Segal írta: Szerintem azt már becsukták.
Igen egyébként meg várható a KNOX 2.0 meg pár "roppant hasznos" újítás ahelyett hogy inkább az új energiatakarékosságot meg valódi előnyöket ültetnék át.
Persze amikor kipróbáltam az S5 port romot (gyakorlatilag 1:1-be az S5 romja Note 3-on) abba működött és elájulva nem voltam tőle de azért tényleg hasznos lehet ha merül a telefon.
A HD(+) kijelzős modelleknél mindig a kijelző a legnagyobb fogyasztó. Ha sikerül megalkotni egy minimum (mondjuk a normál fogyasztás 1/10-ével elketyegő kijelzésmódot, akkor simán elképzelhető a sok napos készenlét.tnorbi írta:Én nem teljesen értem annak az előnyét... Szép és jó, hogy 10%-al kiírja a 10 napot, de gondolom ha felhívsz valakit, az pár napba is kerülhet.Segal írta: Szerintem azt már becsukták.
Igen egyébként meg várható a KNOX 2.0 meg pár "roppant hasznos" újítás ahelyett hogy inkább az új energiatakarékosságot meg valódi előnyöket ültetnék át.
Persze amikor kipróbáltam az S5 port romot (gyakorlatilag 1:1-be az S5 romja Note 3-on) abba működött és elájulva nem voltam tőle de azért tényleg hasznos lehet ha merül a telefon.
Sajnos ezen már nevetni sem lehet.Segal írta:Kids mod...
A fényerőcsíkért nem kép felel hanem hexa kód.tnorbi írta:Sajnos ezen már nevetni sem lehet.Segal írta:Kids mod...
Előre is köszi a segítséget.
Ezt azért nem értem, mert amikor az automata ki van kapcsolva, akkor a kicserélt kép jön be... S3nál is így volt, de ott nagy nehezen megatláltam.Segal írta: A fényerőcsíkért nem kép felel hanem hexa kód.