A KNOX WARRANTY az ugye maradt 0x0?tibi85 írta:Na megoldódott...annyi kellett hogy az újra feltett rom-ra nyomni egy data factory resetet meg egy wipe cache-t... igaz hogy ezt megtettem már előtte de még1x kellett...Lemon írta:Emlékszem egy hasonló hibajelzésre az XDA fórumról, még amikor ez a platform.xml módosítás legeőször szóba került.tibi85 írta:Sziasztok,
Olyan problémám lett ma, hogy frissítettem kies-el a note 3-am és mivel minden root meg sd kártya hozzáférés beállítás elveszett ezért újra megcsináltam őket. Miután átállítottam az ETC/platfor-ban az sd kártya hozzáférést és újraindítottam a telót azóta nincs net se wifi-n se mobil hálózaton. Valaki találkozott már ilyennel?
Ja és közbe minden szolgáltatás áll lefelé youtube, titanium, viber....minden ami netet használ....
Azt nem tudom sajnos, hogy mi volt a pontos oka, vagy elírt, elszúrt-e még valamit az illető a fájlban. Már vannak a Playen is letölthető programmagoldások erre. Az kényelmesebb, csak nem látni, hogy pontosan mit csinálnak.
Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Volt kint nálam a szervizfutár... S3ban cserélt kijelzőt meg hangszórót, és rákérdeztem a Knoxra.
Azt mondta, hogy kijelzőcserénél ő nem nézi a számlálót. Csak ha alaplap csere kell, mert a KNOX beleéget valamit, amit nem lehet elsunnyogni, mert a központ észreveszi.
Szóval a büdös életben nem lesz visszaállító program. 

- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Ezt eddig is tudtuk. Pont azért nem tudták jódarabig feltörni.tnorbi írta:Volt kint nálam a szervizfutár... S3ban cserélt kijelzőt meg hangszórót, és rákérdeztem a Knoxra.Azt mondta, hogy kijelzőcserénél ő nem nézi a számlálót. Csak ha alaplap csere kell, mert a KNOX beleéget valamit, amit nem lehet elsunnyogni, mert a központ észreveszi.
Hiába találnak egy kiskaput több hónapnyi munkával a Samsung pillanatok alatt pár kattintással foltozza és a következő kernelbe már javítva a hiba.
Tehát a felhasználó ha meg is csinálja onnantól nem tudja frissíteni a szoftverét a következő telefon (akár ugyanabból a szériából de nyilván az utód is) meg már eleve a javított kernellel jön le a futószalagról.
Hiba meg ugye egyre kevesebb marad a rendszerbe tehát inkább jobb megbarátkozni a gondolattal hogy ugrik a gari vagy hagyni az egész rootot (vagy akár a Samsungot)
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Hát nem is fogok verziót lépni. Jó ez a Kit-Kat rootolva, 0x0 KNOXxal... Témázgatás hiányzott, de az is megy. SystemUI nem ugrasztotta, remélem a Framework se fogja.Segal írta:Ezt eddig is tudtuk. Pont azért nem tudták jódarabig feltörni.tnorbi írta:Volt kint nálam a szervizfutár... S3ban cserélt kijelzőt meg hangszórót, és rákérdeztem a Knoxra.Azt mondta, hogy kijelzőcserénél ő nem nézi a számlálót. Csak ha alaplap csere kell, mert a KNOX beleéget valamit, amit nem lehet elsunnyogni, mert a központ észreveszi.
Hiába találnak egy kiskaput több hónapnyi munkával a Samsung pillanatok alatt pár kattintással foltozza és a következő kernelbe már javítva a hiba.
Tehát a felhasználó ha meg is csinálja onnantól nem tudja frissíteni a szoftverét a következő telefon (akár ugyanabból a szériából de nyilván az utód is) meg már eleve a javított kernellel jön le a futószalagról.
Hiba meg ugye egyre kevesebb marad a rendszerbe tehát inkább jobb megbarátkozni a gondolattal hogy ugrik a gari vagy hagyni az egész rootot (vagy akár a Samsungot)
- Macika
- 6. szint
Így van!!!tnorbi írta:Jó ez a Kit-Kat rootolva, 0x0 KNOXxal...
Egetverő újításokat nem fognak hozni az új ROM-okban a régi modellekre, a Samsung nem az Apple, hogy a 4 évvel ezelőtti modellekre IS hozzon frissítést!
A Note3 bő 2 hónap múlva már 1 éves és már rég érdektelen a Samsung számára. A Samsung az új vevőkre hajt, nem a régi, már a Samsungnak elkötelezettek ánuszát nyalogatja...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Segal
- Admin segéd
Majd ha kijön az 5.0 menni fog a sírástnorbi írta:Hát nem is fogok verziót lépni. Jó ez a Kit-Kat rootolva, 0x0 KNOXxal... Témázgatás hiányzott, de az is megy. SystemUI nem ugrasztotta, remélem a Framework se fogja.Segal írta:Ezt eddig is tudtuk. Pont azért nem tudták jódarabig feltörni.tnorbi írta:Volt kint nálam a szervizfutár... S3ban cserélt kijelzőt meg hangszórót, és rákérdeztem a Knoxra.Azt mondta, hogy kijelzőcserénél ő nem nézi a számlálót. Csak ha alaplap csere kell, mert a KNOX beleéget valamit, amit nem lehet elsunnyogni, mert a központ észreveszi.

- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Mire kijön az 5.0 a Note 3 már szinte történelem leszSegal írta: Majd ha kijön az 5.0 menni fog a sírás(küldök majd képet hogy milyen
)

Huawei MATE 9 Android 7
- Segal
- Admin segéd
Nyilván a Note 4 után lesz ez tény. Viszont az kizárt hogy 1 év (legalábbis szerintem) én olyan január február környékére tippelek.reddoors írta:Mire kijön az 5.0 a Note 3 már szinte történelem leszSegal írta: Majd ha kijön az 5.0 menni fog a sírás(küldök majd képet hogy milyen
)
. Talán a új google telefonon lesz ilyen rendszer november környékén . Ha olyan támogatást kap mint a NOTE 2 jelenleg , akkor talán 1 év múlva lesz esedékes a NOTE 3 frissítése elméleti 5.0 -ra, az már bizony 1-2 korszak...
. Tehát lassan el lehet kezdeni a gödröt ásni......
![]()
![]()
Az persze egy teljesen más kérdés hogy hogyan is sikerül a portolás és hogy lesz e visszaút vagy esetleg megint jön e a ha válasz akkor felejtsd el a régire való visszatérést.
Meglátjuk mi lesz meg egyáltalán milyen lesz (az már egyértelmű hogy flat dizájn felé megy).
Mindenesetre főzelékbe még idén lesz olyan ami már tartalmazni fog 5.0-ás dolgokat meg note 4 tulajdonságokat is

- Macika
- 6. szint
Addig, míg csak dizájnelemekkel frissítenek, addig nem fog megszakadni a szívem.Segal írta:Mindenesetre főzelékbe még idén lesz olyan ami már tartalmazni fog 5.0-ás dolgokat meg note 4 tulajdonságokat is
Ahogyan a főzetek miatt sem, hiszen egy csomó, NOTE-specifikus dolog nem működik a főzelékekben...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill