Abban tudsz segíteni honnan találok ilyen 3 file-os gyári ROM-ot?Lemon írta:Odinnal rátolsz egy ún. 3 fájlos gyári ROM-ot újraparticionálással.ACE- írta:Ha a gyári ROM-ot akarom visszaállítani, root és minden nélkül, de úgy, hogy a belső RAM-ban és sehol máshol ne maradjon szemét, mintha most hoztam volna ki a boltból, azt hogyan tudom legegyszerűbben megtenni? Köszi a válaszokat!
Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
3+1 fájlos gyári, Magyar független (XEH) rom elérhető, ingyenes regisztráció után a következő linken:ACE- írta:Abban tudsz segíteni honnan találok ilyen 3 file-os gyári ROM-ot?Lemon írta:Odinnal rátolsz egy ún. 3 fájlos gyári ROM-ot újraparticionálással.ACE- írta:Ha a gyári ROM-ot akarom visszaállítani, root és minden nélkül, de úgy, hogy a belső RAM-ban és sehol máshol ne maradjon szemét, mintha most hoztam volna ki a boltból, azt hogyan tudom legegyszerűbben megtenni? Köszi a válaszokat!
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=34&t=1022
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
Valami hivatalos oldal nincs, ahonnan letölthető? Meg az enyém T-mobile függő.Limahl írta:3+1 fájlos gyári, Magyar független (XEH) rom elérhető, ingyenes regisztráció után a következő linken:ACE- írta:
Abban tudsz segíteni honnan találok ilyen 3 file-os gyári ROM-ot?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
teljesen hivatalos,magyar független rom,utánna ráraksz 1 bármilyen 1 fájlos,akár trés romot,és ok,de van még garid? vagy mit számit?ACE- írta:Valami hivatalos oldal nincs, ahonnan letölthető? Meg az enyém T-mobile függő.Limahl írta:3+1 fájlos gyári, Magyar független (XEH) rom elérhető, ingyenes regisztráció után a következő linken:ACE- írta:
Abban tudsz segíteni honnan találok ilyen 3 file-os gyári ROM-ot?
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
Nincs gari, csak nem bízom az ilyen idegen oldalról letöltött cuccokban, elvégre akármilyen beépülő spy cucc bele lehet építve...Limahl írta: teljesen hivatalos,magyar független rom,utánna ráraksz 1 bármilyen 1 fájlos,akár trés romot,és ok,de van még garid? vagy mit számit?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
akkor androidot se használj mert a gmail címedből még azt is megmondja a google hogy hány centis a farkad...ACE- írta:Nincs gari, csak nem bízom az ilyen idegen oldalról letöltött cuccokban, elvégre akármilyen beépülő spy cucc bele lehet építve...Limahl írta: teljesen hivatalos,magyar független rom,utánna ráraksz 1 bármilyen 1 fájlos,akár trés romot,és ok,de van még garid? vagy mit számit?
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
Na ez most okos hozzászólás volt... Okos, de haszontalan...Segal írta:akkor androidot se használj mert a gmail címedből még azt is megmondja a google hogy hány centis a farkad...ACE- írta:Nincs gari, csak nem bízom az ilyen idegen oldalról letöltött cuccokban, elvégre akármilyen beépülő spy cucc bele lehet építve...Limahl írta: teljesen hivatalos,magyar független rom,utánna ráraksz 1 bármilyen 1 fájlos,akár trés romot,és ok,de van még garid? vagy mit számit?
-
- 2. szint
Hát, teszteltem ezt a Neatrom-ot, jónak tűnik, de rengeteg bug van benne, fagyogatnak az app-ok, eltűnnek a névjegyek, csontra fagy a telefon szinte naponta... pedig nagyon tetszett, de sajna iszonyat instabil a gyárihoz képest. Van olyan gyári ROM, amiben nincsenek benne a fölös Samsung meg google app-ok, és azokat utólag lehet telepíteni, amire szükségem van?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
te is tudod törölni amire nincs szükséged akár a gyári romból is ha rootolva van a telefonod. Root explorerrel menj a system/app mappába és ami nem kell az takarítsd ki.ACE- írta:Hát, teszteltem ezt a Neatrom-ot, jónak tűnik, de rengeteg bug van benne, fagyogatnak az app-ok, eltűnnek a névjegyek, csontra fagy a telefon szinte naponta... pedig nagyon tetszett, de sajna iszonyat instabil a gyárihoz képest. Van olyan gyári ROM, amiben nincsenek benne a fölös Samsung meg google app-ok, és azokat utólag lehet telepíteni, amire szükségem van?
-
- 2. szint
OK, csak nem tudom minek mire van szüksége, tehát hogy melyik app mit csinál. Van egy csomó olyan tudtommal, ami más programhoz kapcsolódik, és annak törlése esetén a másik app is behal. És van ami csak instabilitást okoz.Segal írta:te is tudod törölni amire nincs szükséged akár a gyári romból is ha rootolva van a telefonod. Root explorerrel menj a system/app mappába és ami nem kell az takarítsd ki.ACE- írta:Hát, teszteltem ezt a Neatrom-ot, jónak tűnik, de rengeteg bug van benne, fagyogatnak az app-ok, eltűnnek a névjegyek, csontra fagy a telefon szinte naponta... pedig nagyon tetszett, de sajna iszonyat instabil a gyárihoz képest. Van olyan gyári ROM, amiben nincsenek benne a fölös Samsung meg google app-ok, és azokat utólag lehet telepíteni, amire szükségem van?
De most kipróbálom a Clean Master nélkül, hátha az okozott ilyen problémát... nem tudom hogy egyáltalán ér-e valamit ez a progi...