Samsung Galaxy S Advance GT-I9070
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Re: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070
Sziasztok, egy haverom kapott egy ilyen készüléket a Telenortól valamilyen más előfizetéséhez. A telefon előfizetése máshol van, de szeretné ezt a telefont használni. Van valami lehetőség házilag függetleníteni? Ha csak fizetős megoldás van Pécs környékén tudtok valakit ajánlani? Köszönöm
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Házilag semmiképpen sem tudod! Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel! Szabályzat!nedudgi78 írta:Sziasztok, egy haverom kapott egy ilyen készüléket a Telenortól valamilyen más előfizetéséhez. A telefon előfizetése máshol van, de szeretné ezt a telefont használni. Van valami lehetőség házilag függetleníteni? Ha csak fizetős megoldás van Pécs környékén tudtok valakit ajánlani? Köszönöm
Privát üzenetben kérdezd meg Macika fórum társat!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Köszi akkor lehet megkeresem Macikát, csak kicsit messze van.nokiae668 írta:Házilag semmiképpen sem tudod! Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel! Szabályzat!nedudgi78 írta:Sziasztok, egy haverom kapott egy ilyen készüléket a Telenortól valamilyen más előfizetéséhez. A telefon előfizetése máshol van, de szeretné ezt a telefont használni. Van valami lehetőség házilag függetleníteni? Ha csak fizetős megoldás van Pécs környékén tudtok valakit ajánlani? Köszönöm
Privát üzenetben kérdezd meg Macika fórum társat!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Dehogy van, itt ül a monitor előtt!nedudgi78 írta:Köszi akkor lehet megkeresem Macikát, csak kicsit messze van.

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy a T-mobile os telefonokhoz kijött-e a 4.1.2 JB?
Telenornál már alapból 4.1.2 es Androiddal lehet kapni.
Utoljára májusban voltam bent a T-mobilenál és mondták hogy nincs még. Azóta kijött e vagy valaki tud erről valamit?
Előre is Köszönöm
Utoljára májusban voltam bent a T-mobilenál és mondták hogy nincs még. Azóta kijött e vagy valaki tud erről valamit?
Előre is Köszönöm
-
- 4. szint
Már kijött a JB hivatalosan is! Az első oldalon találsz linket ahonnan a hivatalos fw töltheted le! (TMH ez a Tmobile)kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is Köszönöm

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Köszönöm Szépen a választnokiae668 írta:Már kijött a JB hivatalosan is! Az első oldalon találsz linket ahonnan a hivatalos fw töltheted le! (TMH ez a Tmobile)kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is Köszönöm

de nem szeretném ilyen külön programokkal felrakni, wifin kerestem de nem írja a frissítési szándékát, ha gépen próbálnám KIESSEL ott több esély lenne rá? Mert én azt a 4.1.2 t szeretném amit a teló fel rak magának, így kérdeztem hogy kijött e úgy? Nem értek az ilyen rootolásokhoz szóval nekem bőven elég az eredeti amit fel kéne ajánlania a telonak =/
-
- 4. szint
Nem kell rootolni a telót! Csak felrakni a JB-t.kalmah05 írta:Köszönöm Szépen a választnokiae668 írta:Már kijött a JB hivatalosan is! Az első oldalon találsz linket ahonnan a hivatalos fw töltheted le! (TMH ez a Tmobile)kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is Köszönöm![]()
de nem szeretném ilyen külön programokkal felrakni, wifin kerestem de nem írja a frissítési szándékát, ha gépen próbálnám KIESSEL ott több esély lenne rá? Mert én azt a 4.1.2 t szeretném amit a teló fel rak magának, így kérdeztem hogy kijött e úgy? Nem értek az ilyen rootolásokhoz szóval nekem bőven elég az eredeti amit fel kéne ajánlania a telonak =/

Kiessel próbáld meg, de előre szólok, hogy úgy akadozni fog a rendszer, nekem is akadozott amíg Odinnal nem tettem fel rá ugyanazt a rendszert!

De bevihetted a samsung "központ" szerviz... és szerintem ott is felrakják neked.

-
- Újonc
nokiae668 írta:Nem kell rootolni a telót! Csak felrakni a JB-t.kalmah05 írta:
Köszönöm Szépen a választ![]()
de nem szeretném ilyen külön programokkal felrakni, wifin kerestem de nem írja a frissítési szándékát, ha gépen próbálnám KIESSEL ott több esély lenne rá? Mert én azt a 4.1.2 t szeretném amit a teló fel rak magának, így kérdeztem hogy kijött e úgy? Nem értek az ilyen rootolásokhoz szóval nekem bőven elég az eredeti amit fel kéne ajánlania a telonak =/![]()
Kiessel próbáld meg, de előre szólok, hogy úgy akadozni fog a rendszer, nekem is akadozott amíg Odinnal nem tettem fel rá ugyanazt a rendszert!![]()
De bevihetted a samsung "központ" szerviz... és szerintem ott is felrakják neked.
Köszönöm Szépen a választ!

Küldtem egy pü-t ha nem baj

- Pierke
- 2. szint
- Készüléktípus: I9070P
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 14 times
Ha ODIN-nal felrakod a hivatalos firmware-t, akkor az olyan, mint ha a KIES-sel raknád fel, csak épp nem frissítésként, hanem normális telepítéssel. (Mint pl egy alap windows esetében, ott se jó ha frissítesz...) Az így felrakott hivatalos firm.-eket fel is ismeri a KIES, és ha jön további frissítés, látni is fogod..kalmah05 írta: ...

Én sem ajánlom a KIES-es frissítést, de természetesen mindig a felhasználó dönt.

A rootolás pedig nem nagy varázslat, kb arra jó, hogy "rendszergazda" szintű programokat is tudj használni (pl. tűzfal, mely teljes hálózati kontrollal bír, stb)

Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)