Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
- Tibi74
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S-II
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
Nekem is csak ez a felállás jött be a JB böl.
1.I9100XWLSW NeatROM Lite v4.8
2.XWLSW Blue Ginger Plus Theme
3.HIZA VRT Blue Glow Dialer S4Faces
4.Blue Ginger Popups VRTheme
5.Dorimanx-V8.39
De igy atom stabil és nekem tetszik.
1.I9100XWLSW NeatROM Lite v4.8
2.XWLSW Blue Ginger Plus Theme
3.HIZA VRT Blue Glow Dialer S4Faces
4.Blue Ginger Popups VRTheme
5.Dorimanx-V8.39
De igy atom stabil és nekem tetszik.
JB : NeatROM Lite v4.8
Theme : Blue Ginger Plus
Kernel : Dorimanx-V8.39

Theme : Blue Ginger Plus
Kernel : Dorimanx-V8.39
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Én az ICS-t használom és a next launcherrel szinte úgy működik, mint a JB. De legalább gyors és stabil.
- Szabi46
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2 GOATRIP 7.0 JB
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Egész idáig jól sikerült minden, most viszont reggelre szintén csak a Galaxy S2 feliratig jutott a BOOT-olás, na mondom akkor ismét odin!!robrobzon írta:Akkor megy a Download-ing mód.Odinnal már tudsz feltenni romot.
Felraktam ugyanazt a ROM-ot odinnal már vagy 3x-is,de megint nem boot-ol.
Most már beenged CWM-be, de onnan se tudok teljes értékű indulást produkálni telepítés után.

- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
factoryreset volt?Szabi46 írta:Egész idáig jól sikerült minden, most viszont reggelre szintén csak a Galaxy S2 feliratig jutott a BOOT-olás, na mondom akkor ismét odin!!robrobzon írta:Akkor megy a Download-ing mód.Odinnal már tudsz feltenni romot.
Felraktam ugyanazt a ROM-ot odinnal már vagy 3x-is,de megint nem boot-ol.
Most már beenged CWM-be, de onnan se tudok teljes értékű indulást produkálni telepítés után.
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Stabil ROM+kernel?
Sziasztok!
Rég jártam erre. Talán azért is, mert többnyire jól működik az SII!
Na azért vannak gondok: a jelenlegi ROM-om (VK-7.4 / SiyahKernel S2-v6.0beta5]) túl sok memóriát eszik, a több nyitott alkalmazás is rendesen leülteti a rendszert, időnként pedig szükség van egy teljes újraindításra. Ráadásul - az ICS-sel szemben - rendszeres az akadozás pl. görgetéskor, de ami még bosszantóbb, a funkciók előhívásakor. Pl. tárcsázó vagy beépített képnéző. Ezek elég bosszantó dolgok.
Kifejezetten a régi, tapasztalt arcoktól kérdezem: nektek eddig melyik ROM/kernel kombó vált be?
Megjegyzés: a bő funkcionalitás már nem annyira érdekel, felőlem lehet ICS is, csak legyen stabil, kiszámítható (azért ebben az Iphone még mindig verhetetlen, pedig nem vagyok oda értük).
Rég jártam erre. Talán azért is, mert többnyire jól működik az SII!

Na azért vannak gondok: a jelenlegi ROM-om (VK-7.4 / SiyahKernel S2-v6.0beta5]) túl sok memóriát eszik, a több nyitott alkalmazás is rendesen leülteti a rendszert, időnként pedig szükség van egy teljes újraindításra. Ráadásul - az ICS-sel szemben - rendszeres az akadozás pl. görgetéskor, de ami még bosszantóbb, a funkciók előhívásakor. Pl. tárcsázó vagy beépített képnéző. Ezek elég bosszantó dolgok.
Kifejezetten a régi, tapasztalt arcoktól kérdezem: nektek eddig melyik ROM/kernel kombó vált be?
Megjegyzés: a bő funkcionalitás már nem annyira érdekel, felőlem lehet ICS is, csak legyen stabil, kiszámítható (azért ebben az Iphone még mindig verhetetlen, pedig nem vagyok oda értük).
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Stabil ROM+kernel?
Nekem az örök favorit a VK 5.1.3. és hozzá a SiyahKernel S2-v4.1.x verziói már meg nem mondom pontosan melyik volt de akkor az 5 mert az belőle a legfrissebb. A lényeg hogy még a v4 széria és nem a v5 mert annál a szinek már picit halványabbak voltak (igaz picit több lehetőség volt a kernelbe tehát ha a szin élénkségének minimális vesztesége belefér akkor inkább a v5)Lion írta:Kifejezetten a régi, tapasztalt arcoktól kérdezem: nektek eddig melyik ROM/kernel kombó vált be?
Ehez még volt Jkay is mivel 4.0.3. alapú a rom.
Nekem ez jött be a leginkább. Ha nem égnék NOTE 3 lázba lehet még vissza is tenném csak ugye jb-ről az garantált hard resettel járna és erre a kis időszakra meg már tökmindegy de én sem vagyok maradéktalanul kibékülve a jb-vel.
- Lion
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S II
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Nem tudom, mi legyen, visszatérjek-e ICS-re vagy semSegal írta:Nekem az örök favorit a VK 5.1.3. és hozzá a SiyahKernel S2-v4.1.x verziói már meg nem mondom pontosan melyik volt de akkor az 5 mert az belőle a legfrissebb.
...
Nekem ez jött be a leginkább. Ha nem égnék NOTE 3 lázba lehet még vissza is tenném csak ugye jb-ről az garantált hard resettel járna és erre a kis időszakra meg már tökmindegy de én sem vagyok maradéktalanul kibékülve a jb-vel.

Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) [4.3 MKF / 3.4.0-2082040]
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 82 times
Nálam a legújabb Omega ROM (V24 - XWLSW) + a benne lévő Philz kernel optimális volt. Azért csak volt, mert most már hanyagolom a kis SGS2 matuzsálemet...Lion írta:Sziasztok!
Rég jártam erre. Talán azért is, mert többnyire jól működik az SII!![]()

ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
stock rooted
Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Én visszatérnék a helyedbe semmi olyan extra dolgot nem ad a jb ami miatt érdemes használni. Illetve adhatna de valahogy nemigazán sikerült a gs2 optimalizáció.Lion írta:Nem tudom, mi legyen, visszatérjek-e ICS-re vagy semSegal írta:Nekem az örök favorit a VK 5.1.3. és hozzá a SiyahKernel S2-v4.1.x verziói már meg nem mondom pontosan melyik volt de akkor az 5 mert az belőle a legfrissebb.
...
hamarosan belépek a klubodbadoongoo írta:Azért csak volt, mert most már hanyagolom a kis SGS2 matuzsálemet...

- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Szia!Lion írta:Sziasztok!
Ha még benézel: nekem a NeatROM vált be, most a legfrissebb változat (4.9.1.) a bennefoglalt kernellel szuper.
Üdv