Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

moco írta: Nem az odinnal van baj, hanem a rommal.
Próbáltad a gyári visszaállítást és + az összes törlési lehetőséget és még is semmi? Én az Odin 185-öt használom rom feltevésre mert nekem a 3 masok mindig csinálnak valami gigszert Rom-nál. Más feltevésnél root stb. nem. :sad:
Én is feltettem ezt a romot de le is szedtem, mert semmi nem működött.Szerencsére volt mentésem és mindenféle törlés után vissza tudtam tenni a régit.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

kakuk100 írta:
moco írta: Nem az odinnal van baj, hanem a rommal.
Próbáltad a gyári visszaállítást és + az összes törlési lehetőséget és még is semmi? Én az Odin 185-öt használom rom feltevésre mert nekem a 3 masok mindig csinálnak valami gigszert Rom-nál. Más feltevésnél root stb. nem. :sad:
Én is feltettem ezt a romot de le is szedtem, mert semmi nem működött.Szerencsére volt mentésem és mindenféle törlés után vissza tudtam tenni a régit.
Áhh, már végső stádiumában van a négyeske. Bekapcsolásnál már csak a figyelmeztető ábra jön fel, tehát már be sem bootol. Recovery sem jön be. Úgyhogy formázni sem tudom, meg semmit sem tudok vele kezdeni.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

moco írta:
Áhh, már végső stádiumában van a négyeske. Bekapcsolásnál már csak a figyelmeztető ábra jön fel, tehát már be sem bootol. Recovery sem jön be. Úgyhogy formázni sem tudom, meg semmit sem tudok vele kezdeni.
Sajnálom! Még jó hogy garis. Biztos alaplapcsere lesz. Nekem is ha emlékszel tavaly egy gyári rom téglásította telcsimet.Sok szerencsét!!! :love:
These users thanked the author kakuk100 for the post:
moco (2013-09-06 pén. 15:04:40)
Rating: 2.63%
kepo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kepo »

Az MH8 frissítés óta nem enged semmit felrakni,csak ugyanazt.Próbálkoztam ugyancsak foxhounddal,de újraindítás után újra csak fail.Nem tudom hogy rázhatnám le ezt az új rormot.Katasztrófa s samu.
kepo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kepo »

kepo írta:Az MH8 frissítés óta nem enged semmit felrakni,csak ugyanazt.Próbálkoztam ugyancsak foxhounddal,de újraindítás után újra csak fail.Nem tudom hogy rázhatnám le ezt az új rormot.Katasztrófa s samu.
Ez egyébként egy fos így.Olyan mint az apple féle jailbrake.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

kepo írta:
kepo írta:Az MH8 frissítés óta nem enged semmit felrakni,csak ugyanazt.Próbálkoztam ugyancsak foxhounddal,de újraindítás után újra csak fail.Nem tudom hogy rázhatnám le ezt az új rormot.Katasztrófa s samu.
Ez egyébként egy fos így.Olyan mint az apple féle jailbrake.
Ez a rom el lett cseszve szerintem. Most megpróbálok KIES-sel (én és a kies :D) valamit kezdeni, hátha. Aztán, ha ez sem megy, akkor úgyis jön a szervizes. ..hálistennek hétfőn és nem kedden.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

moco írta: Ez a rom el lett cseszve szerintem. Most megpróbálok KIES-sel (én és a kies :D) valamit kezdeni, hátha. Aztán, ha ez sem megy, akkor úgyis jön a szervizes. ..hálistennek hétfőn és nem kedden.
Tegnap este olvastam az XDA-n. Nagy piros betűkkel ki volt írva, hogy az MGG és az MH8 romokkal vigyázni kell mert problémákat okozhatnak. Az MGG-nél zárt a bootloader is. Jobb ha senki se teszi fel.
These users thanked the author kakuk100 for the post:
moco (2013-09-08 vas. 06:55:00)
Rating: 2.63%
Mazsiba71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
Has thanked: 16 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mazsiba71 »

kakuk100 írta:
moco írta: Ez a rom el lett cseszve szerintem. Most megpróbálok KIES-sel (én és a kies :D) valamit kezdeni, hátha. Aztán, ha ez sem megy, akkor úgyis jön a szervizes. ..hálistennek hétfőn és nem kedden.
Tegnap este olvastam az XDA-n. Nagy piros betűkkel ki volt írva, hogy az MGG és az MH8 romokkal vigyázni kell mert problémákat okozhatnak. Az MGG-nél zárt a bootloader is. Jobb ha senki se teszi fel.
Szia!
Azt irtad hogy olvastad az XDA-n hogy az MGG rommal vigyázni kell.Nekem vodafonos telefonom van és tegnap elött frissített be a gyári vodás rom MGG romra.
Üdv:
Mazsiba
kakuk100
3. szint
3. szint
Nem:

Mazsiba71 írta: Szia!
Azt irtad hogy olvastad az XDA-n hogy az MGG rommal vigyázni kell.Nekem vodafonos telefonom van és tegnap elött frissített be a gyári vodás rom MGG romra.
Üdv:
Mazsiba
Igen ezt olvastam. Tóbb MGG rom is van nem csak a Vodás. Mi van a Bootloader-el? Neked zárt vagy nyitott?
Mazsiba71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
Has thanked: 16 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Mazsiba71 »

kakuk100 írta:
Mazsiba71 írta: Szia!
Üdv:
Mazsiba
Igen ezt olvastam. Tóbb MGG rom is van nem csak a Vodás. Mi van a Bootloader-el? Neked zárt vagy nyitott?
Nem tudom hogy kell meg nézni.Ha leirod hogy nézzem meg akkor meg nézem.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”