Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
seis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: seis »

Hali!
Dual boot-hoz kérnék egy kis segítséget. Siyah v6.0beta5 kernel van fent, és Vk 7.4 rom. Ha most egy másik romot kinézek, abban már alapból van kernel. Hogyan tudom akkor feltenni? Vagy csak olyan romot tehetek fel, amihez siyah kernel való, vagy miután feltettem a romot, újra kell tenni a kernelt is?
SGS2 --VK--JB-XXMS1-V7.4- & -SiyahKernel S2-v6.0beta5--
ACE-
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ACE- »

JohnnYx írta:Azt tudom hogy nem szoftveres hiba! A kérdés inkább a gariztatás miatti szoftver visszaállításra gondolt :-)
Ha a hiba nem a szoftverre vezethető vissza, pl. az USB csatlakozó gyárilag szar volt, vagy a mikrofon nem működik rendesen, akkor ha gyári szoftver van rajta ha nem, kötelesek gariba megcsináltatni, kivéve ha állítják, hogy a hiba szoftveres, de egy elkopott microUSB csatlakozóra, vagy egy szarul működő mikrofonra aligha tudják ezt ráfogni...
These users thanked the author ACE- for the post:
JohnnYx (2013-04-28 vas. 12:26:01)
Rating: 2.63%
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

Sziasztok !
Ti miyen launchert használtok ? Melyik a legjobb szerintetek ?
Én a gyárit használom,de váltani szeretnék.
Várom az ötleteket,ami S2-re igazán jó :-)

Aki esetleg használja a TSF SHELL-t, megírhatná, hogy mennyire használható !? Külsőre jól néz ki.
-- Galaxy S 4 --
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

felixo írta:Sziasztok !
Ti miyen launchert használtok ? Melyik a legjobb szerintetek ?
Én a gyárit használom,de váltani szeretnék.
Várom az ötleteket,ami S2-re igazán jó :-)

Aki esetleg használja a TSF SHELL-t, megírhatná, hogy mennyire használható !? Külsőre jól néz ki.
gyárin kívül ezeket próbáltam:

SPB 3D - nekem nem jött be és szerette a naftát is
Apex - nem lehet(ett, amikor próbáltam) alkalmazásfiókban mappákat létrehozni benne
Nova - most ez van fent, nekem tökéletesen megfelel (mappákat is lehet benne alkalmazásfiókban létrehozni)
These users thanked the author doongoo for the post:
felixo (2013-05-03 pén. 10:28:06)
Rating: 2.63%
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Sziasztok, Rég jártam már itt.. viszont leírom a személyes tapasztalataimat amik nemrég történtek.
Eladtam a Galaxy S II-t édesapámnak mert jó áron hozzá tudtam jutni egy sima iphone 4 16gigás készüléknek,..szimplán befektetésnek vettem meg, hogy később továbbadjak rajta..addig meg csakmegszokom valahogy alapon(nagyon ellene voltam az iphone készülékeknek)..ezt körülbelül 3hétig használtam, majd ismét jött egy jó vétel...egy iphone 4s.. amint azt megvettem a 4-et már tovább is adtam,,szimplán 5ezer forintomba volt a csere:D és azt kellett tapasztalnom, hogy sajnos sokkal jobban optimalizáltabb a rendszer...és az egész telefon is.. semmin nem gondolkozik, nem fagy le, hamar feltölt,,,
a kijelzőméretet azóta megszoktam..bár sosemtudtam volna elképzelni magam kisebb kijelzős telefonnal...egyenlőre nem bánom a cserét, mert jó érzés ugy használni a telefont hogy nem kell romolgatni állandóan...(ezt picit meguntam két év alatt)
Nem azért írtam hogy itt összeugrasszam a két tábort, és félreértés ne essék nagyon szerettem a galaxyt-...szimplán azért adtam túl rajta mert már nagyon kezd csökkenni az ára..valamit valamiért..
Van rengetek olyan dolog ami a samsungba nagyonjó és nincs benne az iphone-ba..és fordítva is:S :D sajnos mind a kettő kompromisszumos telefon:D
Gondoltam leírom ezeket, hátha segít valakinek!
Annak viszont örülök, hogy a készülék a családomba maradt! :)
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
ACE-
2. szint
2. szint

Azért az Iphone-nak is megy le rendesen az ára, legalább úgy, mint a Samsungoknak...
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Davidka0317 írta:Sziasztok, Rég jártam már itt.. viszont leírom a személyes tapasztalataimat amik nemrég történtek.
Eladtam a Galaxy S II-t édesapámnak mert jó áron hozzá tudtam jutni egy sima iphone 4 16gigás készüléknek,..szimplán befektetésnek vettem meg, hogy később továbbadjak rajta..addig meg csakmegszokom valahogy alapon(nagyon ellene voltam az iphone készülékeknek)..ezt körülbelül 3hétig használtam, majd ismét jött egy jó vétel...egy iphone 4s.. amint azt megvettem a 4-et már tovább is adtam,,szimplán 5ezer forintomba volt a csere:D és azt kellett tapasztalnom, hogy sajnos sokkal jobban optimalizáltabb a rendszer...és az egész telefon is.. semmin nem gondolkozik, nem fagy le, hamar feltölt,,,
a kijelzőméretet azóta megszoktam..bár sosemtudtam volna elképzelni magam kisebb kijelzős telefonnal...egyenlőre nem bánom a cserét, mert jó érzés ugy használni a telefont hogy nem kell romolgatni állandóan...(ezt picit meguntam két év alatt)
Nem azért írtam hogy itt összeugrasszam a két tábort, és félreértés ne essék nagyon szerettem a galaxyt-...szimplán azért adtam túl rajta mert már nagyon kezd csökkenni az ára..valamit valamiért..
Van rengetek olyan dolog ami a samsungba nagyonjó és nincs benne az iphone-ba..és fordítva is:S :D sajnos mind a kettő kompromisszumos telefon:D
Gondoltam leírom ezeket, hátha segít valakinek!
Annak viszont örülök, hogy a készülék a családomba maradt! :)
igen sajna az sokkal jobban optimalizált rendszer,samu csak a procit húzza,meg magokat pakolgat bele+ba(lassan már több lesz benne mint 1 görögdinnyében :D ) ahelyett hogy optimalizálná rendesen a rendszert,de hát akkor mivel adnák el,igy már van megint húzva,+magok,de ugyan ugy laggol akadozik,értelme semmi,de erre harap a nép,1 szer optimalizálásra szánná azt az 1 évet 2 teló közt,már nem itt tartanánk,én már láttam 2 magos jobban optimalizált rendszer(sony) és szégyeltam a gs3 at, erröl ennyit,de az a menö legyen minnél nagyobb proci,meg sok sok mag,gs2 is simán erőgépnek kéne lenni normálisan optimalizát rendszernél,gs3-meg 4 röl már nem is beszélve,de még gs 4 is akadozik,nem fogják fel.
Samsung galaxy s7 edge
ACE-
2. szint
2. szint

Nem tudom mit értesz akadozason, en nem vettem észre...
Davidka0317
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4s Samsung Galaxy S II
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: Davidka0317 »

Nalam is akadozott sajnos az sII..pedig a legjobb fozott rom volt rajta mindig..a szomoru teny hogy a sima iphone 4(ami a sima galaxy s i9000parja) is gyorsabb volt 1maggal mint az sII:/ a 4s meg eg es fold..kb osszehasonlithatatlan sajnos...tenyleg redzert kene optimalizalni es a samsung erhetetlen lenne...bar meg az anyaghasznalatot sem artana fjleszteni..:D de hat igy is megveszik
Galaxy S II - 4.1.2 VK V7.2
iPhone 4s 6.0.3
seefried
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: seefried »

Sziasztok!
A 7z xwlp7-es gyári kernelt hogyan tudom visszarakni?
Köszi
SGS4 T-Mobile XXUAME2
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”