Hali!
Feltetttem a VK 7.2-t és több problémám is akadt. Nem tudok mappát létrehozni, illetve másolni a belső SD-re, miközben kiírja, h supersu jogokat engedélyett... Olyan, mintha írásvédett lenne a belső memkari. Ez miatt screencast videót sem tudok csinálni róla, sőt még képeket sem enged megnyitni, azzal a hibaüzivel, h "Nincs elég hely.Törölje a felesleges tételeket,például letőltött szoftvereket,képeket,videókat,dokumentumokat."
Kérdésem, h próbáljam újratenni, vagy hogyan tudnám visszatenni a VK 6.4-et?
Köszi!
Hali mindenkinek.
Azért fordulok hozzátok mivel ezek szerint LÁMA vagyok de akkor sem értem a következő jelenséget. A régi 2.3.6 os romomot ha CWM alatt Bisztonsági mentést készítettem akkor az visszaállítás után minden vissza ált ahogy a lementés pillanatában volt, hiszen úgy tudtam eddig, hogy az teljes backup. Viszont az új 4.2.1 es (Omega_v20_XWLSD, Siyah-s2-v6.0b5-CWM) restore után viszont nem mindent állít vissza, pl. óra kinézet, betű típus, redőny gombok és még egyes programok sem. Természetesen próbáltam már (wipe data/factory reset, wipe cache partition, Wipe Dalvik Cache, Wipe Battery Stats) után sem. Hol a hiba én nem csinálok valamit jól vagy a 4.2.1 es romok már ilyenek, ha viszont ilyenek mi a megoldás?
Minden segítséget előre is nagyon köszönök!!!
TBGetto írta:Hali mindenkinek.
Azért fordulok hozzátok mivel ezek szerint LÁMA vagyok de akkor sem értem a következő jelenséget. A régi 2.3.6 os romomot ha CWM alatt Bisztonsági mentést készítettem...e is nagyon köszönök!!!
Én erre Titanium Backupot használok eddig nem volt vele gondom a gyárit még nem próbáltam.Esetleg dobd fel egy próbát megér.
These users thanked the author sludgeboy for the post:
Sziasztok! Egy olyat tapasztaltam az S2-mön, hogy a kamera zárhang és a fókuszhang hangereje kb felére csökkent. A többi telefonhang, bármilyen rendszerhang, csengőhang vagy bármi normálisan működik, tisztán szépen szól. A kamerával se volt gond, csak ahogy tegnap fotóztam, feltűnt hogy alig hallottam hogy elkészült a kép...Szerintetek mi lehet a probléma? Köszi válaszotok!
Sziasztok,
már régóta olvasom a fórumot, segítségetekkel rootoltam, romoltam - ezt most is köszönöm. Jelenleg VK ICS XWLPG V5.1.2 ROM van a (most kb. 17 hónapos, már nem garanciás) telefonon Siyah 3.3.1 kernellel. Sajnos beleestem én is az USB problémába, rendeltem panelt, kicseréltem, így ez már nem gond, de az addig is meglévő problémámat fokozta: az USB csere előtt, ha bal kézzel fogtam a telefont, akkor (a telefon bizonyos helyzetében) elkezdett gerjedni: míg én tisztán hallottam a másik felet, ő csak búgást, zúgást hall tőlem. A csere után ez egy kicsit változott, most már egyéb helyzetekben is gerjed, de továbbra is csak a telefon bizonyos pozícióiban (jellemzően pl. vízszintesen az asztalon is). Ha egy kicsit máshogy tartom, abbahagyja a zúgást (tudom: figyelnem kellett volna Steve Jobsra, mikor elmagyarázta, hogyan kell telefonálás közben a telefont tartani). Még annyi, hogy BT-s kihangosítóval, vagy csak a telefon saját hangszórójára történő kihangosítással rendesen működik (lehet, hogy én vagyok a problémás, nem a telefon?) Arra már nem emlékszem, hogy a mostani ROM előtt csinált-e ilyet a telefon. Az USB szerelés során minden ugyanúgy, ugyanoda került vissza (pl. antennavezeték). A kérdés az, hogy ez elsőre hardveres hibának tűnik, vagy álljak neki egy romolás-telepítés procedúrának, hátha megoldódik. Arra már nem emlékszem, hogy a mostani ROM előtt csinált-e ilyet a telefon. Szerintetek?
Akkor gyorsan meg is válaszolom a feltett kérdést: hogy is gondolhattam, hogy egy ROM-csere javít a helyzeten? Inkább valamilyen hardveres probléma lesz ez. Félretéve a tréfát, először szoftveresen próbálkoztam: (nyilván) nem hozott eredményt. Tehát marad a hardveres probléma. Azért ha valaki "beleakad(t)" egy ilyen jellegű hibába, írja le, hogyan oldotta meg (tudom: szervízzel ).
Egy kis segítséget,és linket kérnék tőletek, szeretnék feltenni egy főzött JB-t ha van ilyen, de nem tudom melyikbe van magyar nyelv, és melyik megbízható, ezért hozzátok fordulok!