le is kell okézniorijoci írta:Csak, hogy jól értsem: odin, pda-hoz betallóz, oszt annyi?

le is kell okézniorijoci írta:Csak, hogy jól értsem: odin, pda-hoz betallóz, oszt annyi?
A PhilZ kernel is megoldja, az megy gyári recovery-ből.orijoci írta:Ha valakinek kapásból eszébe jut, kérem ossza meg velem:
most cseréltek alaplapot a telefonomon a samsungosok és feltettek egy 4.1.2-es T-s szoftvert. A PDA XWLSD. Hol találok ehhez megfelelő root-ot?
Köszi!
egy gyors ok amiért nekem nem szinkronizált.titanium backup-al lefagyasztottam a google szolgáltatások appot.tehát az összes google-os appot olvaszd ki ha használsz tibit.vagy wipe cache dalvik cache törlés és reboot .ez is szokott segiteni.Vagy az alkalmazások összes alkalmazásnaál megkeresed az s tervezőt és adatok törlése utánna rebootAmate írta:Tudja valaki, miért nem szinkronizál az "S tervező"???
És hol vagy hogyan lehetne hozzájutni ilyen T-s 4.1.2-szoftverhez ?orijoci írta:Ha valakinek kapásból eszébe jut, kérem ossza meg velem:
most cseréltek alaplapot a telefonomon a samsungosok és feltettek egy 4.1.2-es T-s szoftvert. A PDA XWLSD. Hol találok ehhez megfelelő root-ot?
Köszi!
Köszi, de nekem full gyári a telefonom. Nem rootoltam, szóval nem tudom, mi nem engedi, mert tudtommal root jogosultság nélkül nem tudok annyira beavatkozni a rendszerbe, hogy ilyen károkat okozzak benne. Easy Cache Cleanert, Clean Mastert, NQ Android Boostert + Antivirus Free-t, Advanced Task Killert használok, illetve tartok a készüléken. Ebből csak a dőlt betűs olyan, amit korábban nem használtam. Viszont a spanyol rom feltelepítése óta rá sem néztem a számítógépes naptáramra, csak a telefonosra. Így aztán nem tudom, hogy mióta nem működik.gyurzso13 írta:egy gyors ok amiért nekem nem szinkronizált.titanium backup-al lefagyasztottam a google szolgáltatások appot.tehát az összes google-os appot olvaszd ki ha használsz tibit.vagy wipe cache dalvik cache törlés és reboot .ez is szokott segiteni.Vagy az alkalmazások összes alkalmazásnaál megkeresed az s tervezőt és adatok törlése utánna rebootAmate írta:Tudja valaki, miért nem szinkronizál az "S tervező"???![]()
menj bele a tárcsázóba(hívás) majd nyomj egy menügombot majd alul a hívás -->további beállítások->hívás azonosító->szám megjelenítéseDavidka0317 írta:Sziasztok..Felraktam a legújabb VK romot.. nemtudná valaki megmondani, hogy hol tudom beállítani, hogy a számomat kijelezze hívásnál? Mindenki panaszkodik, hogy rejtett számról hívom!.. Nem találtam ilyen funkciót:S SEGÍTSETEK!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!kissdani írta:menj bele a tárcsázóba(hívás) majd nyomj egy menügombot majd alul a hívás -->további beállítások->hívás azonosító->szám megjelenítéseDavidka0317 írta:Sziasztok..Felraktam a legújabb VK romot.. nemtudná valaki megmondani, hogy hol tudom beállítani, hogy a számomat kijelezze hívásnál? Mindenki panaszkodik, hogy rejtett számról hívom!.. Nem találtam ilyen funkciót:S SEGÍTSETEK!
Amate írta:Köszi, de nekem full gyári a telefonom. Nem rootoltam, szóval nem tudom, mi nem engedi, mert tudtommal root jogosultság nélkül nem tudok annyira beavatkozni a rendszerbe, hogy ilyen károkat okozzak benne. Easy Cache Cleanert, Clean Mastert, NQ Android Boostert + Antivirus Free-t, Advanced Task Killert használok, illetve tartok a készüléken. Ebből csak a dőlt betűs olyan, amit korábban nem használtam. Viszont a spanyol rom feltelepítése óta rá sem néztem a számítógépes naptáramra, csak a telefonosra. Így aztán nem tudom, hogy mióta nem működik.gyurzso13 írta:egy gyors ok amiért nekem nem szinkronizált.titanium backup-al lefagyasztottam a google szolgáltatások appot.tehát az összes google-os appot olvaszd ki ha használsz tibit.vagy wipe cache dalvik cache törlés és reboot .ez is szokott segiteni.Vagy az alkalmazások összes alkalmazásnaál megkeresed az s tervezőt és adatok törlése utánna rebootAmate írta:Tudja valaki, miért nem szinkronizál az "S tervező"???![]()