laci64 írta:Limahl írta:de jó,hogy itt gs3 mon jó hozzá a siyah

a hang miatt,meg dull boot miatt,anélkül már nem is kell rom,annyira hozzászoktam.
Majd lesz ehhez is, szerintem csak napok kérdése.

az nagyon nem napok kérdése lesz sajna.
Egyrészt ugye már nem ez a fő fejlesztési mobilja másrészt itt elég sokmindent újra kell írni a kernelbe. Persze jóhír hogy az S3 JB-rom biztos megfelelő tanulás volt neki de a stabil JB kernelhez akkor is hetek fognak kelleni. Persze ettől beta1 vagy 2 elképzelhető hogy jön.
laci64 írta:Segal írta:Nekem olyan kérdésem lenne hogy a voodoo loader, az nfs most wanted, a real racing 2 progik mennek e?
Az első ugye a hang végett ha már az extweeks-et bukja az ember legalább ez menjen a játékok meg amikkel sokat játszom. Most egy casual tipusú nyilván megy de ezek azért fontosak lennének. Illetve jöhet olyan proginév is ami valakinél nem megy a JB rom alatt. köszi.
Én csak a programokra tudom mondani, hogy megy minden, ami a GB-n is ment.
az audioboost sg2 nevü progi már ics-nél sem ment pedig gb-nél kifogástalanul működött tehát biztos van pár progi amit érint de ugye a főbb probléma a játék lehet mert ott aztán tényleg akár hónapokig megoldatlan maradhat amíg a fejlesztők ki nem adják a frissítést szóval leginkább az NFS Most Wanted érdekelne továbbra is hogy az megy e mert igaz hogy csak szigorúan a melóhelyemen munkaidőbe játszok vele de ott nagyon nagy szeretettel

(próbálom minél lassabban végigjátszani de már így is harmadik vagyok a listán)
Meg persze a voodoo loader hogy van e olyan jb-s kernel ami támogatja?