Nokia C3

Nokia S4x szériával foglalkozó témák
Trilla
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 710
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia C3

Hozzászólás Szerző: Trilla »

Helló.100-szor átnéztem és olyat találtam a wlan menüben,hogy rákérdezzen e internetre való csatlakozáskor.Ha be,ha kikapcsolom nem kérdez semmit,egyből a nagy G betű jelenik meg.Csak akkor kérdezi meg ha a szoftverfrissítés menüben vagyok.Törölni azért szeretném a voda féle hozzáférési pontot,mert akkor hátha használja a wlant.Nagyon elcseszte a Nokia szerintem ezt az új S40 szoftvert.
Attila.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Trilla írta:Helló.Valaki elárulná nekem,hogy hogyan tudok netezni wlan hálozattal?A telló vodás,V07.20-as szoft van rajta.A hozzáférési pontot nem engedi törölni.Vagy az megoldható,hogy Phenix-el fel teszem az eredeti szoftot?
Köszönöm.
A lényeg.A beállítások/kapcsolatokban van a wlan keresés.Ha az ki van kapcsolva,akkor nem fogja megtalálni a hálózatot,tehát a Voda netre megy.Ha be van kapcsolva,akkor kiírja milyen hálózatokat talált és ha kijelölöd a listából a használandó wlant,(mert előfordul,hogy többet is talál) akkor azonnal felajánlja a webböngészést a wlan hálózaton keresztül. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Trilla
1. szint
1. szint

Fél siker.Megkérdezi most már,kiválasztom a kapcsolódott wlan hálózatot,de csak a gprs csomagommal van elfoglalva.A közösségi oldal meg se kérdi,csak azt írja hogy kommunikációs hiba.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Trilla írta:Fél siker.Megkérdezi most már,kiválasztom a kapcsolódott wlan hálózatot,de csak a gprs csomagommal van elfoglalva.A közösségi oldal meg se kérdi,csak azt írja hogy kommunikációs hiba.
Nem lehetséges,hogy a kijelölt wlan hálózat jelszóval van védve?Mert akkor,ha csak nem ismered és ütöd be a jelszót,nem tud kapcsolódni.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
robchy
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: robchy »

Hozz létre saját hozzáférésni pontot és állítsd be azt alapértelmezettnek minden alkalmazásra. Ha van wifi kapcsolat, akkor azt fogja használni és csak akkor akarja a gprst, ha nincs elérhető wifi.
Trilla
1. szint
1. szint

Köszönöm,ez volt a jó megoldás.Addig nyomkodtam míg rájöttem.És arra is hogy a számológép 3-asa az y.
C 3-ba át lehet írni a produck kódot?Phoenix-el nem tudtam az eredeti 7.20-as szoftot feltenni,mert mikor a progi lekapcsolja a telefont a windows nem tudja telepíteni az akkor megjelenő új hardvert.Win 7 és XP alatt sem.Létezik megoldás?Köszönöm.
Csigipapa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C3-00

Hozzászólás Szerző: Csigipapa »

Sziasztok!

Új vagyok még itt, nagyjából 1 hónapja van meg a telefonom, wifi tökéletesen működik (hála a fórumban leirtaknak), az az 1 problémám van hogy nem hajlandó lejátszani a youtube-os videókat, opera mobile böngészővel használom, minden oldal működik, a m.youtube.com-is addig ameddig ki nem választom azt a videót amit meg szeretnék nézni, ha kiválasztom jön egy kérdés hogy "betölti a következő weboldalt és a link" engedélyezem, elindul a média lejátszó, kiválasztom hogy a wifi kapcsolatot használja, és nagyjából fél perc múlva kiírja hogy nincs válasz, és ennyi. próbáltam operában a mobil nézetet ki/be kapcsolni, semmi változás, 4.60 szoftver volt rajta és t-mobile függő, elvittem az itteni Nokia szervizbe, szoftverfrissítést javasoltak és meg is csinálták rajt elvileg (4.60-as maradt a szoftver verziója) és azon kívül hogy törlődött rajt minden nem történt változás. Meglátásotok szerint van erre vmi orvosság, vagy addig járjak a szerviz nyakára, ameddig meg nem oldják valahogy a problémámat?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Csigipapa írta:Sziasztok!

Új vagyok még itt, nagyjából 1 hónapja van meg a telefonom, wifi tökéletesen működik (hála a fórumban leirtaknak), az az 1 problémám van hogy nem hajlandó lejátszani a youtube-os videókat, opera mobile böngészővel használom, minden oldal működik, a m.youtube.com-is addig ameddig ki nem választom azt a videót amit meg szeretnék nézni, ha kiválasztom jön egy kérdés hogy "betölti a következő weboldalt és a link" engedélyezem, elindul a média lejátszó, kiválasztom hogy a wifi kapcsolatot használja, és nagyjából fél perc múlva kiírja hogy nincs válasz, és ennyi. próbáltam operában a mobil nézetet ki/be kapcsolni, semmi változás, 4.60 szoftver volt rajta és t-mobile függő, elvittem az itteni Nokia szervizbe, szoftverfrissítést javasoltak és meg is csinálták rajt elvileg (4.60-as maradt a szoftver verziója) és azon kívül hogy törlődött rajt minden nem történt változás. Meglátásotok szerint van erre vmi orvosság, vagy addig járjak a szerviz nyakára, ameddig meg nem oldják valahogy a problémámat?
Próbáld ki ezeket: YourTube, YouTube, Mobile File Loader.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ssdp
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ssdp »

Sziasztok!

Valaki tudna-e abban segíteni, hogy a C3-hoz milyen navigációs szoftvert tudok használni? Segítségeteket előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ssdp írta:Sziasztok!

Valaki tudna-e abban segíteni, hogy a C3-hoz milyen navigációs szoftvert tudok használni? Segítségeteket előre is köszönöm.
A javások jók hozzá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “Nokia S40”