A felhasználói útmutató 31. oldalán van az e-mail beállítás.Kolondrum írta:Hello! Egy ismerősnek merült fel kérdésként, hogy az üzeneteken belül hogyan tudja életre kelteni a gmail fiókját. Valaki tud ebben segíteni? A gamil (java) progit nem erőltetné mert az nem szól ha van új mail csak ha frissít. Az meg egy dolog, hogy nagyon gagyi a dolog...
Nokia E90 Communicator
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E90 Communicator
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- dnorbb
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Halihó,
Van egy magyar nyelvű használati utasításom Nokia E90 Communicatorhoz.
Bővebben az "Apróban".
Üdv!
Van egy magyar nyelvű használati utasításom Nokia E90 Communicatorhoz.
Bővebben az "Apróban".
Üdv!

-
- Újonc
- Készüléktípus: e90
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok, Van egy olyan gondom hogy cover csere után a GPS (garmin) nem talál műholdat. Van valami ötletetek mit ronthattam el? Vajon melyik a gps antenna? ugyanis itt lehet valami érintkezési hiba. Ezelőtt természetesen jól ment
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Alaplapi gond az fix. A gps adatok között sem lát egy műholdat sem?stefi_x2001 írta:Sziasztok, Van egy olyan gondom hogy cover csere után a GPS (garmin) nem talál műholdat. Van valami ötletetek mit ronthattam el? Vajon melyik a gps antenna? ugyanis itt lehet valami érintkezési hiba. Ezelőtt természetesen jól ment
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
-
- Újonc
Hello, a fentebb talán nem a teljes igazságot mondtam
talál 1 max 2 holdat de az ugyebár nem elég.... szóval nem tud navigálni!
Biztos valami érintkezés nem jó de ahhoz kellene tudjam legalább hol az antenna... A kijelzős részben? vagy az enginen?

Biztos valami érintkezés nem jó de ahhoz kellene tudjam legalább hol az antenna... A kijelzős részben? vagy az enginen?

-
- Újonc
Sziasztok,
a hardreset segített! vagyis újra szétszedtem a telot és összeraktam, ezzel megoldódott a gond. Vagyis most rendesen működik.
Azonban közben "megtaláltam" a level 2 és level 3 service manualt.
Nagyon szép kis könyv. HA valaki ezzel kínlódik szóljon és szívesen átküldöm (PDF valami 60 Mb)
a hardreset segített! vagyis újra szétszedtem a telot és összeraktam, ezzel megoldódott a gond. Vagyis most rendesen működik.
Nagyon szép kis könyv. HA valaki ezzel kínlódik szóljon és szívesen átküldöm (PDF valami 60 Mb)
- Kolondrum
- 2. szint
Én meg csukott szemmel szétszedem, nem is tudom minek lovagolok még ezen a típuson....stefi_x2001 írta:Sziasztok,

Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy,számomra, elég furcsa problémában,az a helyzet, hogy 2-3 héttel ezelőtt elkezdett kikapcsolni magától a készülékem,1-2 naponta történt meg ez az akció, elsőre azt hittem, hogy az akkumulátor merült le, de tévedtem, azonnal vissza tudtam kapcsolni a telefont.Az akkumulátort pedig fullon jelezte a telefon.
Egy ideig nem is foglalkoztam vele, viszont pár napja már napi szinten előadja ezt a mutatványt, magától kikapcs, utánna egyből bekapcs és minden jó
.
Nem tudtam rájönni mi lehet a gond.
Ma pedig felfigyeltem arra, hogy ha a tenyerembe ejtem kb. 1 cm-ről, már akkor is kikapcsol.
Arra következtetek, hogy valami pillanatnyi érintkezési hiba, vagy esetleg akksi elmozdulás,bár azt csekkoltam az akksi az stabil,de a pontos okát és orvoslását a hibának sajnos nem tudom.
Ha nálatok is előfordult már esetleg ez a jelenség, vagy tipus hibáról van szó, de van rá valamiféle megoldás akkor az Ötleteiteket,Tanácsaitokat várom szeretettel
.
És előre is köszönök minden olyan hozzászólást, amivel közelebb kerülhetek a probléma megoldásához.
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni egy,számomra, elég furcsa problémában,az a helyzet, hogy 2-3 héttel ezelőtt elkezdett kikapcsolni magától a készülékem,1-2 naponta történt meg ez az akció, elsőre azt hittem, hogy az akkumulátor merült le, de tévedtem, azonnal vissza tudtam kapcsolni a telefont.Az akkumulátort pedig fullon jelezte a telefon.
Egy ideig nem is foglalkoztam vele, viszont pár napja már napi szinten előadja ezt a mutatványt, magától kikapcs, utánna egyből bekapcs és minden jó

Ma pedig felfigyeltem arra, hogy ha a tenyerembe ejtem kb. 1 cm-ről, már akkor is kikapcsol.
Arra következtetek, hogy valami pillanatnyi érintkezési hiba, vagy esetleg akksi elmozdulás,bár azt csekkoltam az akksi az stabil,de a pontos okát és orvoslását a hibának sajnos nem tudom.
Ha nálatok is előfordult már esetleg ez a jelenség, vagy tipus hibáról van szó, de van rá valamiféle megoldás akkor az Ötleteiteket,Tanácsaitokat várom szeretettel

És előre is köszönök minden olyan hozzászólást, amivel közelebb kerülhetek a probléma megoldásához.
Üdv!
- Kolondrum
- 2. szint
BakosJanos írta:Sziasztok!
Egy ideig nem is foglalkoztam vele, viszont pár napja már napi szinten előadja ezt a mutatványt, magától kikapcs, utánna egyből bekapcs és minden jó.
Ha nálatok is előfordult már esetleg ez a jelenség, vagy tipus hibáról van szó, de van rá valamiféle megoldás akkor az Ötleteiteket,Tanácsaitokat várom szeretettel.
Üdv!
Szétszedném megnézni közelebbről pl a szalagkábelt, meg ahol az akku érintkezik az alaplappal, rengeteg baja lehet. A baj az h cseréltem már úgy szalagkábelt, h 1% esély volt rá h az a baja, de végül bejött mivel a szakadás nem volt látható.
- These users thanked the author Kolondrum for the post:
- BakosJanos (2011-10-28 pén. 15:35:54)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget!
Megfigyeltem közelebbről a telót és észre vettem, hogy egy hangyányit elmozdul az akksi, fogtam kiékeltem, és már is megszünt a kikapcsolás
Most már csak azt szeretném megtudni hogyan orvosolható a probléma kiékelés kikerülésével.Mert az igaz hogy megszünt a probléma, de szeretnék egy "eredetibb" megoldást találni rá.
Esetleg másik házba rakjam át vagy másik akksit vegyek bele?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv!
Köszönöm szépen a segítséget!
Megfigyeltem közelebbről a telót és észre vettem, hogy egy hangyányit elmozdul az akksi, fogtam kiékeltem, és már is megszünt a kikapcsolás

Most már csak azt szeretném megtudni hogyan orvosolható a probléma kiékelés kikerülésével.Mert az igaz hogy megszünt a probléma, de szeretnék egy "eredetibb" megoldást találni rá.

Esetleg másik házba rakjam át vagy másik akksit vegyek bele?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv!