zottty írta:Köszi, nagyon vak vagyokMegvan minden. Ha phoenixel flashelek a kettes lépést hihagyhatom ugye? Mivel a módosított file nem is ír felül semmit, így gondolom igen a válasz. Vagy mégsem?

zottty írta:Köszi, nagyon vak vagyokMegvan minden. Ha phoenixel flashelek a kettes lépést hihagyhatom ugye? Mivel a módosított file nem is ír felül semmit, így gondolom igen a válasz. Vagy mégsem?
Belekezdtem a dologba, de el is akadtam velemaniac86 írta:zottty írta:Köszi, nagyon vak vagyokMegvan minden. Ha phoenixel flashelek a kettes lépést hihagyhatom ugye? Mivel a módosított file nem is ír felül semmit, így gondolom igen a válasz. Vagy mégsem?
hagyd ki...nem azért nemkell felülírni, hanem azért mert ha felülíratnád a módosított fájlal akkor a phoenix nem flasheli a telefont...nem azonos sw hibával kilépne...ezért kell csak később beállítani h a módosított fájlt használja
ha figyelnéd a leírást akkor látnád, hogy a telefont dead (kikapcsolt) módban kell flashelni...phoenix-ben a file/open product után flashing/frimware update kell és azután a módosított fájl beállítása...majd refurbish...és akkor kiírja a program, hogy nyomd meg a bekapcsoló gombotzottty írta:Belekezdtem a dologba, de el is akadtam veleNekem az SW verzióhoz nem ezt a 400.34.011-et írja, hanem valami 300-asat, nomeg automatikusan meg sem nyitja azt az ablakot. Pedig a telefont PC Suite módba tettem a gép meg is találta. A phoenixbe, ha előre veszem az usb-s connectiont akkor megtalálja az is.
Mit csinálok rosszul?:D
navifirmmel a 400-as sw-t töltötted le?...azt kell letöltenizottty írta:Azt hittem azt majd ki kell pipálni.. Bocsi rossz angolos vagyok tényleg. Próbálkozom. Most rádugtam kikapcsoltan. Az a baj, hogy SW versionra 300.34.56 -ot ír, viszont a hackelt file az újabbhoz szól, és ha felül írom, akkor gondolom úgy nem igazán stimmel.. Először frissítsem le 400-asra simán, és utána a hackelt file, vagy mi a sorrend ilyenkor?
rompatcher van a telefonon?(alkalmazáskezelőben láthatod)...és próbálj meg telepíteni egy tutira nemszignózott fájlt...ha nem működik akkor flasheld újrazottty írta:ajha..sikerült csak a végén elakadt egy ilyen üzenettel:
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x840e0808 (-2079455224)
Unable to get error message
És utána ha retryztem ugyanazt, rámentem, hogy cancel, és utána failed![]()
Gondolom ez most nem olyan jó hír
A telefon bekapcsol, meg úgy tűnik, működik, de azért ez aggaszt kicsit
Van, és látszólag minden helyesen működikmaniac86 írta:rompatcher van a telefonon?(alkalmazáskezelőben láthatod)...és próbálj meg telepíteni egy tutira nemszignózott fájlt...ha nem működik akkor flasheld újrazottty írta:ajha..sikerült csak a végén elakadt egy ilyen üzenettel:
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x840e0808 (-2079455224)
Unable to get error message
És utána ha retryztem ugyanazt, rámentem, hogy cancel, és utána failed![]()
Gondolom ez most nem olyan jó hír
A telefon bekapcsol, meg úgy tűnik, működik, de azért ez aggaszt kicsit
zottty írta:Van, és látszólag minden helyesen működik
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, rendes tőled, hogy még az én bénázásaim utána is segítesz.
Köszi!maniac86 írta:zottty írta:Van, és látszólag minden helyesen működik
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, rendes tőled, hogy még az én bénázásaim utána is segítesz.szívesen...még valami...ha resetelni akarod a telt akkor inkább flasheld újra mivel reset után a hack elveszik és csak flash után lesz ismét hackelt a tel