Tegyél fel egy MoNetGate-et! Abban látszik, hogy melyik process használja a netet.juha írta:Ja bocs, elvileg semmi sem fut a háttérben. Még megnézem majd amikor aktív a net, hogy akkor éppen fut -e valami. A taskman-t félrenéztem az előbb, azok csak a legutóbb futtatott progik voltak.
Azért várom még az ötleteket. köszi előre is!
Nokia E72
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Üdv érdeklődnék h mért van az h akár a térképeket akarom megnyitni, akár netezni akarom a telefon azt írja ki h megtellt a memória, pedig még jópár mb hely van rajt?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azt a RAM-ra érti a telefon. Indítsd újra a telefont és utána próbáld meg.Boshe írta:Üdv érdeklődnék h mért van az h akár a térképeket akarom megnyitni, akár netezni akarom a telefon azt írja ki h megtellt a memória, pedig még jópár mb hely van rajt?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: e72
hali. most vettem egy ilyen telefont és még csak ismerkedek vele. az első dolog amit nem sikerül használnom az a GPS vagyis az ingyenes GPS. amint be akarok lépni a GPS menüjébe rögtön jön az SMS a vodafone-tól hogy köszönjük hogy igénybe vette mobil web napijegy szolgáltatásunkat... pedig még a beállításaihoz sem jutottam el. nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Menü > Vezérlőpult > Beállítások > Általános > Helymeghatároz. Itt csak a Beépitett GPS legyen kipipálva! A progin belül pedig tedd offline-ba!rajkonnen92 írta:hali. most vettem egy ilyen telefont és még csak ismerkedek vele. az első dolog amit nem sikerül használnom az a GPS vagyis az ingyenes GPS. amint be akarok lépni a GPS menüjébe rögtön jön az SMS a vodafone-tól hogy köszönjük hogy igénybe vette mobil web napijegy szolgáltatásunkat... pedig még a beállításaihoz sem jutottam el. nincs valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
Ezt úgy kell venni, hogy lemondod a szolgáltatást, valamint módosítod a hozzáférési pontot, a GPS beállításoknál,
Vagyis ha nem rendelkezel a Vodánál internet előfizuval, akkor állítsd át Wlanra a kapcsolódási pontot, mint hozzáférési pontnot.
Vagyis ha nem rendelkezel a Vodánál internet előfizuval, akkor állítsd át Wlanra a kapcsolódási pontot, mint hozzáférési pontnot.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Igen ám, de így sokkal lassabban fog jelet találni.
Olvasd el az aláírásomban lévő "általános symbian dolgok" topic GPS-re vonatkozó részét.
Olvasd el az aláírásomban lévő "általános symbian dolgok" topic GPS-re vonatkozó részét.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
Sziasztok!
A telefonomon továbbra is a egy tavaly áprilisi 051.005ös verzíószámú symbian program van. A Nokia hivatalos honlapján olvastam, hogy még júliusban kijött a frissítés(071.004), de a Nokia Suite még most sem hajlandó észrevenni. Hogy tudom frissíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
A telefonomon továbbra is a egy tavaly áprilisi 051.005ös verzíószámú symbian program van. A Nokia hivatalos honlapján olvastam, hogy még júliusban kijött a frissítés(071.004), de a Nokia Suite még most sem hajlandó észrevenni. Hogy tudom frissíteni?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel fel tudod rakni a legfrissebb magyar szoftvert.Szabimeister írta:Sziasztok!
Gondolom szolgalátófüggő a telefonod és ezért nem ajánl fel újabb szoftver az NSU.
Magyar független product kódok:
E72 RM-530
0587345: HUNGARY QW BLACK
0587284: HUNGARY QW BROWN
0584263: HUNGARY QW GREY
059B0G8: HUNGARY QW WHITE
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
Hello!
Szeretnek segitseget kerni a telefon hangero korlatjanak feloldasaban.
Hogyan tudom megoldani, hogy hangosabb legyen?
Koszonom!
Szeretnek segitseget kerni a telefon hangero korlatjanak feloldasaban.
Hogyan tudom megoldani, hogy hangosabb legyen?
Koszonom!