Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Androceus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: Androceus »

Szia mindenki! Telefon full reset... uj ovi nokia letölt... fw frissites... 081.003... minden szepen egyesevel visszapakol ra... es mondom , ill. írom mi az ami szemmel lathatoan javult...
1. animalt menu eseten az ikon mozgasok rovidebb ideig tartanak es gyorsabbak (kb olyan gyorsan reagal mint animacio nelkul)
2. A navi gomb iranyitasa is finomabb kicsit mint volt. (netezesnel tapasztaltam)
3. ha mar net... sokkal !!!!!!! gyorsabban tolt be oldalakat es kezeli azokat ( nekem ez tetszik legjobban) es azt gondolom h ez a frissitest leginkabb az adat kommunikaciora es sebessegre hegyeztek...
4. ugy latom, de lehet h nem ugy van... de mint ha kicsit a kijelzo kezelo is kapott volna egy kis frissitest mert 3D-s game, ami egy helyen meg-meg roccent az most teljes sebesseggel fut gond nelkul... De mondom, lehet h ezt csak en latom igy...
Azt gondolom nem csak vmi rancfelvarras tortent uj fw-nel hanem most tenyleg tettek egy kis pluszt bele.

Batran ajanlom mindenkinek !!!! :yes:

...Es koszonom ezt az oldalt es az egesz forumot annak akinek gondja van ra... Sok, szamomra uj dolgot fedeztem fel... :taps2: :Notworty:
neat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: neat »

Sziasztok. Ezt a telefont szemeltem ki másodtelefonnak. Tudja a pityegés/szaggatásmentes hívásrögzítést?
ferely
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N80-6310-6300
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ferely »

Sziasztok!

Elsősorban szervízben jártas kollégákat kérdeznék :)

Otthon, ha egyénileg frissítem a készülék sw-ét pl a jelenlegi legfrissebb 81-re, akkor fenn áll bármiféle negatív diszkrimináció felém nézve? Olyan bug volt az előző főpanelomon (81es sw-vel), hogy az akkumulátor töltése nem állt le még 12 óra után sem! Mire jöttek az okosok, hogy akksi+töltő+töltő csatlakozó.
Viszont, ha itthon befrissítem - és ismét előjön a bug, akkor mondhatják azt, hogy "én okoztam a problémát"?!

Szeretnék a gyíkhústól megszabadulni - ha sw probléma van akkor szerintem lehetne mondani a nokiának, hogy az általuk elkészített új sw förmedvény... majd fenekükre dá-dá, és végül cashback...

Remélem nem voltam túlzottan össze-vissza,
Köszönöm az esetleges válasz(oka)t.

Üdv,
ferely
Newyorker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: E72
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

SEGÍTSETEK!

Feltettem az e72re is a saját legújabb 081 fw-t!. Minden klappul megy rajt, igaz semmi mást nem látok rajt, de a navigációval gond van! Talál jelet, minden oks, de amikor kijelölöm, h navigáljon el valamerre, akkor átvált a navigálós 3D nézetbe, ott a nagy szürke nyíl, de kiírja, hogy GPS-re vár és áll és áll és áll!

Mi lehet?

Természetesen a térképet feltelepítettem alá, magyar, szlovák, oszták stb stb.. Pozicionálásnál megtalálja a jelet, ott a piros pötty! Hanem amikor rámegyek, hogy mondjuk autó-val Budapest Váci út, akkor bejön a kép amikor navigálna, de fent kiírja, hogy GPS jelre vár és semmi!

Tehát simán a térképnél megmutatja, pozicionálja hol vagyok, de navigálni nem tud!

Nos?! :(
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
Newyorker
2. szint
2. szint

MÁS!

Mi az oka annak, hogy a 081es frissítés után visszaszikróztam a neveket, melyek most ugye a telefon membe vannak. Ha hív valaki, akkor nem írja ki a nevét, pedig a telmembe vannak, hanem csak a számát?
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Newyorker írta:MÁS!

Mi az oka annak, hogy a 081es frissítés után visszaszikróztam a neveket, melyek most ugye a telefon membe vannak. Ha hív valaki, akkor nem írja ki a nevét, pedig a telmembe vannak, hanem csak a számát?
GPS: Attól, hogy ott a pötty, még nem biztos, hogy fix jeled van, lehet, hogy csak nagyjából behatárolta, hogy hol vagy. Néha elég jól összejön ez a körülbelüli pozíció, ami persze nem fix, így várnod kell még egy kicsit vele.

Hívás: Próbáld meg a SIM kariról törölni a névjegyeket.
Newyorker
2. szint
2. szint

Damir írta:

GPS: Attól, hogy ott a pötty, még nem biztos, hogy fix jeled van, lehet, hogy csak nagyjából behatárolta, hogy hol vagy. Néha elég jól összejön ez a körülbelüli pozíció, ami persze nem fix, így várnod kell még egy kicsit vele.

Hívás: nincsenek rajt nevek, sosem volt, de azért megnéztem, üres a SIM nevek :(
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Newyorker írta:
Damir írta:

Hívás: nincsenek rajt nevek, sosem volt, de azért megnéztem, üres a SIM nevek :(
Próbálj meg törölni egy névjegyet, írd be újra, és hívd fel magad.
Newyorker
2. szint
2. szint

megoldódott,csakh tanuljunk! két név alatt is uaz a szám volt benne

Köszönöm azért
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Newyorker írta:megoldódott,csakh tanuljunk! két név alatt is uaz a szám volt benne

Köszönöm azért
Az lett volna a következő tippem ;)

Örülök, hogy sikerült megoldani!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”