Nokia E71

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
fabianbla
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e71
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: fabianbla »

Segal írta:
ret3k írta:sziasztok. hozzáértő segítségre lenne szükségem.

van ez a navi gomb 8 másodpercenként villogása (adatátvitel-jelző fénynek van fordítva), ami talán meríti a telefon aksiját, de ilyenkor teljesen lekapcsolja a kijelzőt. illetve, ha lekapcsolom a navi gomb villogását, akkor viszont nem kapcsolja le a kijelzőt, hanem a dátum/idő ugrál rajta. kérdésem az lenne, hogy melyik megoldás fogyasztja kevésbé az aksit, illetve, hogy le lehet e kapcsolni teljesen a kijelzőt és navi gomb villogását (nyilván ez lenne a legjobb megoldás, és mondjuk még akkor is működhetne az, hogy a lapozó nyomvatartása mellett a kijelzőn mutatja az időt...)

köszi!
a navi villogása lényegesen kevesebbet fogyaszt

Na, nekem az adatátvitel-jelző fény villog, és a dátum/idő is színesben ugrál a kijelzőn.
Utóbbit hogy tudom kikapcsolni?
Gps-en hogy lehet gyorsítani, mert ez borzalmas. Rendszerint odaérek(má ha odatalálok),mire talál műholdat.
Még egy: telefonzárat hogy lehet manuálisan bekapcsolni? Mert ha időzítem,navi alatt is bekapcsol. :hmm2:
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

hali. Bill.zár: bal felső gomd utána bal alsó gomb. Navinál sokat segit ha nincs automata nagyitás, kapcsold be a kiegészitet-gps, vagy a hálozat alapú hely.m.hat. módszereket
These users thanked the author ManOnFire for the post:
fabianbla (2011-05-29 vas. 16:21:13)
Rating: 2.63%
fabianbla
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: fabianbla »

ManOnFire írta:hali. Bill.zár: bal felső gomd utána bal alsó gomb. Navinál sokat segit ha nincs automata nagyitás, kapcsold be a kiegészitet-gps, vagy a hálozat alapú hely.m.hat. módszereket

Én a telefonzárra gondoltam,nem a billentyű zárra...
De azért köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

fabianbla írta:
ManOnFire írta:hali. Bill.zár: bal felső gomd utána bal alsó gomb. Navinál sokat segit ha nincs automata nagyitás, kapcsold be a kiegészitet-gps, vagy a hálozat alapú hely.m.hat. módszereket

Én a telefonzárra gondoltam,nem a billentyű zárra...
De azért köszi!
Kikapcsológomb röviden megnyomva és a listában megtalálod.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Mikeanonime
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Mikeanonime »

Firmware frissítésem után a mute camera program már nem működik, hiába signóztam, és telepítettem újra. Más kamera hang némító programot tud valaki?
potter55
Moderátor
Moderátor

Mikeanonime írta:Firmware frissítésem után a mute camera program már nem működik, hiába signóztam, és telepítettem újra. Más kamera hang némító programot tud valaki?
Adj egy formázást annak a telefonnak, utána jónak kell lennie. :)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Mikeanonime
Újonc
Újonc

Nemhogy a telefont leformáztam *#7370# kóddal, de még a memóriakártyát is formáztattam. Mindig e szerint teszek ha pl. firmware-t frissítek. Pl. a mute camera szignózás után akadásmentesen feltelepült, csak éppen nem lesz néma a kamera hangja.
potter55
Moderátor
Moderátor

Mikeanonime írta:Nemhogy a telefont leformáztam *#7370# kóddal, de még a memóriakártyát is formáztattam. Mindig e szerint teszek ha pl. firmware-t frissítek. Pl. a mute camera szignózás után akadásmentesen feltelepült, csak éppen nem lesz néma a kamera hangja.
Akkor lehet az új szoftverban megoldották, hogy ne működjön ez a program. De van más is próbáld ki azokat, itt össze vannak gyűjtve.

Mikeanonime
Újonc
Újonc

Probléma megoldva. Amikor feltelepítettem utána próbáltam ki, hogy van-e hang a kamerának. Nem olvastam sehol sem, hogy működéshez újra kell indítani a telefont ( ki-be kapcsolás ). Így már működik, és néma.
eenolai
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: eenolai »

sziasztok..nekem volna egy ...söt még több problémám is a nokia e71-el.mint kiderült egy nagyon jó hamisitot telót vettem meg amin szinte semmi sem megy (bluetooth,internet)hivni és sms-t azért még tudok küldeni rola.lehet valamit tenni hogy legalább a bluetooth menyen??nagyon megköszönném ha valaki segiteni tudna. :weep:
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”