Nokia E90 Communicator

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Re: Nokia E90 Communicator

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

admirális! Mindhárom telómban (egyik eladó) 2008-as akku van és mindhárom stabilan elmegy napokat. Az 1 napos akkum 2007-es púpos, ő kivétel nem is használom, nyomja az akkufedelet. Azt hozzátenném h gsm hálózaton értendőek az adatok, a 3g köztudottan jobban szívja az akkut!
AC-3E azért jó mert nem gyorstöltő nem kínozza az akkut, dehát kinek mi. Én megvárom a 3 órát éjjel aztán tök mindegy meddig tölt. :)
A mikrofon hiba is típushiba, van egy pár. Ott van mellette a rezgő szétrázza, gondolom én. volt akinek leesett a mikrofon, valakinek simán megdöglött. Nekem van egy eladó E90 alaplapom az többek között gány mikorfonjavítás nyomaitól szenved, értsd: Elolvadt a füles csati és a barbár embere leégette az alaplap egy részét, biztosan jó gép volt de a hanyag szerelés miatt megsérült.

Ja még annyit, hogy párom elvben új akkuja kevesebbet megy a telómban mint az én régi 2008-as kiadásom. Valami sántít, eredeti vagy sem, kitudja.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
admirális
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E90
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: admirális »

Kolondrum írta:admirális! Mindhárom telómban (egyik eladó) 2008-as akku van és mindhárom stabilan elmegy napokat. Az 1 napos akkum 2007-es púpos, ő kivétel nem is használom, nyomja az akkufedelet. Azt hozzátenném h gsm hálózaton értendőek az adatok, a 3g köztudottan jobban szívja az akkut!
AC-3E azért jó mert nem gyorstöltő nem kínozza az akkut, dehát kinek mi. Én megvárom a 3 órát éjjel aztán tök mindegy meddig tölt. :)
A mikrofon hiba is típushiba, van egy pár. Ott van mellette a rezgő szétrázza, gondolom én. volt akinek leesett a mikrofon, valakinek simán megdöglött. Nekem van egy eladó E90 alaplapom az többek között gány mikorfonjavítás nyomaitól szenved, értsd: Elolvadt a füles csati és a barbár embere leégette az alaplap egy részét, biztosan jó gép volt de a hanyag szerelés miatt megsérült.

Ja még annyit, hogy párom elvben új akkuja kevesebbet megy a telómban mint az én régi 2008-as kiadásom. Valami sántít, eredeti vagy sem, kitudja.
Hogy lehet sima GSM-re átállítani a telót? A jobb fogyasztásért megtenném, és igazából nekem minden szempontból elég is a GSM, ahogy eddig is használtam a 9500-t.

Most látom, volt érthetetlen mondatom is tegnap, kicsit késő volt már, talán azért. Bocsi.

Volt ez a VOX call recorder, vagy hasonló a neve. Nagyon jó, nincs pittyegés, meg mp3-ba rögzít, de 1 napig ment, az után nem bírtam elindítani többet. Nem tudod, ez miért van? A Best Recordert tettem fel helyette, de azt meg én töröltem le, mert nem tetszett.

Még a Garmint akarom feltenni. A gyári navigációhoz van teljes verziós offline változat, amivel nem kell csatlakozni a netre?
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

admirális írta: Hogy lehet sima GSM-re átállítani a telót? A jobb fogyasztásért megtenném, és igazából nekem minden szempontból elég is a GSM, ahogy eddig is használtam a 9500-t.
Beállítások->kapcsolatok/telefon->hálózat->Hálózatmód->Gsm-re állítsd.
admirális írta: Még a Garmint akarom feltenni. A gyári navigációhoz van teljes verziós offline változat, amivel nem kell csatlakozni a netre?
Van hozzá(tört verzióba), a legutolsó ha jól tudom a v3.01-es verziójú.
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
admirális
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E90

Hozzászólás Szerző: admirális »

Nagyon köszönöm, sokat segítettetek!
h_unikum
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e90

Hozzászólás Szerző: h_unikum »

Aksi tartás szempontjábol van egy jo pár kis apro tipp: pl: csak akkor használni 3G hálozatot ha muszály, csak akkor legyen bluetooth bekapcsolva ha muszály, oan funkciok hogy rádio, vagy zene lejátszo vagy gps, eszi az aksit ezerrel, . probára tettem az aksimat (gyári aksi 1500 mah) gyári gyorstöltö... és hát hozzá voltam szokva, hogy egyetemre menet rádio, plus n-gage játékok, ott wifizés, puskázás az office alkalmazásokrol de erröl psszz, és igy az 1,1/2 napot is kibirta, meg ha nem, akkor 3 napután, nézegettem, hogy tyü ez még mindig tartsa, 4 nap reggelre merült le teljesen ( egész este aksi feszültség alacsonyt jelzett) . Szoval apro dolgokkal sokra viheti az ember az aksik világában. Na de nekem egy kérdésem: aki telepitett rá Garmint: azért olyan lassu a térkép töltés mert 1.5 gb a térkép fájl nagysága, vagy azért mert 16 gigás kártya van benne?
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

h_unikum írta:Aksi tartás szempontjábol van egy jo pár kis apro tipp: pl: csak akkor használni 3G hálozatot ha muszály, csak akkor legyen bluetooth bekapcsolva ha muszály, oan funkciok hogy rádio, vagy zene lejátszo vagy gps, eszi az aksit ezerrel, . probára tettem az aksimat (gyári aksi 1500 mah) gyári gyorstöltö... és hát hozzá voltam szokva, hogy egyetemre menet rádio, plus n-gage játékok, ott wifizés, puskázás az office alkalmazásokrol de erröl psszz, és igy az 1,1/2 napot is kibirta, meg ha nem, akkor 3 napután, nézegettem, hogy tyü ez még mindig tartsa, 4 nap reggelre merült le teljesen ( egész este aksi feszültség alacsonyt jelzett) . Szoval apro dolgokkal sokra viheti az ember az aksik világában. Na de nekem egy kérdésem: aki telepitett rá Garmint: azért olyan lassu a térkép töltés mert 1.5 gb a térkép fájl nagysága, vagy azért mert 16 gigás kártya van benne?
Nokia maps, nem olyan okos de nem akad és zökkenőmentes! Damir aláírásban ott van minden!
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
nmolnar
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge Samsung T815
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: nmolnar »

Képeket és árat tudnál feltenni?!
h_unikum
Újonc
Újonc

Nokia maps, nem olyan okos de nem akad és zökkenőmentes! Damir aláírásban ott van minden![/quote]

igen csak sajnos vele az a baj hogy fizetös, vagy egy honapra 1000 ft vagy egy évre 3200 forint, ami nem oan ördöngös, de akkoris azt mondták ingyenes navigácio egy életre, és lám -lám mégsem ingyenes....
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

h_unikum írta: igen csak sajnos vele az a baj hogy fizetös, vagy egy honapra 1000 ft vagy egy évre 3200 forint, ami nem oan ördöngös, de akkoris azt mondták ingyenes navigácio egy életre, és lám -lám mégsem ingyenes....
És ki írta azt, hogy az eredetit vedd meg? Damir aláírásában benne van, hogy hogyan használhatod ingyen.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
h_unikum
Újonc
Újonc

telefon szignozva van, maga a nokia maps térkép elindul , és mutatja hol vagyok, addig minden szép és jo, de ha pl egy utvonalat jelölök meg, hogy pl menyjek x-y helyre, akkor kb 1 perc navigálás után, elöjön az hogy: Be akar lépni a noki üzletbe? ha igent nyomok, akkor belép és kéri mien elöfizetést szeretnék, ha nem et nyomok, akkor meg eltünik az utirány, csak a saját poziciot jelzi.....ha erre gondoltál hogy megy , akkor megy:)ja és a legujabb verzioju e90 szoftvert használom, lehet nem értem annyira magam, hozzá de a nokiám szeretem:D
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”