Nokia E51

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Damir »

steve-o-84 írta:Pár nap alatt bepótoltam az elmúlt majdnem 2 évet mióta nálam van az E51.
OPDA-s key, cer fájlok, SignSiS a szignóhoz. Upgrade-downgrade 6-8x, mire rájöttem mindenre, melyik hackelhető, melyik nem. Navifirm, majd felment a 410.34.1-es JAF-al. HelloOX, de abból csak az 1.03-al boldogultam, RomPatcher, X-plore. Nem kevés időmbe telt mire rájöttem mindenre, valahogy semmi sem ment annyira egyszerűen, mint ahogy azt leírjátok/ják a fórumokon. Egy reboot progi nem ártott rögtön az elején.
Az alap 12345 Bizt.kód-ot nekem a Nokia BB5 PM Security code kiolvasó valami teljesen másnak olvassa. Számomra érthetetlen okból…
Hát nem tudom mit olvastál (meg miért nem kérdeztél), nekem fél napja van meg a telefon, volt 20 percem foglalkozni vele, ráhúztam a hackelt 410-es szoftvert és majdnem kész van.
Egy installserver patch-et keresek majd még valamikor, mert ami nekem van, azzal kilép a progi :roll:
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

Szia!
Próbáld meg ezt

Üdv[/quote]

Szia uram, köszi de közben szereztem egy 6120 C-t és abból kivettem a fenti magyar nyelvű fájlokat. Azóta magyar nekem is a menü. Köszi mindenkinek aki segített. Üdv. Béla.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
maniac86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Motorola Defy+
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: maniac86 »

Damir írta:Hát nem tudom mit olvastál (meg miért nem kérdeztél), nekem fél napja van meg a telefon, volt 20 percem foglalkozni vele, ráhúztam a hackelt 410-es szoftvert és majdnem kész van.
Egy installserver patch-et keresek majd még valamikor, mert ami nekem van, azzal kilép a progi :roll:
szia...installserver patch-ra nincs szükség :roll: mivel az installserver.exe már a sys/bin-ben van...tökéletesen működik ;) ...egy installserver patch sem fog működni, de egyet találhatsz az sw-be integrálva a C meghajtón az RP_Patches.zip-ben :D
Defy+ -> CyanMobile eXperience [2.3.8] -> 1.2 GHz
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

maniac86 írta:
Damir írta:Hát nem tudom mit olvastál (meg miért nem kérdeztél), nekem fél napja van meg a telefon, volt 20 percem foglalkozni vele, ráhúztam a hackelt 410-es szoftvert és majdnem kész van.
szia...installserver patch-ra nincs szükség :roll: mivel az installserver.exe már a sys/bin-ben van...tökéletesen működik ;) ...egy installserver patch sem fog működni, de egyet találhatsz az sw-be integrálva a C meghajtón az RP_Patches.zip-ben :D
Ja, hogy a moddolt szoftver ezt tartalmazza :roll: Na így már oké a dolog, tényleg szépen teszi a dolgát.

Köszönöm, maga a patch nekem is megvan, csak nem akart aktiválódni, de így már nem probléma.

Köszi az infót :Notworty:
Mcrazy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6230i E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Mcrazy »

Tudja valaki, hogy mi a változás a 410 sw-ben a 400-ashoz képest?
Nem rég tettem fel a hackelt 400-ast és nem tudom, hogy van-e értelme frissíteni.
Köszi a válaszokat!

steve-o-84
Az E51-nél nem müxik a bizt.kód kiolvasós dololg és az IMEI-ből generált Masterkód sem.
Mindkettő esetben fals számokat kapsz.

Üdv
maniac86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Motorola Defy+
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: maniac86 »

Mcrazy írta:Tudja valaki, hogy mi a változás a 410 sw-ben a 400-ashoz képest?
Nem rég tettem fel a hackelt 400-ast és nem tudom, hogy van-e értelme frissíteni.
Köszi a válaszokat!
nemrégóta használom az új sw-t...amit eddig észrevettem az a ram mennyisége...400asnál 42 mega körül volt...410esnél flash után 47, progik telepítése és futtatása után 45mega körüli
mást eddig még nemvettem észre
Defy+ -> CyanMobile eXperience [2.3.8] -> 1.2 GHz
znyakas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Nokia E51

Hozzászólás Szerző: znyakas »

Szaisztok!

van egy e 51-es telefonom a eredetileg t-mobile függő volt függetlenítettem és megmaradt a t-mobilos szoftvet utánna szoftvertfrissítetem és úgy is
a gondom az lenne hogy ha internetezek elég sok vebhejen azt írja ki hogy web'n walk átjáró nem elérhető és nem hozza be az oldalt el lehet e ezt valaogy távolítani?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

znyakas írta:Szaisztok!

van egy e 51-es telefonom a eredetileg t-mobile függő volt függetlenítettem és megmaradt a t-mobilos szoftvet utánna szoftvertfrissítetem és úgy is
a gondom az lenne hogy ha internetezek elég sok vebhejen azt írja ki hogy web'n walk átjáró nem elérhető és nem hozza be az oldalt el lehet e ezt valaogy távolítani?
Felrakod a független szoftvert product kód átírással.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
znyakas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: znyakas »

potter55 írta:
znyakas írta:Szaisztok!

Felrakod a független szoftvert product kód átírással.
Szia, köszi, sikerült
igaz volt egy kis probléma de megoldottam
Zsoltszeifert
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: Zsoltszeifert »

Sziasztok.

Megoldható Nokia E51-nél, hogy nem kívánatos telefon számról hívást elutasítsa?
Pl. feltelepített kiegészítő program létezik hozzá?

Köszi előre is!
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”