Itt tudsz olvasni erről a témáról.mohikan1988 írta:Sziasztok nem tudom hogy jó helyre irtam e de segítségre lenne szükségem!
Ma reggel egy haverom Vizbe esett és elázott az E51-e. Az akksit fél percen belül ki szedte. Viszont amikor hazaért szétszedte kitörölgette kifújta majd összerakta belerakta az akksit és még a töltőt is rádugta. Probálta bekapcsolni de csak a fehér led világított neki. A telo most nálam van. Szerintetek még menthető egy pár napos szárítással , vagy már szervizessé vált az akksi s a töltö miatt?
Nokia E51
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia E51
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
No hát próbálgattam sokféle képpen, nem nagyon enged fel sehova, mindig azt írja, hogy átjáró nem válaszol. De meg sem próbálkozik szinte. Egyedül úgy tudtam eddig 1 ingyenes (pedig sokat próbáltam) helyre felcsatlakozni, hogy a kapcsolatkezelőben lemásoltam a kapcsolatot és akkor lett a böngésző megnyitásakor a választásnál egy xy és egy xy(01) nevű és az xy(01)-el fel engedett egyszer de miután újra akartam megint azt írta, hogy átjáró nem válaszol.tomi937 írta:próbáld meg törölni a wifis hozzáférési pontokat, utána wlan varázsló és onnan próbálj meg újból ha nem megy esetleg próbáld meg wefivel, de szerintem mennie kell.zottty írta:Sajnos újra kezdődött a mizéria
Megint minden működött a wifivel egy darabig a hackelt sw-vel, de most ismét mindenre azt írja, hogy az átjáró nem válaszol :/
Ez mitől lehet? Idegesítő egy probléma az biztos.
Nem értem....

Minden jó, ha a vége jó!
- steve-o-84
- Újonc
Damir írta:Szia!Sly65 írta:Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy elég hamar lemerül az akksim, pedig nem fut háttérben semmisem...
Utángyártott akksik nagyon olcson vannak megéri e olyat venni? vagy a "gyári" kinézetüt vegyek?
azokról hogy tudom eldönteni vateran keresztül hogy eredeti-e?
Attól mert odaírják hogy gyári az nekem nem sokat jelent.
Tudtok esetleg egy biztos linket? köszi!!!
nagyon jó kis telefon ez, testvérem is ilyet vett magának ma)
Nem vagy újonc, tudhatnád, hogy van kereső, ezt pedig biztos megtaláltad volna, mert egy csomószor le lett írva.
Az utángyártott rizikó, vagy jó vagy szar, és általában nem is tud annyit amennyi rá van írva, de vannak kivételek.
Elméletileg a hologrammos az eredeti.
Halihó!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat ebben az ügyben...

Én most buktam be egy vaterás hamist. Li-polymer a csomagolása szerint, benne egy teljesen működésképtelen Li-ion akku.
(a hologrammos matricát megveszik, ahogy az akkut körülvevő is kamu amin az adatok vannak.)
Elméletileg kapok helyette másikat, de már ittam rá egy langyos pohár vizet...

Csináltam egy igénytelen képet paintben 20 perc alatt róla: http://href.hu/x/c5om
E51 white steel
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Minden akkuval meg kéne ezt az összehasonlítást csinálnisteve-o-84 írta:Damir írta:Szia!Sly65 írta:Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy elég hamar lemerül az akksim, pedig nem fut háttérben semmisem...
Utángyártott akksik nagyon olcson vannak megéri e olyat venni? vagy a "gyári" kinézetüt vegyek?
Nem vagy újonc, tudhatnád, hogy van kereső, ezt pedig biztos megtaláltad volna, mert egy csomószor le lett írva.
Az utángyártott rizikó, vagy jó vagy szar, és általában nem is tud annyit amennyi rá van írva, de vannak kivételek.
Halihó!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat ebben az ügyben...![]()
Én most buktam be egy vaterás hamist. Li-polymer a csomagolása szerint, benne egy teljesen működésképtelen Li-ion akku.
(a hologrammos matricát megveszik, ahogy az akkut körülvevő is kamu amin az adatok vannak.)
Elméletileg kapok helyette másikat, de már ittam rá egy langyos pohár vizet...![]()
Csináltam egy igénytelen képet paintben 20 perc alatt róla: http://href.hu/x/c5om

- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Sziasztok, felraktam a telómra ezt a menüt http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=30478 , viszont ha beállítom akár "V" -re akár "Patkóra" a menü nyelve nem magyar. Megnéztem a privát 10207254 mappában a mappákat és ezekben 573837650 AppShell_Track_H1.o000 valamint az 573837651 AppShell_Track_V.o000 mappákban nincs '17' az az magyar nyelv. Ebben kérném a segítségeteket, A menü működik kaffául csak nem magyar. Ha valakinek meg vannak ezek magyarul megköszönném a segítségét. Üdv. Béla.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
- repasymail
- Újonc
- Készüléktípus: samu_i5800_jpahybrid
steve-o-84 írta:Damir írta:Szia!Sly65 írta:Sziasztok, olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy elég hamar lemerül az akksim, pedig nem fut háttérben semmisem...
Halihó!
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat ebben az ügyben...![]()
Elméletileg kapok helyette másikat, de már ittam rá egy langyos pohár vizet...![]()
Hát ez érdekes !?
Nekem pont ilyen "hamis" akksi van a telcsimben. pannonos és már lassan két éve hibátlanul mükszik.

- Mcrazy
- 1. szint
- Készüléktípus: 6230i E51
Szia!Béla írta:Sziasztok, felraktam a telómra ezt a menüt http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=30478 , viszont ha beállítom akár "V" -re akár "Patkóra" a menü nyelve nem magyar. Megnéztem a privát 10207254 mappában a mappákat és ezekben 573837650 AppShell_Track_H1.o000 valamint az 573837651 AppShell_Track_V.o000 mappákban nincs '17' az az magyar nyelv. Ebben kérném a segítségeteket, A menü működik kaffául csak nem magyar. Ha valakinek meg vannak ezek magyarul megköszönném a segítségét. Üdv. Béla.
Próbáld meg ezt
Üdv
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Miért féltetek ti ennyire ettől a hackeléstől? 5 perc alatt kész volt az egész 
Szerk.: Valaki dobna nekem egy installserver patch-et? Ami nekem van, azzal kilép a Rompatcher, nem tudom aktiválni

Szerk.: Valaki dobna nekem egy installserver patch-et? Ami nekem van, azzal kilép a Rompatcher, nem tudom aktiválni

- steve-o-84
- Újonc
Pár nap alatt bepótoltam az elmúlt majdnem 2 évet mióta nálam van az E51.
OPDA-s key, cer fájlok, SignSiS a szignóhoz. Upgrade-downgrade 6-8x, mire rájöttem mindenre, melyik hackelhető, melyik nem. Navifirm, majd felment a 410.34.1-es JAF-al. HelloOX, de abból csak az 1.03-al boldogultam, RomPatcher, X-plore. Nem kevés időmbe telt mire rájöttem mindenre, valahogy semmi sem ment annyira egyszerűen, mint ahogy azt leírjátok/ják a fórumokon. Egy reboot progi nem ártott rögtön az elején.
Az alap 12345 Bizt.kód-ot nekem a Nokia BB5 PM Security code kiolvasó valami teljesen másnak olvassa. Számomra érthetetlen okból…
OPDA-s key, cer fájlok, SignSiS a szignóhoz. Upgrade-downgrade 6-8x, mire rájöttem mindenre, melyik hackelhető, melyik nem. Navifirm, majd felment a 410.34.1-es JAF-al. HelloOX, de abból csak az 1.03-al boldogultam, RomPatcher, X-plore. Nem kevés időmbe telt mire rájöttem mindenre, valahogy semmi sem ment annyira egyszerűen, mint ahogy azt leírjátok/ják a fórumokon. Egy reboot progi nem ártott rögtön az elején.
Az alap 12345 Bizt.kód-ot nekem a Nokia BB5 PM Security code kiolvasó valami teljesen másnak olvassa. Számomra érthetetlen okból…
E51 white steel