Lehet a kameragomb hibásodott meg, ki kéne cseréltetni.zottty írta:Sziasztok! Lenne egy olyan problémám egy N79-el, hogy az oldalsó kamera gombja nem reagál a benyomásra. A telefonon minden más jól működik, ha elhúzom a kis kameravédőt be is indul a kamera, de így nem tudok vele fotózni. Van erre valami megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nokia N79
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N79
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Kiderült, hogy a szalagkábel volt rossz, 3,6e-ért helyre hozták a hibát. Viszont közben még az lenne a kérdésem, hogy e52-ről váltottam n79-re (előtte meg E51.N95 stb) Mindegyiknél meg lehetett csinálni, hogy az aktív készenlétnél a függőeleges sávokban lévő dolgokat beállítgassam és csak a nekem kellőek jelenjenek meg , viszont itt egyszerűen nem találok erre beállítást, pedig az Online megosztásra és az internettelefon telepítésére nem sok szükségem lenne. Van valami ötlet rá esetleg?potter55 írta:Lehet a kameragomb hibásodott meg, ki kéne cseréltetni.zottty írta:Sziasztok! Lenne egy olyan problémám egy N79-el, hogy az oldalsó kamera gombja nem reagál a benyomásra. A telefonon minden más jól működik, ha elhúzom a kis kameravédőt be is indul a kamera, de így nem tudok vele fotózni. Van erre valami megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm!

Minden jó, ha a vége jó!
- potter55
- Moderátor
Nézd meg a használati útmutató 53. oldalát, talán arra gondoltál.zottty írta: Kiderült, hogy a szalagkábel volt rossz, 3,6e-ért helyre hozták a hibát. Viszont közben még az lenne a kérdésem, hogy e52-ről váltottam n79-re (előtte meg E51.N95 stb) Mindegyiknél meg lehetett csinálni, hogy az aktív készenlétnél a függőeleges sávokban lévő dolgokat beállítgassam és csak a nekem kellőek jelenjenek meg , viszont itt egyszerűen nem találok erre beállítást, pedig az Online megosztásra és az internettelefon telepítésére nem sok szükségem lenne. Van valami ötlet rá esetleg?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- zottty
- 1. szint
Igen erre gondoltam, de nem tudom hogyan tudnám módosítani. A vízszintes egy sorban lévő ikonokat tudom változtatni, de az alatta lévő felsorolás szerű hivatkozásokat (naptár jegyzetek, wifi kereső stb.) nem tudom. Ez a nagy problémám.potter55 írta:Nézd meg a használati útmutató 53. oldalát, talán arra gondoltál.zottty írta: Kiderült, hogy a szalagkábel volt rossz, 3,6e-ért helyre hozták a hibát. Viszont közben még az lenne a kérdésem, hogy e52-ről váltottam n79-re (előtte meg E51.N95 stb) Mindegyiknél meg lehetett csinálni, hogy az aktív készenlétnél a függőeleges sávokban lévő dolgokat beállítgassam és csak a nekem kellőek jelenjenek meg , viszont itt egyszerűen nem találok erre beállítást, pedig az Online megosztásra és az internettelefon telepítésére nem sok szükségem lenne. Van valami ötlet rá esetleg?
Illetve lenne még valami. N79-re az újabb SW-re van most olyan hackelés módszer ami teljesen kikerüli a szignózást, és nem kell hozzá beszerezni cer és key fájlokat? Ahogy látom az idő múlásával ezen telefonok feltörése csak egyre nehezebb lesz. Én csak azért szeretném hackelni, hogy a maps új változatát fel tudjam tenni, mivel az fényévekkel jobb ennél.
Minden jó, ha a vége jó!
- potter55
- Moderátor
Itt a megoldás azokra.zottty írta: Illetve lenne még valami. N79-re az újabb SW-re van most olyan hackelés módszer ami teljesen kikerüli a szignózást, és nem kell hozzá beszerezni cer és key fájlokat? Ahogy látom az idő múlásával ezen telefonok feltörése csak egyre nehezebb lesz. Én csak azért szeretném hackelni, hogy a maps új változatát fel tudjam tenni, mivel az fényévekkel jobb ennél.
Hack az aláírásomban, nem kell cer és key fájl (már nem is lehet beszerezni) és működik.
- Rating: 2.63%

- zottty
- 1. szint
Köszönöm a segítséget már fent is figyel az új maps. Viszont az aktív készenlétet sajnos nem tudtam módosítani ,mivel a Z meghajtón nem találtam a resource mappában AIPluginDefinition.rsc filet, ahogy a lentebbi hsz-ekben olvastam n82-őn is ugyanez a problémájuk, valószínűleg nálam is az, hogy nekem már nincs ilyen file a rendszerben. Pedig jó lenne, mert így elég idegesítően néz ki a kezdő képernyő, nem is értem gyárilag miért nem lehet kapcsolgatni, pedig az e52-őn már megoldották a dolgot.potter55 írta:Itt a megoldás azokra.zottty írta: Illetve lenne még valami. N79-re az újabb SW-re van most olyan hackelés módszer ami teljesen kikerüli a szignózást, és nem kell hozzá beszerezni cer és key fájlokat? Ahogy látom az idő múlásával ezen telefonok feltörése csak egyre nehezebb lesz. Én csak azért szeretném hackelni, hogy a maps új változatát fel tudjam tenni, mivel az fényévekkel jobb ennél.
Hack az aláírásomban, nem kell cer és key fájl (már nem is lehet beszerezni) és működik.
Minden jó, ha a vége jó!
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem minden symbianos telefonon működik.nokia5130XpressMusic írta:Ezen a telòn müködik a Shazam nevü zenefelismerö program?
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
A jelenleg, Nokia Áruházból letölthető nem támogatja ezt a készüléket, de a letöltések között van egy S60v3-as verzió: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=22931 . Ezzel érdemes próbálkoznod!
- zottty
- 1. szint
Sziasztok újra! Olyan kérdésem lenne, hogy N79-en meg tudom nézni valahogy, hogy kártyafüggetlen-e? Kíváncsi vagyok, és most így hirtelen nem tudok senkitől sim kártyát kölcsönkérni.
Minden jó, ha a vége jó!