Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné))
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
csak eggyetérteni tudok jo az ha fenn van,Macika írta:Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné))
tapasztalat
Samsung galaxy s7 edge
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Most akkor csak az használjon feladatkezelőt(memória optimalizálót - ki hogyan hívja - ), aki ~100%-ban ismeri a Java program nyelvet?Macika írta: Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
Egyébként fonix232 leírja(nagy vonalakban - nem azért így, mert nem tudná részletesebben, hanem mert fölösleges -), hogyan is működik ez igazából és miért fölösleges a használatuk.
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 36#p279736
Egyébként Spica-mon jelentős javulás érhető el optimalizáló használatával, ZTE-n újraindítást kell nyomnom, hogy valóban felszabaduljon a memória(olykor 110re csökken a szabad memória mérete.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- Macika
- 6. szint
A program nyelvén ki érti a PROGRAMOZÁS nyelvét?nagy.renato írta:Most akkor csak az használjon feladatkezelőt(memória optimalizálót - ki hogyan hívja - ), aki ~100%-ban ismeri a Java program nyelvet?Macika írta: Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
Egyébként fonix232 leírja(nagy vonalakban - nem azért így, mert nem tudná részletesebben, hanem mert fölösleges -), hogyan is működik ez igazából és miért fölösleges a használatuk.
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 36#p279736
Egyébként Spica-mon jelentős javulás érhető el optimalizáló használatával, ZTE-n újraindítást kell nyomnom, hogy valóban felszabaduljon a memória(olykor 110re csökken a szabad memória mérete.
Te, hogy belémköthess...
Arra gondoltam, hogy aki nem tud angolul és angol nyelvű programot használ (kényszerűségből, mert nincs jobb), az kb. az oroszrulett biztonságával kezeli a programot, szavak jelentésének értése nélkül csak össze-vissza nyomkodás az egész.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Ugyan dehogy Jolie, inkább Jessica Alba...istnag írta:szerintem meg igen,de nekem inkább Angelina Jolie ...

Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
MattRex írta:Ugyan dehogy Jolie, inkább Jessica Alba...istnag írta:szerintem meg igen,de nekem inkább Angelina Jolie ...

Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Ennyi erővel semmihez se szabad hozzákezdeni...Macika írta:Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné))

- Macika
- 6. szint
Nem erről van szó, próbálgatni természetesen kötelező, de ha egy egész család ébredése, időben munkába jutása múlhat egy - esetleg - meg nem értett szó jelentésén (persze nem tudom, hogyan történt dilajoskánál, már régóta nem Róla van szó, elképzelés az egész), akkor azért nagy ár, nem?tnorbi írta:Ennyi erővel semmihez se szabad hozzákezdeni...Macika írta:Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné))
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
szerencsére eddig mindig ébresztett sőt én a naptár helyett az ultra notes programot használom emlékeztetőkre és azzal se volt még bajom!!!!igazából a fastboot nevű programot használom.eddig még semmi bajom nem volt belőle.
csak egy lockscreent kerestem
csak egy lockscreent kerestem