Profile Scheduler+ 2.1.5 ver.nsee írta:Sziasztok!
Milyen profil menedzser programot használtok megelégedéssel?
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
Re: Hasznos Android programok!
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
+1hetn írta:Llamansee írta:Sziasztok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Nights Keeper (do not disturb)nsee írta:Sziasztok!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ez is jónak tűnik nagyon. Ráadásul egyszerű(bb) a kezelése.kissati66 írta:Nights Keeper (do not disturb)nsee írta:Sziasztok!
De én feledékeny vagyok néha, borzalmas tud lenni (a munkahelyemen kirúgás járhat érte), ha esetleg elfelejtem lenémítani munkaidőben.
Ezért jó a Llamanál a GSM-cellák alapján történő profilváltás, mely kombinálható akár a programnaptárral is, tehát ugyanazon a helyen cska akkor némít pl. ha egyidőben a naptárban is van bejegyzés.
Tehát esetemben, ha nap közben a Zeneakadémián vagyok bent látogatóban valamelyik tanár ismerősömnél, akkor nem némít, de ha a naptáramban benne van, hogy főpróba vagy koncert van a bentlétem időpontjában, akkor azonnal némára ugrik, ahogy belépek az egyik (előre megadott) cella hatáskörébe.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
részemről ezek a programok teljesen feleslegesek.az én munkában magánéletemben soha senki rendszer nem lekövethető.nekem oda kell figyelni, ho
gy manuálisan állíthassak be dolgokat.
gy manuálisan állíthassak be dolgokat.
OnePlus3
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Akkor neked a Nights Keeper tényleg nem jó, de akinek nincs szüksége a GSM cella alapon történő profilváltásra (mint nekemMacika írta:Ez is jónak tűnik nagyon. Ráadásul egyszerű(bb) a kezelése.kissati66 írta:Nights Keeper (do not disturb)nsee írta:Sziasztok!
De én feledékeny vagyok néha, borzalmas tud lenni (a munkahelyemen kirúgás járhat érte), ha esetleg elfelejtem lenémítani munkaidőben.
Ezért jó a Llamanál a GSM-cellák alapján történő profilváltás, mely kombinálható akár a programnaptárral is, tehát ugyanazon a helyen cska akkor némít pl. ha egyidőben a naptárban is van bejegyzés.
Tehát esetemben, ha nap közben a Zeneakadémián vagyok bent látogatóban valamelyik tanár ismerősömnél, akkor nem némít, de ha a naptáramban benne van, hogy főpróba vagy koncert van a bentlétem időpontjában, akkor azonnal némára ugrik, ahogy belépek az egyik (előre megadott) cella hatáskörébe.

- Rating: 2.63%
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Macika írta:Ez is jónak tűnik nagyon. Ráadásul egyszerű(bb) a kezelése.kissati66 írta: Nights Keeper (do not disturb)
...
Köszönöm megnézem ezeket a programokat. Tetszik a plusz funkciókkal ellátott program majd kiderül szükségem van-e rá.
Igazából csak egy egyszerű ha kell egy-egy gomb nyomásra át állítható kellene ami tudja a csendes, utcai, munkahelyi, éjszakai stb előre beállított profil alapján. Ami most van - "normál", rezgő és néma az vajmi kevés a finom hangoláshoz

Bosszantó, hogy ilyen programokat kelljen vadászni a komfortos használathoz 2014-ben egy mobilhoz!!!!

Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Sziasztok! Tudja-e valaki,hogy az Xposed-ben melyik az a modul amivel állítható a telóban sok minden pl.:állapotsáv,zárképernyő,stb.Fel van telepítve a GravityBox KK,de ezen felül van-e még hasonló?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Wanam Xposedgerisgeris1970 írta:Sziasztok! Tudja-e valaki,hogy az Xposed-ben melyik az a modul amivel állítható a telóban sok minden pl.:állapotsáv,zárképernyő,stb.Fel van telepítve a GravityBox KK,de ezen felül van-e még hasonló?
Wanam Kit
- These users thanked the author Segal for the post:
- gerisgeris1970 (2014-06-16 hétf. 15:52:09)
- Rating: 2.63%
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
de ne kavard a 2-öt ,mert lehetnek zavarok,nem kicsik.Segal írta:Wanam Xposedgerisgeris1970 írta:Sziasztok! Tudja-e valaki,hogy az Xposed-ben melyik az a modul amivel állítható a telóban sok minden pl.:állapotsáv,zárképernyő,stb.Fel van telepítve a GravityBox KK,de ezen felül van-e még hasonló?
Wanam Kit
Samsung galaxy s7 edge