Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Re: Hasznos Android programok!
Tudnátok olyan billentyűzetet ajánlani, amiben az össze magyar betű kint van, mint a klaviatúrán?
- lipiN70
- 4. szint
- Készüléktípus: P8 Lite
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 79 times
Swype....
- Rating: 2.63%
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Full minden ékezetes kiosztást be lehet kapcsolni, vagy nincs benne?lipiN70 írta:Swype....
Na, találtam 1et... Anysoft.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 5
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 11 times
Ha letöltöd a magyar nyelvet akkor ott van az......(swype)tnorbi írta:Full minden ékezetes kiosztást be lehet kapcsolni, vagy nincs benne?lipiN70 írta:Swype....
Na, találtam 1et... Anysoft.Remélem ez már jó lesz az ismimnek -.-
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok!
Kérnék némi segedelmet tőletek mivel nem ismerem az ilyenfajta alkalmazásokat!Még pedig olyan alkalmazásra lenne szükségem ami lopás esetén képeket küld a beállított e-mail címemre és esetleg még a programok között sem lelhető fel!Vagy hol és hogy tudom ezt beállítani!Eddig nem foglalkoztam ezzel,de mos olyan helyre megyünk kis családommal ahol kicsit jobban biztonságban tudnám a telcsimet és páromét is.A segítségeteket előre is köszönöm!
Kérnék némi segedelmet tőletek mivel nem ismerem az ilyenfajta alkalmazásokat!Még pedig olyan alkalmazásra lenne szükségem ami lopás esetén képeket küld a beállított e-mail címemre és esetleg még a programok között sem lelhető fel!Vagy hol és hogy tudom ezt beállítani!Eddig nem foglalkoztam ezzel,de mos olyan helyre megyünk kis családommal ahol kicsit jobban biztonságban tudnám a telcsimet és páromét is.A segítségeteket előre is köszönöm!
ROM:gyári
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Motorola Moto G2
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 19 times
Hali ;-)mancskusz írta:Sziasztok!
Nekem a Cerberus jött be, igaz nem ingyenes. Viszont nagyon sok mindent tud, egyszerre 5(!)készüléken lehet fent, emailt küld koordinátákkal, lezárható a telefon távolról, elrejthető az appdrawerben, stb., stb.... ;-)
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Én is Cerberus-t használom.Egyszer otthon maradt a telom,jött 5 db email,a barátnőm arcával:-) Hibás feloldó kód cimmel.Nem bele akart nézni a telómba:-) Aztán rákérdeztem......................:-)
Root kell a peogramhoz!
Root kell a peogramhoz!
OnePlus3
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az a probléma ezekkel a progikkal (a mai TV-híradó óta 4-en kérdezték eddig tőlem), hogy élő netkapcsolat kell hozzá.
Azt gondolom mindenki tudja, hogy talált/lopott telefonnál MINDENKINÉL az első az, hogy kukába azonnal a benne lévő SIMkártyával. Mert esetleg a cellainfók beszédesek lehetnek. Aki pedig egy talált/lopott telefonba berakja a saját kártyáját és elkezdi használni vele, hát az egy ultra-amatőr...
Ha nem ultra-amatőrök szerzik meg a készüléket, akkor egy recoveryből végrehajtott full wipe után lehetett rajta az Isten legdrágább védőprogramja is, a készülék gyári alapállapotban fogadja az új gazdáját.
Kétségtelen, hogy lehet mondani olyan élethelyzetet, amikor esetleg hasznos lehet egy ilyen program felrakása, de igazán éles helyzetben nem sokat segít.
Szerintem....
Azt gondolom mindenki tudja, hogy talált/lopott telefonnál MINDENKINÉL az első az, hogy kukába azonnal a benne lévő SIMkártyával. Mert esetleg a cellainfók beszédesek lehetnek. Aki pedig egy talált/lopott telefonba berakja a saját kártyáját és elkezdi használni vele, hát az egy ultra-amatőr...
Ha nem ultra-amatőrök szerzik meg a készüléket, akkor egy recoveryből végrehajtott full wipe után lehetett rajta az Isten legdrágább védőprogramja is, a készülék gyári alapállapotban fogadja az új gazdáját.
Kétségtelen, hogy lehet mondani olyan élethelyzetet, amikor esetleg hasznos lehet egy ilyen program felrakása, de igazán éles helyzetben nem sokat segít.
Szerintem....
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Emberek min 80%-a ultra amatőr szerintem.Ha lopják akkor ezeket tudják biztosan akkor nincs esély,de ha csak megtalálták akkor jó lehet a progi.
OnePlus3
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ha megtalálják és vissza is akarják adni akkor egyszerűbb a lockscreenre kirakni a neved meg a telszámod, arra szerintem nem sok értelme van egy külön programot futtatni 7/24-benrobrobzon írta:Emberek min 80%-a ultra amatőr szerintem.Ha lopják akkor ezeket tudják biztosan akkor nincs esély,de ha csak megtalálták akkor jó lehet a progi.