azt mondja a motoroláh nem kompatibilisSegal írta:Egy pc-n már régóta elérhető tesztprogram érkezett meg mobilunkra.

azt mondja a motoroláh nem kompatibilisSegal írta:Egy pc-n már régóta elérhető tesztprogram érkezett meg mobilunkra.
Áááááááááá, köszi, ez nagyon kellett, éppen a svox meg mariska telepítéssel szenvedtem, mert telepítésnél mindig azt írta, hogy "nem telepíthető, nincs elég szabad hely", holott 1,5Gb szabad hely van. De ez minden gond nélkül felment, és mukodik is, köszi!laci64 írta:Android primo TTS Nuance hangcsomag.
Nem használtál véletlen korábban lucky patchert a svoxnál?bazy írta:Áááááááááá, köszi, ez nagyon kellett, éppen a svox meg mariska telepítéssel szenvedtem, mert telepítésnél mindig azt írta, hogy "nem telepíthető, nincs elég szabad hely", holott 1,5Gb szabad hely van. De ez minden gond nélkül felment, és mukodik is, köszi!laci64 írta:Android primo TTS Nuance hangcsomag.
De, egyszer korábban fent volt, csak igazából nem tudtam, hogy kell használni, aztán töröltem. Csak most jöttem rá, hogy hogyan is használható, mikor elkezdtem az iGO után vizsgálódni, most meg nem megy felferret írta:Nem használtál véletlen korábban lucky patchert a svoxnál?
Akkor az - nagyon jó volt a meglátás - nem az SVOX hibája és nem is memóriahiba volt. Hanem a LP "ajándéka"...bazy írta:De, egyszer korábban fent volt, csak igazából nem tudtam, hogy kell használni, aztán töröltem. Csak most jöttem rá, hogy hogyan is használható, mikor elkezdtem az iGO után vizsgálódni, most meg nem megy felferret írta:Nem használtál véletlen korábban lucky patchert a svoxnál?
Mi roszat tud tenni a LP?(még)Macika írta:Akkor az - nagyon jó volt a meglátás - nem az SVOX hibája és nem is memóriahiba volt. Hanem a LP "ajándéka"...bazy írta:De, egyszer korábban fent volt, csak igazából nem tudtam, hogy kell használni, aztán töröltem. Csak most jöttem rá, hogy hogyan is használható, mikor elkezdtem az iGO után vizsgálódni, most meg nem megy felferret írta:Nem használtál véletlen korábban lucky patchert a svoxnál?
A data, app mappába készít egy fájlt az adott alkalmazáshoz, amit törölni kel a program törlése után. Amíg nem törlöd, addig nem tudod újra telepíteni.robrobzon írta:Mi roszat tud tenni a LP?(még)
Sziasztok.laci64 írta:Android primo TTS Nuance hangcsomag.
Azoknak, akik nem akarják rootolni a telefonjukat, vagy nem akarják a Svox Mariskát megvenni.(forrás BDW, Zsiga68.)
Nem lehet letölteni.zsiga68 írta:A fenti hangcsomagomhoz javított hangfájl amit a primo content/voice mappájába kell helyezni.laci64 írta:Android primo TTS Nuance hangcsomag.
Azoknak, akik nem akarják rootolni a telefonjukat, vagy nem akarják a Svox Mariskát megvenni.(forrás BDW, Zsiga68.)
Letöltés: http://data.hu/get/6394975/Voice_TTS-NU ... d_jav1.zip
Üdv.