Ez érthető,de mikor a Resurrection Remix rom volt fent akkor az abban lévő kamera engedett külső sd-re menteni,pedig az is kitkat 4.4.2 volt.Akkor hogyan s miért?Macika írta:A KK az ilyen, megtiltotta az összes külső (értsd nem gyári) programnak, hogy írhassa a külső SD-kártyát.gerisgeris1970 írta:Sziasztok!Tud valaki olyan kamera alkalmazást linkelni amely ment külső sd kártyára is,beállítható úgy is?Mert kicseréltem a romot az S3 készülékemen és abban olyan volt a kamera (RR rom volt),a mostaniban,AOSB googlinak a kamerája van,abban pedig nem lehet sd-re menteni csak belső memoriába.Letöltöttem pár kamera appot,de mind csak belsőre ment.
Tehát a megoldás számodra csakis és kizárólag a gyári kamera-alkalmazás használata.
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Re: Hasznos Android programok!
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Mert az meg az android gyári kamerája...gerisgeris1970 írta:Ez érthető,de mikor a Resurrection Remix rom volt fent akkor az abban lévő kamera engedett külső sd-re menteni,pedig az is kitkat 4.4.2 volt.Akkor hogyan s miért?Macika írta:A KK az ilyen, megtiltotta az összes külső (értsd nem gyári) programnak, hogy írhassa a külső SD-kártyát.gerisgeris1970 írta:Sziasztok!Tud valaki olyan kamera alkalmazást linkelni amely ment külső sd kártyára is,beállítható úgy is?Mert kicseréltem a romot az S3 készülékemen és abban olyan volt a kamera (RR rom volt),a mostaniban,AOSB googlinak a kamerája van,abban pedig nem lehet sd-re menteni csak belső memoriába.Letöltöttem pár kamera appot,de mind csak belsőre ment.
Tehát a megoldás számodra csakis és kizárólag a gyári kamera-alkalmazás használata.
- These users thanked the author tnorbi for the post:
- gerisgeris1970 (2014-04-28 hétf. 08:32:02)
- Rating: 2.63%
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
No,ezt se tudtam...tnorbi írta: Mert az meg az android gyári kamerája...

LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 Neo 7505
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Akkor ezek szerint ha én megvettem (fizettem) a camera zoom fx teljes verzióját és netalán a samsung frissíteni fogja az s4 mini-t kitkat-re, akkor kidobott pénz volt amit a kamera alkalmazásért fizettem ki? Egy költői kérdés: Akkor ezt a tisztelt google fogja visszafizetni?Macika írta:A KK az ilyen, megtiltotta az összes külső (értsd nem gyári) programnak, hogy írhassa a külső SD-kártyát.gerisgeris1970 írta:Sziasztok!Tud valaki olyan kamera alkalmazást linkelni amely ment külső sd kártyára is,beállítható úgy is?Mert kicseréltem a romot az S3 készülékemen és abban olyan volt a kamera (RR rom volt),a mostaniban,AOSB googlinak a kamerája van,abban pedig nem lehet sd-re menteni csak belső memoriába.Letöltöttem pár kamera appot,de mind csak belsőre ment.
"3210 -> 6230i -> E51 -> N95! / (E71) / Xperia Pro -> HTC Desire V -> Galaxy S4 mini duos"
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Szerintem nem azt vetted meg, hogy a camera zoom fx az sd kártyára menti a képeidet...
Egyébként meg az alkalmazások fejlesztői meg tudják oldani, én a Snap HDR nevűt vettem, használom, a KK megjelenése után kb egy hónappal már jött is a frissítés, amelyik már tudott SD kártyára menteni.
Ha meg olyan nagyon nem sikerül, akkor: root, xposed framework telepítése és ott a picture2sd modul telepítése. Minden olyan alkalmazás képeit menti az SD kártyára, amelyik alapból nem képes rá.
Egyébként meg az alkalmazások fejlesztői meg tudják oldani, én a Snap HDR nevűt vettem, használom, a KK megjelenése után kb egy hónappal már jött is a frissítés, amelyik már tudott SD kártyára menteni.
Ha meg olyan nagyon nem sikerül, akkor: root, xposed framework telepítése és ott a picture2sd modul telepítése. Minden olyan alkalmazás képeit menti az SD kártyára, amelyik alapból nem képes rá.
- These users thanked the author papzi for the post:
- gerisgeris1970 (2014-04-28 hétf. 21:07:40)
- Rating: 2.63%
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Na jó, csak hát a root az azonnali és visszafordíthatatlan garanciavesztés.papzi írta:Szerintem nem azt vetted meg, hogy a camera zoom fx az sd kártyára menti a képeidet...
Nálam tényleg addig volt nem rootolt egy készülék, ameddig beálltam a garázsba az autóval a mobilüzletből hazafelé jövet, de a Note3-at egyszerűen nem lehet visszaállítani gyári állapotba (ha lehetne, már megtalálták volna a módját, a készülék lassan 8 hónapja jelent meg), mindenképpen ugrott a gari.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Hali!
A telefn azt írja ki alkalmazás telepítésénél hogy nincs elég hely, holott van, ez azért van mert már korábban volt fent a telón az app, de letöröltem, régen már megírta valaki hogy hol kell még kitörölni az alkalmazásnak egy a memóriában maradt részét hogy ez megoldódjon csak elfelejtettem ehhez kellene segítség egy samsung telórol van szó egyébként.
A telefn azt írja ki alkalmazás telepítésénél hogy nincs elég hely, holott van, ez azért van mert már korábban volt fent a telón az app, de letöröltem, régen már megírta valaki hogy hol kell még kitörölni az alkalmazásnak egy a memóriában maradt részét hogy ez megoldódjon csak elfelejtettem ehhez kellene segítség egy samsung telórol van szó egyébként.
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012

Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
A data/app mappában van amit törölni kell.jokerkiller írta:Hali!