Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Nem: Férfi
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Re: Hasznos Android programok!
valaki valami jó slow motion camera app ? nexus 5öm van, de gondolom azért találni rá nemcsak samsungokra
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012

Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 6 times
Megtettem de akkor is jelez és nemtudom letölteninsee írta:Arra a pár percre kapcsold le a víruskeresőt.lllacko írta:Sziasztok!
A virusirtóm Eset nem hagyja letölteni " Letöltjük a névnaplistát : http://www.tusfiles.net/ebo45x47sucd (hirtelen ide tudtam feltölteni ) "
honnan tudnám ezt letölteni ?
köszi
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Pü ment.lllacko írta: Megtettem de akkor is jelez és nemtudom letölteni
- Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Melyik alkalmazás tudja kötegelve a programok Apk fájljait lementeni,majd szintén kötegelve visszaállítani?
Olyanra gondolok mint a Titanium Backup,csak root nélkül működőre.
OnePlus3
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
https://play.google.com/store/apps/deta ... .appbackuprobrobzon írta:Melyik alkalmazás tudja kötegelve a programok Apk fájljait lementeni,majd szintén kötegelve visszaállítani?
Udv. Fejvadasz
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Sziasztok!
Használ valaki akksira valamilyen kímélő-javító-optimalizáló progit?milyet? Tele van az árúház battery doctor meg sawer programokkal gondoltam ha valami hasonlót felteszek,tovább tarthat az akksi ideje.Érdemes ilyennel foglalkozni?Esetleg melyiket ajáljátok?
Használ valaki akksira valamilyen kímélő-javító-optimalizáló progit?milyet? Tele van az árúház battery doctor meg sawer programokkal gondoltam ha valami hasonlót felteszek,tovább tarthat az akksi ideje.Érdemes ilyennel foglalkozni?Esetleg melyiket ajáljátok?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Szerintem kamu mind...gerisgeris1970 írta:Sziasztok!
- These users thanked the author tnorbi for the post:
- gerisgeris1970 (2014-03-05 szer. 19:12:17)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SG Grand Duos
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Sziasztok!
Egy kis infót kérnék arról, hogy a mobiltelefon hotspot funkciója kb. mennyivel fogyaszt kevesebb (vagy több?) energiát annál, mintha magán a telefonon böngésznék mobilinterneten keresztül?
Tablet vásárláshoz kellene az infó, mert még nem döntöttem el, hogy sima vagy esetleg 3G-s verziót vegyek.
Köszi!
Egy kis infót kérnék arról, hogy a mobiltelefon hotspot funkciója kb. mennyivel fogyaszt kevesebb (vagy több?) energiát annál, mintha magán a telefonon böngésznék mobilinterneten keresztül?
Tablet vásárláshoz kellene az infó, mert még nem döntöttem el, hogy sima vagy esetleg 3G-s verziót vegyek.
Köszi!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem érdemes.gerisgeris1970 írta:Sziasztok!
Tisztában kell lenni az alapokkal.
A telefon üres készenlétben (tehát SIM nincs benne, SD nincs benne, mozdulatlan az asztalon, sem WiFi, sem Bluetooth nincs bekapcsolva) valóban elmegy vagy 1,5-2 hetet, ahogy ígérik is. Ehhez képest MINDEN, ami ehhez az üres készenléthez képest plusz, az KEMÉNYEN fogyaszt.
Legkeményebben a kijelző. Ezen a fényerő csökkentésével és az utolsó érintés utáni bekapcsolva tartási idő csökkentésével lehet segíteni.
A második és a harmadik holt versenyben a WiFi és a GPRS, tehát az adatforgalom. Ezen legdrasztikusabban a teljes kikapcsolással és szükség esetén (akár widgetről is) ki-/bekapcsolással lehet segíteni. Sajnos, ez pont ellentétes az elvárásokkal, hiszen az összes olyan program, ami adatkapcsolatot kíván (levelezés, facebook, viber, stb-stb.), az
Másik (sokkal barátibb) megoldás (és erre vannak jó programok a Google Paly!-en) az, hogy egy programmal vezéreltetni az adatelérést (pl. 15 percenként 1 percre felengedni netre a készüléket, 14 percig meg pihen, nem fogyaszt extamód. Ennyi idő általában elég bármilyen szinkronizációra legalább 3G-s kapcsolatot feltételezve). Hátránya, hogy egy viber-üzenetet, FB-tartalmat, E-mail értesítést esetleg csak 14 perccel később kapunk meg.
Ezeken kívül figyelni kell arra is, hogy lekapcsolt képernyőnél minél hamarabb ún. alvó módba (sleep mode) tudjon kerülni a processzor. Vannak programok, amik mindenképpen ragaszkodnak a magasabb frekin futó procihoz, sehogyan sem engedik elaludni szegényt. Erre is vannak programok, amik megmutatják, melyik az a galád program, ami nem hagyja pihenni a procit.
--------------
Összefoglalva tehát:
Egyetlen program sem tud Helyetted gondolkozni. Kis (na jó, nem biztos, hogy olyan kicsi) időráfordítással viszont be tudod úgy lőni a rendszert, hogy sokkal ritkábban kéri majd a töltőt.
- These users thanked the author Macika for the post:
- gerisgeris1970 (2014-03-05 szer. 22:30:07)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Szerintem úgy a 2-2,5x-esét.user01 írta:Sziasztok!
Köszi!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill