A menü gombok (pl: keresés, útvonal...) betűinek nagyítására nincs valami ötleted?Tájfun írta:A sys.txtbe kell írni/tenni
[interface]
use_big_lang_flag=1
mapfontscale=430
mapfontscale3dframed=412
A 30-s és 12-s értékekkel lehet játszadozni, elvileg ez az érték az 1920x1080-hoz jó
Az 1280x720 -hoz én levettem a 430-at 420-ra, és jól lehet látni az utca neveket
de mindenki maga dönti el mi a jó
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS3 4.3. - SGS4 5.0.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S Plus
- Has thanked: 13 times
Sziasztok!
Van mód arra, hogy a Primo által rögzített útvonalat, újra visszatöltsem és bejárjam, vagy csak megnézhetem térképen merre jártam?
Ha igen, mi lenne a módja?
Valahol olvastam, hogy átkonvertálva és bemásolva a Primo egy bizonyos könyvtárába tudja kezelni, de sajna nem találom...
Köszönöm!
Van mód arra, hogy a Primo által rögzített útvonalat, újra visszatöltsem és bejárjam, vagy csak megnézhetem térképen merre jártam?
Valahol olvastam, hogy átkonvertálva és bemásolva a Primo egy bizonyos könyvtárába tudja kezelni, de sajna nem találom...
Köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 11 times
Sziasztok!
Feltettem a legújabbat, települt szépen, semmi gond, de sajnos nem látja a térképeket (2013. 07 NQ). Mit ronthattam el?
Köszi:AxelF
Beugrott! A map-ot a content mappába kell tenni!!!
Feltettem a legújabbat, települt szépen, semmi gond, de sajnos nem látja a térképeket (2013. 07 NQ). Mit ronthattam el?
Köszi:AxelF
Beugrott! A map-ot a content mappába kell tenni!!!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Amikor megérkezel valahova, a cél elérésekor feljön a kockás zászlós ablak a kérdéssel, azon ott van alul, hogy "Útvonaladatok mentése". Gondolom ezt kérded...demlaci írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Legközelebb a Navigációs menü-ben megnyomod azt, hogy "Útvonal", alul "Egyebek", feljön egy gördíthető menü, sok-sok mindennel, abban ott van, hogy "Útvonal betöltése"
Betöltöd, és mehet a navigálás, vagy a szimuláció, amit szeretnél..
Az "Egyebek" "Útvonaladat figyelő"-ben ott vannak ezek az elmentett utak.Ráböksz egyre, aminek a neve pl. Nyomvonal 001. Alul "Egyebek", át is nevezheted kedvedre...
-
- Újonc
Köszönöm a segítséget, de sajna nem lettem okosabb mert csak az elmentett útvonalakat lehet ismét betölteni az említett módon, én pedig a rögzítettet szeretném...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Nos, az elmentett - rögzített útvonal ..., nem vagy pontos, mert mindkettő megfogalmazás kb. ugyanazt takarja az én olvasatomban.
De talán értem, hogy mire gondolsz. Adott egy külső kml fálj, amit egyéb program hozott létre, és amit szeretnél iGO-val használni.
Nos nekem fent van egy olyan, hogy "MyTracks" GooglePlay: "Saját útvonalak" című alkalmazás. Rögzíteni lehet vele a bejárt utat, és ki lehet exportálni több féle formátumba is, így kml -ként is.
iGO\content\userdata\route mappába ha ezt bemásolod, (ha nincs ilyened, akkor hozd létre) akkor a rögzített útvonalad megjelenik a Primo által mentettek között. Be lehet tölteni, és szimulációval végig nézni, vagy navigálni. Annyi van, hogy a jelenlegi GPS pozíciódról akar odatervezni, és a rögzített útvonalad kezdőpontját köztes célnak veszi, de végül is látja a program, és használható a mutatvány.
/A route mappához, egy mire is való megjegyzés: This folder is the right place to put your KML files containing routes to. To create such files from Google Earth, save a bunch of pins. Each pin will resemble a stage in the resulting planned route. The name of the route willbe created from the names of the first and the last pin./
De talán értem, hogy mire gondolsz. Adott egy külső kml fálj, amit egyéb program hozott létre, és amit szeretnél iGO-val használni.
Nos nekem fent van egy olyan, hogy "MyTracks" GooglePlay: "Saját útvonalak" című alkalmazás. Rögzíteni lehet vele a bejárt utat, és ki lehet exportálni több féle formátumba is, így kml -ként is.
iGO\content\userdata\route mappába ha ezt bemásolod, (ha nincs ilyened, akkor hozd létre) akkor a rögzített útvonalad megjelenik a Primo által mentettek között. Be lehet tölteni, és szimulációval végig nézni, vagy navigálni. Annyi van, hogy a jelenlegi GPS pozíciódról akar odatervezni, és a rögzített útvonalad kezdőpontját köztes célnak veszi, de végül is látja a program, és használható a mutatvány.
/A route mappához, egy mire is való megjegyzés: This folder is the right place to put your KML files containing routes to. To create such files from Google Earth, save a bunch of pins. Each pin will resemble a stage in the resulting planned route. The name of the route willbe created from the names of the first and the last pin./
-
- Újonc
Nagyon köszönöm, erre gondoltam pontosan de sajna nálam a .gpx Primo által mentett formátumot hiába konvertálom át .kml-be és helyezem bele a iGO\content\userdata\route mappába, valamiért nem látja, pedig a PC-n működik! Ez van, megleszek nélküle, csak néha jól jönne mikor pontosan ugyanazt az útvonalat kell bejárni...
Sok sikert! :-)
Sok sikert! :-)
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Motorola Moto G2
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 19 times
Épp most olvastam a cikket...azért az örömtánccal még várok...:-)
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Egy kis érdekesség.
Nekem S2-ön már ez van. 
IGO primo (2.4) 9.6.29.341779 - ANS
Felbontás: 800x480, 1024x600, 1280x800

IGO primo (2.4) 9.6.29.341779 - ANS
Felbontás: 800x480, 1024x600, 1280x800

- Rating: 7.89%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!