Én próbáltam azt a szivárványos logosat, LightFlow a neve, annál nem engedte DeepSleepbe a készüléket. De jól működött...tnorbi írta:Melyik a legjobb értesítőfény beállító progi? Színét változtatnám megAksi/RAM fogyasztáshoz sokat tesz hozzá?
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Milyen programmal tudom a felvett videó hangját mondjuk zenére lecserélni?
Rom: NG1
- mys84
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Note 2
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!tudtok ajánlani valami jó kis névnapos alkalmazást?
samsung galaxy note 2 XXDME6
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
én ezt https://play.google.com/store/apps/deta ... 5ldm5hcCJd használommys84 írta:Sziasztok!tudtok ajánlani valami jó kis névnapos alkalmazást?
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ezt szerintem inkább PC-n érdemes csinálni...kisdobos írta:Milyen programmal tudom a felvett videó hangját mondjuk zenére lecserélni?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Olyan gondom akadt hogy USB-vel fel akarom kötni a TV-re a telót hogy filmet nézhessek (telón van a film), de nem ismeri fel, behoz valamit de aztán semmi, kilép..majd próbáltam hogy DVD lejátszót összekötöm a TV vel majd a DVD lejátszóval kötöm össze a telót, de akkor meg kiír olyat hogy nincsen valami file transfer bigyóm, és itt akadna a problémám hogy valaki tud erre valamilyen programot amivel ez a gond leküzdhető lenne?
Előre is Köszönöm!
Olyan gondom akadt hogy USB-vel fel akarom kötni a TV-re a telót hogy filmet nézhessek (telón van a film), de nem ismeri fel, behoz valamit de aztán semmi, kilép..majd próbáltam hogy DVD lejátszót összekötöm a TV vel majd a DVD lejátszóval kötöm össze a telót, de akkor meg kiír olyat hogy nincsen valami file transfer bigyóm, és itt akadna a problémám hogy valaki tud erre valamilyen programot amivel ez a gond leküzdhető lenne?
Előre is Köszönöm!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nincs ilyenre külön program. állítsd át tárhely (mass storage) módba az usb csatlakozás módját a telón, akkor mint egy pendrive-ot fogja látni a tv meg a dvd is.kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
bladehu2 írta:nincs ilyenre külön program. állítsd át tárhely (mass storage) módba az usb csatlakozás módját a telón, akkor mint egy pendrive-ot fogja látni a tv meg a dvd is.kalmah05 írta:Sziasztok!
Előre is Köszönöm!
Köszönöm a választ, és ilyen féle beállítást merre találom S3-mon? mert az usb beállítást sem találom csak akkor ad ilyen féle beállítási lehetőséget ha csatlakoztatom az USB-bel és akkor is vagy MTP féle bigyót meg fényképnézőt ajánl fel
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
kalmah05 írta:Köszönöm a választ, és ilyen féle beállítást merre találom S3-mon? mert az usb beállítást sem találom csak akkor ad ilyen féle beállítási lehetőséget ha csatlakoztatom az USB-bel és akkor is vagy MTP féle bigyót meg fényképnézőt ajánl fel