Szerintem mindkettőnek magyarázata a sebesség vagy az átvitt/átvivendő adatmennyiség miatti tiltás az oka.Geantlemanyus írta:Sziasztok!
Számomra érthetetlen dolgot tapasztaltam az SPB Tv-vel kapcsolatban az itthoni wifimmel simán kapcsolódik az adásokhoz , de mobilhálózaton és más wifi hálózatnál azt írja nem tud kapcsolódni a szerverhez!
Találkozott esetleg valaki ilyen jellegű problémával?
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Betojt nálam az SPB shell. Úgy lefagyott, mint állat. Índítás csökkentett módban. Az meg mi a túró? Még sosem csinált ilyet.
Meg végre most megvettem a FullScreenCaller progit, mert már rég meg akartam venni, mivel használom naponta, meg most olvastam, hogy nem lehet majd törni. Erre mit látok? Már nincs benne a 3D kinézet. Elmegy a francba a fejlesztő.
Meg végre most megvettem a FullScreenCaller progit, mert már rég meg akartam venni, mivel használom naponta, meg most olvastam, hogy nem lehet majd törni. Erre mit látok? Már nincs benne a 3D kinézet. Elmegy a francba a fejlesztő.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Szia!MattRex írta:
http://blapkmarket.com/en/login/
Itt fent van a legújabb verzió (0.0.33), csak regelni kell előtte, hogy letölthess. Ingyenes a reg, és később is jól jöhet.
Miután telepíted az .apk-t wifiről még lehúz dolgokat.
A topicot viszont eltévesztetted, a Hasznos android játékokhoz tartozik a kérdés.
Ja és plz a véres szájú önkéntes developer jogvédők, plz NE kezdjék el a "nem bírsz kiadni 600 fühes forintot? skót vagy? csak egy doboz cigi ára!" és hasonló okos hozzászólásokat, ty!
Köszönöm a segítséget, bár régen jártam errefelé, akkor még nem volt külön játékok topik...!
Mellesleg még lehet, hogy ki is fizetném a 600 huf-ot, de nincs bankkártyám így nem fogom

"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
mely alkoholban oldódik"
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
Csak, hogy értsd! A becsületem többet ér 600 forintnál!umfrider1 írta:Mellesleg, aki nem így van ezzel, én csak azt nem értem
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
- szaboknak
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 3
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 49 times
Keresnék egy videó szerkesztő/daraboló programot ha esetleg tud javasolni valaki.
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Szerintem nem ezen múlik a becsületfireman írta:
Csak, hogy értsd! A becsületem többet ér 600 forintnál!

Tudtok olyan programot, ami csak és kizárólag az album borítókat tölti le nekem? Én a gyári zenelejátszót használom,
jó, mert a Sense most újított rajta, equalizer stb...
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
mely alkoholban oldódik"
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Már kezdem azt hinni, hogy te vagy a fireman nevű felhasználó az egyik legnépszerűbb magyar torrent oldalon, de akkor ezek szerint nem.fireman írta: Csak, hogy értsd! A becsületem többet ér 600 forintnál!
Mellesleg hasonlóan nagy érdeklődést mutat az Android programok iránt, sok már letöltött dolog mellett.
Na mindegy.
http://www.appbrain.com/app/cover-art-d ... d.coverartumfrider1 írta: Tudtok olyan programot, ami csak és kizárólag az album borítókat tölti le nekem? Én a gyári zenelejátszót használom,
- These users thanked the author nagy.renato for the post:
- umfrider1 (2011-08-06 szomb. 22:13:01)
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
Tudod van igazság abban amit mondasz. Féligazság. Mi van akkor, ha kipróbálja az ember majd megveszi?? A hatályos szabályozást ismered?? Olyan dolgokat vágsz mások fejéhez amit bizonyítani se tudsz, és inkább rágalmazás.nagy.renato írta:Már kezdem azt hinni, hogy te vagy a fireman nevű felhasználó az egyik legnépszerűbb magyar torrent oldalon, de akkor ezek szerint nem.fireman írta: Csak, hogy értsd! A becsületem többet ér 600 forintnál!
Mellesleg hasonlóan nagy érdeklődést mutat az Android programok iránt, sok már letöltött dolog mellett.
Na mindegy.
És itt fejeztem be a személyeskedést, a mások utáni nyomozgatást. Egyébként sem ez az off topic.
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Megjegyzem, NÁLAM kicsit más megítélés alá esik egy aránytalanul túlárazott, laikus által fényképátméretezésre és körbevágásra használt, >negyedmilliós Photoshop torrentről letöltése és megint más egy 600 Ft-os, jól használható androidos program.
NÁLAM.
NÁLAM.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Matrixuser
- Újonc
- Készüléktípus: SGS II [LP7]+SGS [JVT]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Eddig ez nagyon jól bevált.fireman írta:
Tudtok olyan programot, ami csak és kizárólag az album borítókat tölti le nekem? Én a gyári zenelejátszót használom,
Persze van sok más is.